Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 718
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мама вместо да пише, че е позор да изполват името му /ако го е написала тя/, да попита сина си, защо позволява това и мълчи.  Tired

# 181
  • Керодиспансера
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 182
  • Керодиспансера

# 183
Истина, лъжа.. К.Б пак стана за резил  Tired

# 184
# 185
Мама вместо да пише, че е позор да изполват името му /ако го е написала тя/, да попита сина си, защо позволява това и мълчи.  Tired

Мише , тя- мама е написала ,че скоро КБ щял да даде обяснение и тя като мене чака и ще има да почака ...Аз така си чакам има ,няма половин година ....,ама още си чакам де  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy....

Според мен ,това не е написано от майка му .... а ако е ...много лошо говори и за нея , и за него ...

евет....... smile3521

# 186

newsm10

Язък , че се забърка в тази каша  Peace
Ажанса работи явно по схемата Къванч , Енгин Алтан и др. , но къде са техните жени , къде е Мерсинова . Да се забъркаш така по сетовете още от 1 -та си работа

Дори и да са гаджета , дори и да не е майка му това , панаира и сеира не спират  Peace
 Да ПР , но негативен и вече не изгоден.  В gecce -сайта,  където се публикуват тези " горещи " новини , 2 дена   ЯмКер бяха топ новина , сега потънаха и никъде ги няма . Усетиха , че дъното започва да дрънчи  Mr. Green Да не говорим  , че излезе и статия , че вече няма да се крият . Интересното е ,  че те  не се крият , пък сега и ни го казват да сме сигурни   ooooh!

# 187
Момчето е наивно малко и за това така става дано се осъзнае.
Ханде и  Керем са страхотни заедно жалко че не са заедно. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 188
  • София
Кате, ние това обяснение го чакаме от месеци, а и в крайна сметка няма какво да се обяснява. Просто да пресече този поток от информация. Ужасно начало на кариерата му.  ooooh!

Териnewsm51 за темата забравих да благодаря.  Blush

# 189
К.Б се забърка в любовни скандали още от първия си сериал  Mr. Green Направо ще го извикат в Холивуд да правят новини за него, има материал мноУ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 190
         Сладуркиииииииии,ама вие се завърнахте.. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

По едно време нямаше никой и аз малко полегнах и като съм откъртила.... та до сега. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАми то в този дъжд какво да се прави......
  Ели, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Не знам дали това ,дето го пуснаха,е вярно и дали инстаграма е на мама му Бурсин Joy Joy Joy Joy Joy Joy,но то ще се види.Киро да не мълчи като насран,ами да си каже ко стаа Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
   Ако програмата е вярна,аз си оставам твърдо при черешките в петък-там е весело,пък и рускините го превеждат бързо/има и онлайн превод,макар и да не е пълен /

# 191
  • Керодиспансера
Най - ме дразни в цялата работа, че ги пишат -КБ и ЯТ -водещите актьори на ГБ  ooooh! а къде е главната героиня  newsm78 къде е Ханде в цялата схема  newsm78 заради кого се гледаше сериала  newsm78

# 192
Най - ме дразни в цялата работа, че ги пишат -КБ и ЯТ -водещите актьори на ГБ  ooooh! а къде е главната героиня  newsm78 къде е Ханде в цялата схема  newsm78 заради кого се гледаше сериала  newsm78
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 193
  • Керодиспансера
Heart Eyes

# 194
Кате, ние това обяснение го чакаме от месеци, а и в крайна сметка няма какво да се обяснява. Просто да пресече този поток от информация. Ужасно начало на кариерата му.  ooooh!

Териnewsm51 за темата забравих да благодаря.  Blush

Мише , ужасно начало , но личен избор  Peace

И къде остана щастливото сърце и аз искам да си живея просто живота . След последните изяви по сайтове , преса и соц. мрежи и това се оказа  кух ПР за жалост  Peace

Общи условия

Активация на акаунт