Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 711
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Малко новинки от неделя:

Ханде и Окан са били забелязани на рд на Фарах. Окан и Фара се познават от снимките на Малък септемврийски проблем, част от снимките са снимани в дома на Окан на остров Бозджада където почиваха и ХанОк, освен това е помагал на Енгин да влезе в роля. Спекулира се, че и Ханде вече била избрана да бъде Мурка и за това били поканени с Окан. На събитието е забелязан и Керем, но е бил сам без ЯТ.
да се радвам ли или да тъжа  newsm78  Mr. Green

# 451

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

не мойм съ стърпим ............................

Илинче ,не пипай да не те удрям през ръчичките , туй е за мен и кака ти Лилче ...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 452
Малко новинки от неделя:

Ханде и Окан са били забелязани на рд на Фарах. Окан и Фара се познават от снимките на Малък септемврийски проблем, част от снимките са снимани в дома на Окан на остров Бозджада където почиваха и ХанОк, освен това е помагал на Енгин да влезе в роля. Спекулира се, че и Ханде вече била избрана да бъде Мурка и за това били поканени с Окан. На събитието е забелязан и Керем, но е бил сам без ЯТ.
Новината ми харесва,щом ЯТ не е в схемата Peace Благодаря,Бу  Hug

# 453
  • София
Малко новинки от неделя:

да се радвам ли или да тъжа  newsm78  Mr. Green
Не знам  Joy Joy Joy

# 454

Илинче ,не пипай да не те удрям през ръчичките , туй е за мен и кака ти Лилче ...
Държа ръчичките далеч,споко  Mr. Green

# 455

И аз съм вече тук  Mr. Green Върнах се в неделя вечерта,влизам да видя какво си правите и  #Crazy #Crazy #Crazy станах шашардък  ooooh! ooooh! как изписахте 3 теми и половина за една седмица,питам аз  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms И това без никакви нови серии да се гледат,ами като започнат снимките какво ще правим  Laughing Laughing Laughing

Но успях да изчета 3-те теми,остана ми тази само  Whistling Whistling утре ще я изям на закуска  Mr. Green

Гушкам ви всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Бу,ти си запозната с повечето сериали,затова питам теб  Peace  Кога започват снимките на КСШ и КПА  Mr. Green и в кои дни ги излъчват,аз не съм влизала в темите им и не съм запозната  Peace

Ох тази есен ще е сериозна работата,както съм ги подхванала - КСШ,КПА, ШМ и черешките...ама те сигурно  няма да продължат дълго. Нямам търпение и за нов проект на Ханде,многооо искам да я видя в друга роля  Heart Eyes Heart Eyes Тази фантасмагория,в която ще участва ЯТ,няма да я гледам.

Някой беше постнал колаж на ЯТ и единия актьор от ПО...играе Оркун-главен герой,ама  Sick Ето една фотка с нашата черешка в сцена  Wink
Скрит текст:
До утре,слънчовци  Simple Smile

# 456

newsm10   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 457
Идилия е било  Mr. Green

# 458
Да ви кажа и НАЗДРАВЕ преди да легна,че гледам сте извадили и сериозните чаши  Joy Joy Joy Joy  Hug

# 459
  • София
Ани - Снимките на КСШ са почнали днес т.е вчера. Наскоро писаха, че в началото на месеца били почнали снимките на КПА, сега пък писаха, че започват тези дни. Кой знае Joy Joy Joy
КСШ е във вторник, КПА в сряда.

# 460
Бу , тешекюрлер  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

тъкмо разсипах .....винцето ...и таз новина мога да я понеса ...
значи Ханде поканена ,заради Мурка , а КБ  newsm78....аааааааааааа той пък играе с Фара в новия филм .... от това винце сама си   отговарям на риторичните въпроси  Joy Joy Joy Joy

мило Бу , това от достоверен източник ли е или от тези дето ...казват ,че дядото на Керем туитвал снимки на младите момичета .... с едната си ръка , а с другата поддържал мишката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 461
  • София
Кате - От достоверен източник блогарките Пелин и Тюлай. Те май са били на самото рд. Дават инфо за сериали и филми. Не е сигурно дали Ханде е заради Мурка, или заради Окан. Не са разбрали!

# 462
Кате - От достоверен източник блогарките Пелин и Тюлай. Те май са били на самото рд. Дават инфо за сериали и филми. Не е сигурно дали Ханде е заради Мурка, или заради Окан. Не са разбрали!
УРААА НЯМА ЯТТТТТТТ  smile3501 dancing dancing dancing  ......ама ако беше таммм, мале малее..

# 463
Лека нощ Hug

# 464

newsm10   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Йоууууууууууууууу ,, Лилче ..... кво направи бе къз .... Ти ме уби от упор бе ....
Бяло , червено ..... кво направи бе ,щЪ напраим главите ..

Не мога вече ...лягам си ,че утре като се покаже гюнеша и требе да се става .....

Чест и удоволствие бе за мен ....... Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт