Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 750
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • Керодиспансера
Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 197
Ели, за какво си го скрила черешко  Mr. Green

Хора, какво стана с Дани  #Crazy

# 198
Истина, лъжа, вече не знам дали има значение. Все вякога и тези клюки ще им писнат на хората, независимо онова зъбатото колко иска да ти подклажда на гърба на Кирето. Всяко чудо за три дни. Дано да потръгне новият сериал, Кирето не го обвивявам момчето, както съм казвала много пъти, не само че е млад, но и не е "врял и кипял" в тази професия. Всичко стана много бързо при него. Иначе аз продължавам да вярвам, че си е влюбен в онуй чудовище, за негово голямо съжаление, а тя го използва. Каквато и да е истината, и да са заедно, няма да изкарат дълго, ако пък не са - още по-добре.

# 199
Докато не му я видя любовта- няма повярвам  Mr. Green Ама той фейква любов много често и извън кадър, така че ще си се чудим  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 200
          Ели.
Скрит текст:

Сладур е Серкан!
Скрит текст:
На 6 серия в петък умрях от смях-страшни лафове имаше!Сутринта,когато двамата се събудиха на плажа,нали Ойкю го беше прегърнала в съня си  и Аяз и викаше "сега трябва да се ожениш за мен,защото ми урони честта" Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 201
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз ви казах, че с Чаатай, подходи по сходен начин, само че там мениджъра беше много обигран и я пресече от време, инак щеше да стане същото, като с Кирето. Неговия какъв го държи не мога да разбера, че не усети накъде духа вятъра  ooooh!

# 202
Аз ви казах, че с Чаатай, подходи по сходен начин, само че там мениджъра беше много обигран и я пресече от време, инак щеше да стане същото, като с Кирето. Неговия какъв го държи не мога да разбера, че не усети накъде духа вятъра  ooooh!
Едва ли Ча я е влачил на кино  Tired

# 203
  • У Диспансера ...♥♥♥
Едва ли Ча я е влачил на кино  Tired
Казах защо, инак ако не беше Аблата, и другаде щеше да я влачи. Тя му контролираше всяка стъпка, затова и репутацията му беше бетон . Получиха срив в отношенията и Ча, го арестуваха за наркотици. Много е важен екипа, с който работиш да е отдаден изцяло на работата си и да е врял и кипял в тези свери. За мен на Кирето, не става за нищо и тия негативи в неговата градина са на 80%, нейна заслуга.

# 204
Ако К.Б трупа негативи заради Зъбличка и нейните схеми, толкова ли е зле, че не може да промени нещата  #2gunfire

# 205
# 206
Скрит текст:

Неслихан е много сладка тук!

# 207
# 208
Как се засили да го фрасне  Joy Joy Joy Joy Joy

# 209
  • Керодиспансера
Скрит текст:

Ето две неосъзнато влюбени Черешки, също като Слънцата в началото  Joy Joy Joy

Общи условия