Половината отмина, с Януарче, ще се гушнем тази зима..6

• 26 724
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
В темата за количките четох, че ако ще е триколка, би трябвало предната гума да е голяма, а не мъничка, за да е по-здрава и маневрена. Аз лично предпочитам тези с 4 колела.

# 76
Добро утро и от мен! Честита да ни е новата тема и да няма негативни емоции  Heart Eyes
Аз на 21.08 съм на ФМ и дано вече 100% разберем пола, че вече много ми е любопитно  Simple Smile
Относно избора на колички съм много затруднена , модели много и като нямаш предишен опит не знаеш кое да ти е приоритет при избора  newsm78

# 77
  • пловдив
Добро утро!
И аз вече си усещам бебенцето много отчетливо, е, аз го усещах много по-рано, но сега е доста по-силно, шегуваме се в къщи да не е пак някой футболист, че големи ритници раздава чак се вижда как леко подскача корема. Надявам се утре на ФМ да ме зарадват само с хубави новини и най-после да ми кажат мома ли е или мъж. Rolling Eyes
Относно количките аз и във ФБ страничката казах, че толкова много пари за количка няма да дам, а пък и ММ ми забрани да мисля за това, каза че като се върне щяло да е негова грижа, ние общо взето от баткото си имаме всичко легълце, корито, дрехи и старата количка, но тя доста си остаря, така че задължително ще търсим нова, но на някоя по-разумна цена. Този път единственото ми условие за количката е да е лека, че старата ми разказа играта. Просто не мога да се примиря, че секциото ми струва колкото количката. #Crazy
Разбира се всеки сам преценя колко може да отдели за количка и други неща от необходимост, разбира се надявам се по-скъпото да означава и по-добре, та поне да се оправдаят средствата.

# 78
Здравейте и от мен!   bouquet

След досегашните жеги, вчерашният дъжд ни се отрази доста добре... днес си е слънчево, но прохладно... РАЙ  Rolling Eyes

Моят избор на количка е този http://baby.galix.bg/2950/бебешка-комбинирана-количка-carrera-3-в-1, но ММ май нещо не е съгласен....  Crossing Arms Изцяло съм ЗА 4 колела, по-стабилни ми се струват  Peace

# 79
  • Разпиляна във въображението
Аз си пазя старата и ще си я ползвам. http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/34461/s/cangaro … tegory/123456789/

Доволна съм, здрава е.

# 80
Здравейте аз след малко съм на ФМ много ми е напрегнато  Simple Smile

# 81
  • хасково
Здравейте, момичета!
Честита ни нова темичка, нека я изпълним с много положителни новини!
Аз днес влизам в 17 г.с. и все още не усещам бебо, продължава да ми се гади сутрин и вечер, от време на време имам и световъртеж, както съм и днес. Много неприятно, но дано скоро има край това неразположение. Относно покупките на количка и легло и т.н
 смятам да е по нататък, моят юнак си счупи кошарата, беше от преносимите, а количката я дадохме на две бебчета след нас, и облегалката ние счупена и нея няма да ползвам. Но този път ще си избера лека количка. А и нали на прегледа д- р Даскалов, каза че най- вероятно пак ще е момче, а аз имам друго усещане(по- скоро е желание), все пак този доктор никога не греши за пола, мисля да изчакам да се убедя сама Simple Smile
Днес ми се обадиха за резултатите от БХС, казаха че всичко е наред и да се обадя към 22г.с за ФМ.  Смятам да им се доверя, че вече ще лудна, само се филмирам с разни проблеми.

# 82
  • В сърцето на любимите мъже!
Добър ден и от мен вече в София и вече от бюрото ми в офиса.

Не издържах, вкарах се в какви ли не филми и днес отидох на един ехографски преглед за успокоение. Паднах се при Икономова във Фемина. Всичко е наред, слава Богу! Вече си имам една пържолка от 263 гр (как пък ги изчислиха толкова чак до трите грама, не знам).

Днес ще е тежък ден, така не ми се бачка....
Поздрави и целувки на всички!

# 83
  • София, България
Здравейте, момичета,
аз отдавна не съм се включвала, но имам време колкото да ви почета отвреме-навреме. Аз приключих с болничните истории, вече съм си вкъщи и се надявам да не се разправям вече с тея бактерии. Иначе в болницата ми откриха и анемия, та сега пия желязо, и изненада- вече имам сили да си върша домакинската работа  Laughing
Аз малко съм далече от тея емоции с покупките- количката ще си я ползваме тази от каката, сега смятам само да вземем една кошарка, че с Маги бяхме на дървено легло и не ми се стори особено практично... но ще го мисля още де  Thinking
Иначе моя мъж е доста активен, живи и здрав да ми е, все ме ръчка отнякъде, даже си личи как ми се мърда корема и без да го пипам  Heart Eyes
Прегръдки и само положителни емоции  Hug

# 84
  • Пловдив
Привет и от мен!
Пфууу,цял преди обед обикалям за едни документи за смята на лична карта  ooooh! То голяма философия да ти сменят постоянния адрес!
Здравейте аз след малко съм на ФМ много ми е напрегнато  Simple Smile
Хайде  fingerscrossed fingerscrossed и после да се отчетеш!
По темата за количките:аз вероятно ще си ползвам тази от каката,но като изисквания,за мен най важното е:1.четири ГОЛЕМИ колела /малките засядат по дупките/ 2.голям багажник и 3.да е сравнително лека и маневрена.1000 лв.и на горе за количка според мен е абсолютно неоправдано/лично мнение Peace,всеки си знае възможностите/.Но като се сетя,че нашата щерка проходи на 11 месеца и на 1 годинка вече излизаше от всяко положение от количката и тръгваше пеша............та на количката и се събраха 10 месеца употреба,след което вече бяхме в триколка.
Прекрасен ден ви пожелавам! Hug

# 85
Здравейте, съфорумки  Hug

Гледам, че много от вас са на последна ФМ тези дни, ще чакам да разкажете после. Моята междинна ФМ е в края на седмицата.

От киселини и аз се оплаквам. Първият път ги победих със сода бикарбонат, но не е никак препоръчително за стомаха. На бременни изписват Талацид или Стопацид - дъвчащи таблетки, абсолютно безвредни, дават ги и без рецепта. Чела съм и за смучене на бучка лед (сладолед) или изправяне (киселините обикновено се появяват вечер, като сме легнали).

За рядкото усещане на мъниците - и аз съм склонна да мисля, че им е широчко още и затова не ни ръчкат Simple Smile Според доктора това втвърдяване на матката, което съм усещала досега, са контракции. Изписа ми магнезий на прахчета, да го взимам само когато ме стегне.

Miriel, ти защо така си се ошашавила с тази бременност? Нали няма нищо нередно?

Моля който не е получил или не може да намери поканата си за фб групичката, да ме добави като приятелче и ще го поканя по име, защото при много момичета имаше проблем с мейлите. Моят е: evitoo@mail.bg (Евгения Георгиева)

Лека седмица на работещите и забавна на останалите!  smile3549

# 86
Деедеету, ще покажеш ли а какво  си се спряла?

Малко по-нагоре бях писала каква количка си харесах:
https://www.youtube.com/watch?v=tbx_Lx91CVQ

# 87
Здравейте на всички мами Simple Smile

Искам да попитам как бих могла да се сдобия с този ПИК за НОИ?
Задължително ли е ходене на място или може и онлайн?

Благодаря Simple Smile

# 88
Здравейте на всички мами Simple Smile

Искам да попитам как бих могла да се сдобия с този ПИК за НОИ?
Задължително ли е ходене на място или може и онлайн?

Благодаря Simple Smile
Ходенето до НОИ е задължително. Иначе става много бързо. Аз си извадих преди 2 седмици. Само като отидох на гишето си дадаох ЛК и като ми въведоха данните ми дадоха един лист на ,който да се разпиша и ти връщат и на теб един екземпляр и си готова........

# 89
  • Разпиляна във въображението
eucalyptus, няма нищо лошо при нея. Проблемът по-скоро е в мен и моите притеснения. Може би годинките си казват думата Grinning Първо мислих, че минали тези три първи месеца нещата ще са ок, всичко ще върви по мед и масло. Някак защитено бебе и защитена аз. После научих лоши новини от една приятелка, които ме вкараха в шок и като цяло се изправих пред възможността нещо все пак да се обърка в самия край. Знам, че се случват лоши неща по всяко време, но когато това стане на някой твой много близък всичко става толкова осезаемо и "възможно". И сега моите си неща - струва ми се, че коремът ми не нараства, не усещам бебето и влизам във филми. В четвъртък коремът ме скъса. Почти не съм спала. За зла участ нямах но-шпа, а в Плевен нямаме и денонощна аптека. Събраха ми се 2 часа сън общо, а после чаках до обяд за гинеколожката ми. Тя ми каза, че с матката ми всичко е наред, но ми изписа но-шпа. Каза ми да пия повече течности. Смяташе, че може би имам проблеми с бъбреците. През трите дни само си пипах корема (лекарката ми каза, че е голяма грешка и само стресирвам матката), за да усетя някакво движение, което да ме увери, че всичко е наред. Днес бях пак на преглед, в четвъртък отново. Ако до тогава нищо не съм усетила, ще ме види на видеозон.

Като цяло - чисто психически съм по-разстроена. Отделно ММ не е до мен, а той е толкова спокоен и винаги успява да ми подобри настроението или да ме успокои. Малките също ги няма, за да ме разсейват. Докторката каза да се успокоя, защото придавам нервността си на бебо и както казах - ръцете далеч от корема.

Общи условия

Активация на акаунт