Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е срокът за превод на болнични от НОИ?
Как мога да проверя статуса на болничните по ЕГН и ПИК?
Какви са препоръките за предотвратяване и справяне с отоци, болезнени крампи на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е срокът за превод на болнични от НОИ?
-
Как мога да проверя статуса на болничните по ЕГН и ПИК?
-
Какви са препоръките за предотвратяване и справяне с отоци, болезнени крампи на краката по време на бременност?
Препоръките за предотвратяване на оттоци по краката по време на бременност включват повдигане на краката в удобни моменти, вземане на студени душове или прилагане на компреси с лед, пиене на много минерална вода, ходене редовно и спане с възглавница под краката. Тези методи могат да помогнат за намаляване на оттоците и облекчаване на дискомфорта. За справяне с болезнени крампи по време на бременност магнезиевият прах като Диаспорал може да бъде полезен, но е важно да се консултирате с вашия лекар преди употреба.
-
Какви са причините за отоците по краката по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с киселини по време на бременност?

. Моята гинеколожка ми каза да си запиша час за фетална морфология за сиптември (21 г.с). До сега не съм правила такова изследване. Тя не ми даде аз да избирам къде да я правя, каза да ходя при д-р В. Стратиева ("Света Петка"). Ако някой я познава, моля да сподели мнение.

Благодаря! 
Преди никога не съм имала такива оплаквания или проблеми. Сега пия газирана вода или цитронада.
Обожавам Истанбул
, но водата която съм пила там не ми допада, може би е въпрос на навик