Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е срокът за превод на болнични от НОИ?
Как мога да проверя статуса на болничните по ЕГН и ПИК?
Какви са препоръките за предотвратяване и справяне с отоци, болезнени крампи на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е срокът за превод на болнични от НОИ?
-
Как мога да проверя статуса на болничните по ЕГН и ПИК?
-
Какви са препоръките за предотвратяване и справяне с отоци, болезнени крампи на краката по време на бременност?
Препоръките за предотвратяване на оттоци по краката по време на бременност включват повдигане на краката в удобни моменти, вземане на студени душове или прилагане на компреси с лед, пиене на много минерална вода, ходене редовно и спане с възглавница под краката. Тези методи могат да помогнат за намаляване на оттоците и облекчаване на дискомфорта. За справяне с болезнени крампи по време на бременност магнезиевият прах като Диаспорал може да бъде полезен, но е важно да се консултирате с вашия лекар преди употреба.
-
Какви са причините за отоците по краката по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с киселини по време на бременност?
Дано несе повтаря! Лично аз когато ходим на море всеки ден след плаж пия по един пробиотик. Същото правя и с малката.
а, аз си мислех, че постепенно ще се закръгля. Но, съм много щастлива де, вече си личи,че съм бременна
и много си се кефя на коремчето

Аз само казвам кое как де
Мажа се с кремчета разни за лице дето имам.
Аз си пия по 1-2 Л на ден особено в жегите 
Но при всяка жена е различно, особено при първескините /като мен и теб/, казват че към 20-21 г.с започвало по-отчетливо да се усеща и вече си сигурна, че е бебчето. Не се притеснявай, ще дойде и този момент
Смятам, че скоро ще започне вече с крачета и ръчички да побутва