Половината отмина, с Януарче, ще се гушнем тази зима..6

• 26 704
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Включвам се само, за да кажа, че четвъртък и петък и аз бях много зле- В четвъртък повръщах и имах Т, а в петък нямах никакви сили и ми се гадеше. Слава богу мина бързо!  Praynig Дано несе повтаря! Лично аз когато ходим на море всеки ден след плаж пия по един пробиотик. Същото правя и с малката.

# 61
Здравейте, исках да се присъединя и във фейсбук страницата, и изпратих имейла си на адреса който е посочен, но вече 5 дни нямам отговор.Дали нещо не съм объркала? Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 18:37 от diana4erneva

# 62
Здравейте, исках да се присъединя и във фейсбук страницата, и изпратих имейла си на адреса който е изпратен, но вече 5 дни нямам отговор.Дали нещо не съм объркала? Rolling Eyes

Споко, мен днес ме включиха  Peace

Не знам въобразявам ли си......... или не, не си въобразявам, но от оня ден корема ми изведнъж се изду и закръгли  Crazy а, аз си мислех, че постепенно ще се закръгля. Но, съм много щастлива де, вече си личи,че съм бременна  Heart Eyes и много си се кефя на коремчето  Mr. Green ее, докато не започне да ми тежи  Joy

# 63
  • Разпиляна във въображението
Аз постоянно съм във филми. Утре съм отново на преглед. Ще помоля лекарката да ме види, за да се уверя, че бебо е наред. Ако не иска ще я питам дали не става платено. Тази бременност ще ми стопи нервите, а се имам за спокоен човек Crossing Arms

# 64
Здравейте!  Hug

Нямам много време да пиша тея дни, че започнахме с ремонтите...  Tired Аз само казвам кое как де  Laughing ама пак си е изморително  Mr. Green

Киселини получавам от определени храни, затова избягвам да ги ям. И на мен ми се бели около носа и стои зачервено, ще кажеш че съм болна, ама не съм   Naughty Мажа се с кремчета разни за лице дето имам.

За минералната вода знам, че е полезно да се пие, но също така да се сменя и с изворна, и да е с различна минерализация. Имам позната преди 5-6 години роди, през цялата бременност не пиеше минерална или изворна вода, след това и на детето даваше от чешмата и скоро установиха, че телцето на детето няма част необходимите минерали въобще. Сега нон-стоп е на минерална вода, различна там са му изписали, носят го на различни места инхалации му правят, а тя и до днес се вайка, че не е пила и не му е давала такава вода.  Thinking Аз си пия по 1-2 Л  на ден особено в жегите  Crossing Arms

Моя бебок е страшно активен, вече го усещам по-силно и като си сложа ръката върху шкембето  Heart Eyes ММ не вярваше, но като реши да се измести онзи ден все едно ми пропълзя нещо вътре в корема и си пролича цялата му маневра  Heart Eyes Даже в момента го усещам....  newsm51

Добре дошла на шери   bouquet

# 65
Здравейте!  Hug

Нямам много време да пиша тея дни, че започнахме с ремонтите...  Tired Аз само казвам кое как де  Laughing ама пак си е изморително  Mr. Green

Киселини получавам от определени храни, затова избягвам да ги ям. И на мен ми се бели около носа и стои зачервено, ще кажеш че съм болна, ама не съм   Naughty Мажа се с кремчета разни за лице дето имам.

За минералната вода знам, че е полезно да се пие, но също така да се сменя и с изворна, и да е с различна минерализация. Имам позната преди 5-6 години роди, през цялата бременност не пиеше минерална или изворна вода, след това и на детето даваше от чешмата и скоро установиха, че телцето на детето няма част необходимите минерали въобще. Сега нон-стоп е на минерална вода, различна там са му изписали, носят го на различни места инхалации му правят, а тя и до днес се вайка, че не е пила и не му е давала такава вода.  Thinking Аз си пия по 1-2 Л  на ден особено в жегите  Crossing Arms

Моя бебок е страшно активен, вече го усещам по-силно и като си сложа ръката върху шкембето  Heart Eyes ММ не вярваше, но като реши да се измести онзи ден все едно ми пропълзя нещо вътре в корема и си пролича цялата му маневра  Heart Eyes Даже в момента го усещам....  newsm51

Добре дошла на шери   bouquet

Късметлийка си ,благородно ти завиждам....а аз нищо не усещам,нормално ли е това да не усещам?

# 66
Ти в коя седмица беше, извинявай?  Grinning Но при всяка жена е различно, особено при първескините /като мен и теб/, казват че към 20-21 г.с започвало по-отчетливо да се усеща и вече си сигурна, че е бебчето. Не се притеснявай, ще дойде и този момент  Heart Eyes 

Която иска може да ми прати на лични e-mail, с който е регистрирана във ФБ, аз ще я поканя да се присъедини към групата  Peace /Просто нямам какво да правя сега и се ровя из нета  Hug /

# 67
  • Разпиляна във въображението
Това с не пиенето на минералната вода и липсата на минерали в бебчето направо ме изуми. Причината надали е в това.

# 68
Miriel и аз все още съм изумена, защото преди години примерно като не са пиели минерална, изворна или там специална вода, хапчета и т.н., са се раждали здрави деца. Е, хубаво, че днес ги имаме тези знания, за да ни се раждат здрави децата, да можем да се предпазим от аборт, да предпазим и бебчетата, но пък има куп други причини да се разболяваме и те и ние от различните болести /да не дава Господ никой  Praynig / Аз също мисля, че не е това причината, просто споделих това, което съм чувала и ми е останало в ума....  Simple Smile

# 69
Добър вечер от дъждовна Варна Simple Smile

Аз в началото имах киселини и се справих с тях като преполових порциите храна... Хапвам си колкото да спре да ми стърже коремчето и вече нямам киселини Simple Smile

http://www.bebe-best.com/baby-zen-bebeshka-kolitchka-zen-limited … lver-p-61541.html
Аз си харесах тази количка, но цената и е доста висока. Поставила съм си лимит 1000лв.

Много е хубава количката, но при нас с тези дупки, съм решила да е задължително с 4 колела... С ММ решихме коя ще е количката и сега ще дебна за намаления Simple Smile Все някога ще ги намалят тези колички (най-късно декември, надявам се).

Че то редовно предупреждават по новините, че по БГ Черноморието сега е по-опасно и че водата също не е никак чиста, ако гледате новини ще знаете Simple Smile

Аз всеки ден (като изключим днес заради дъжда) ходя на плаж, но нямам никакви оплаквания Simple Smile Къпя си се, пека си се, хапвам си от капанчетата по плажа... явно зависи къде си Simple Smile

# 70
  • бургас
Здравейте, момичета. Много сте изписали, бях една седмица отпуска  и май доста съм поизпуснала. Връщам се да чета и се включвам активно...   bouquet

# 71
Добро утро Simple Smile
Относно вирусите по плажа, най-често ги хващаме там, защото не сме свикнали с процента влажност на въздуха, съчетан с постоянно мокрене и бриз  Peace
За усещането на движенията си е индивидуално за всяка жена - чувствителност на матката, разположение ако щеш на плацентата, разтегливост и т.н. за това всяка по различно време ги усеща тези неща, не се тревожете. Аз тъкмо се оплаках, че напоследък не усещам бебчето особено отчетливо и след като го казах веднага ми показа, че то все още си е там, на място и така  Heart Eyes
И аз се поуспокоих доста, след като се разрита  Blush Смятам, че скоро ще започне вече с крачета и ръчички да побутва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Деедеету, ще покажеш ли а какво  си се спряла?
Аз за избор на количка, като че ли се спрях на Хаук Малибу 3в1. Лекичка е, което за мен е много важно, маневрена, здрава е... и на достъпна цена.

# 72
Аз пък си харесах тези двете колички, чудя се коя е по-добре - с 3 или с 4 колела?
http://www.bambino.bg/cosatto-kombinirana-bebeshka-kolichka-cosa … late-p-10685.html
http://www.bambino.bg/cosatto-detska-kolichka-cosatto-supa-pixelate-p-10342.html
newsm78
Тази с четири не пише дали може да се върти бебето с лице към теб, а мисля, че това е важно...
А пък и не ми се дават 1000лв. за количка.
Майките с опит - какво мислите?

# 73
Зравейте,мами. От работа не ми остава време да пиша.Едва смогвам да ви чета!!! Та да се включа и аз в новата тема, чието заглавие много ми допада.
Относно пола на бебето аз още не го знам.Сега на 25 съм на ЖК и да видим дали бебо ще се покаже. Тогава ще съм в 18 + 1.
За да се запиша и аз с датата на термина.....24.01.2015г. това ми е първа бременност.
Това е за сега от мен. Надявам се да имам повече време не само да ви чета, но и да коментирам темите,които и мен доста ме вълнуват.
Хубав ден на всички.

# 74
Аз пък си харесах тези двете колички, чудя се коя е по-добре - с 3 или с 4 колела?
http://www.bambino.bg/cosatto-kombinirana-bebeshka-kolichka-cosa … late-p-10685.html
http://www.bambino.bg/cosatto-detska-kolichka-cosatto-supa-pixelate-p-10342.html
newsm78
Тази с четири не пише дали може да се върти бебето с лице към теб, а мисля, че това е важно...
А пък и не ми се дават 1000лв. за количка.
Майките с опит - какво мислите?

В момента със синът ми сме с такова Косато с четирите колела - безкрайно съм доволна, много лека и маневрена количка, олекна ми като сменихме голямата с нея. Обаче не се върти да гледаш бебето. Иначе ляга цялата и чувалчето и е много удобно. Може би е малко открита за зимно бебенце, ама съм виждала майки с новородени да бутат такива и зимата. Ние ще взимаме за породени, но в мигът, в който синът ми реши, че няма да се вози вече, минавам пак на Косатото за бебето - много е удобна.

Общи условия

Активация на акаунт