Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.9

• 25 664
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Еееех,изчетох ви и сега съм рамо до рамо с вас  Mr. Green

Днес вече ме видяхте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Кате,мн ми е забавно да чета преговора ти по турски  Hug Чак аз прочитам думите на срички  Mr. Green Обаче няма да се включвам с вас...и без това след две седмици започвам лекции и то с английски  Crazy да не омеся работата,като знам колко години съм го учила,колко усилия полагах и как почти нищо не знам  ooooh! ooooh! ooooh! то,не че в унито ще го науча,за два дни лекции и упражнения  Rolling Eyes ама ще видим. Лени,от къде намираш сили и време и за уроци  Simple Smile  Hug

КБ голям резил търпи...чак и роднините му щом намесиха  ooooh! ooooh! ooooh! ама така е,като се прави на интересен и не даде никакво обяснение дали-или,сега да си търпи последствията  Peace

# 496
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е Кате, как в какво, в езика, ако тръгне да бяга, нали за тва се упражняваш с мъжо ти, да видиш за колко време ще го стигнеш, ти да не се вживя прекалено снощи в упражненията, че и хватка на събаряне почна да прилагаш и контузи човека  Joy Joy Joy Joy Joy

# 497
Катенце,веднага превод:
  гюнайдън-добро утро
  къзлар- момичета/мн.ч./
  Ади буйрум-хайде заповядайте
  Афийет олсун-да ви е сладко/ добър апетит

Анадънма????? /разбра ли ме?//

тешекюрлер , беним  гюнешче .........анадък / това правилно ли го казах  newsm78 исках да кажа разбрах /
сени чок севийорум .....

Бабче , като ида у турско само ще се обеснявам в лИбофффф ...щот друто не знам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ако не се лъжа,трябва да бъде Беним Гюнешчим,но не съм сигурна.Другото е вярно!

# 498
Момичета SOS   SOS- търся спешна помощ при вас!Някой може ли да ми каже в коя тема бяха публикувани снимките,където на острова Ханде вечеря с Окан??

# 499
  • София
здравейте  Hug  Hug  Hug

Новите снимки на Керо не ми харесват.  Confused Или е уморен, или се подготвя за роля.  newsm78

# 500
  Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ани  Hug

Бабче  Hug  , ако това ти помогне - първата снимка на Ханде от острова е на 21.07 . Снимката с Окан беше след това . Може би 23.07

Можеш да потърсиш  темата по датите  Peace

# 501
  Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ани  Hug

Бабче  Hug  , ако това ти помогне - първата снимка на Ханде от острова е на 21.07 . Снимката с Окан беше след това . Може би 23.07

Можеш да потърсиш  темата по датите  Peace

Мерси,миличка!  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 502
Добро утро,момичетааа  Hug Hug  Hug  Hug Hug Hug Hug

# 503
Ииигюнер , Hug Hug Hug

казах - добро утро /гюнайдън/....

сега да кажа и игюнер  Hug Hug Hug Hug Peace
изчезвам .... ще се видим сонра

Ирка или Бабчето ...  това  горшус - ли е какво ли е на знам ....ама не е ли -  ще се видим ли  или до после ... newsm78

# 504
Здравейте  Hug Hug

Малко ви поизпуснах,но ви хвърлям по едно око Simple Smile Wink

Дани да се е появявала,липсва!  newsm78  Heart Eyes

# 505
  • Керодиспансера
Наистина Дани къде изчезна  newsm78 няколко дена не се е появявала  newsm78

# 506
  • София
Наистина Дани къде изчезна  newsm78 няколко дена не се е появявала  newsm78

Не беше ли казала, че отива на почивка.  newsm78

# 507
  • Керодиспансера
https://m.facebook.com/KeremileZeynep/photos/a.516141875143877.1 … e=46&refid=17
Колко по-свеж и хубав изглежда тук  Thinking

Миши  Hug Hug

# 508
Катенце,казва се Ийи гюнлер и значи  добър ден и гьорюшюрюз-до скоро,ще се видим отново

# 509

Общи условия

Активация на акаунт