Размяна на бяла и декоративна козметика- 6

• 114 455
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Добавям:

Darphin CC Cream - Light

Nat'aura Освежаващ дневен крем за лице и околоочен контур 20+

Nat'aura Енергизиращ серум против стареене на кожата 30+

Lancome Grandiose спирала - черна

Актуализирам и добавям:

Benefit The POREfessional: Agent Zero Shine

Estee Lauder Double Matte Powder - shade 1

BareMinerals READY SPF20 Foundation - R130

Clinique Superdefense CC Cream SPF 30 - Very Light

Estee Lauder Double Wear All Day Glow BB Cream SPF30 - Intensity 1.0

Clinique Clarifying Lotion - type 1, за суха кожа

Lierac Освежаващ матиращ флуид

Lierac Purete Измиващ гел

Lumene Bright Now Vitamin C балансиращ BB Cream SPF20 - 01 Light

Lumene Bright Now Vitamin C Anti age BB Cream SPF20 - 00 Fair

Повечето от нещата, които разменям, са с кутийките си. Всички са само пробвани или ползвани макс. 2-3 пъти.

Не търся нищо определено и ще отговоря на всяко едно предложение. НЕ търся сенки, лакове и козметика за тяло.
Търся хубава четка за пудра, четките на Dior за пудра и за фон дьо тен, Бюти блендър, както и моливи и очни линии в интересни цветове (без черно и кафяво)!    Peace

Призовавам за коректност и отговорност към поетите ангажименти за размяна!   Simple Smile

# 526
  • София
СС Holika Holika, използван 3 пъти. Цвят Light.

# 527
  • Бургас
Разменям:
http://www.loreal-paris.co.uk/skincare/face-care/triple-active/d … -combination.aspx, кремът е нов,в неразпечатана опаковка и е годен до 14.05.2015
и https://www.google.co.uk/search?q=isadora+bb+cream&hl=en-GB& … &ved=0CC8QsAQ бб крем,ползван няколко пъти ,определено е за суха кожа и е много лек,годен е до 07.2015 цвят 01 fair
няма да ги ползвам,много искам някой да им се зарадва,приемам всякакви предложения
добавям и едно мини коректорче на Ести Лаудер,цвят 02 лайт медиум,много е светло,не е ползвано,само е пробвано на ръка,1,9 мл е и е годно до 2016 г
добавям и гланц за устни на Есте Лаудер,в нормален размер цвят 06 Магрилифицент Мауви от този куфар:
[/spoiler]
[/quote]

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 20:26 от mariqivanova799

# 528
  • София
Разменям Guerlain Precious Light.
Тъмен ми е, въпреки, че го купувах уж след проба в Бюти зоун, но явно септември ми е бил по-тъмен морски тена. Ползвано е няколко пъти, не мога да преценя количеството.

# 529
  • Sofia
Търся Diorskin Nude BB cream 002

# 530
Сенки Катрисе, едноцветни, 2 гр., ползвани 2 пъти.
№ 070 Mr. Copper's Fields

Сенки Манхатън,едноцветни, златисто кафяви, ползвани 1 път.

Червило Катрисе,цвят Веrry Tale. Ползвано няколко пъти.

Червило Голдън Роуз, Велвет Матте, ярко червено, № 18. Ползвано 3-4 пъти.

ВВ крем Нивеа. По-светлия цвят. Пълна туба. Само пробван.

2 бр. нови лосиони на Биотен са почистване на грим от очите.

Лак за коса Wellaflex - Ultra Strong. Пръскан само веднъж.

# 531
Разменям:
Missha Strawberry Creamy Latte, почистваща пяна с хидратиращ ефект за лице, ползвана е само веднъж:

Black ghassoul peel-off nose pack маска за нос, ползвана веднъж:

Четка за нос, нова, неизползвана:

Продуктите се намират в София.

# 532
  • в 1001-та нощ
Отговарям винаги, но се случва да пропусна неволно, в случай, че не отговоря, а видимо съм във форума, моля пишете ми отново  Heart Eyes

MAC Archie's Girls Caramel Sundae - нова

MAC Until Dawn Mineralize Eye Shadow - пробвана

Dior Rouge Dior Baume 558-Lil - при мен е много прозрачно на устни, в скрит текст ще приложа няколко снимки  Peace Пробвано веднъж.

Скрит текст:

Lancôme Rouge In Love , 383N Midnight Crush - пробвано; На моя монитор - цветът е лилавеещ, а аз виждам продукта по-вишнево-черешов  Blush

Lime Crime Red Velvet

Make Up For Ever HD High Definition Pressed Powder - нова

Трите бази на NYX в бурканчета - бяла мат, бяла перла и телесна. Мисля, че само бялата съм ползвалa 1-2 пъти  Peace

Nuxe Huile Prodigieuse OR Multi-Usage Dry Oil Golden Shimmer - олиото със златните частици  Peace ново  Blush

With Love Hilary Duff for women - продукт с кутия - 20/30 мл

Silk-épil 7 SkinSpa 7-929 - епилатор, четка за тяло и четка за лице. Функциите са за почистване и за масаж.

Нов, запечатан. Описание

Скрит текст:

CHANEL STYLO YEUX WATERPROOF LONG-LASTING EYELINER 911 Ambre Dore - водоустойчив дълготраен молив за очи - нов с кутия

Estee Lauder Lipstick Pure Color 61 Pink Parfait Shimmer - пробвано

Bourjois Volume 1 Seconde Mascara

Водоустойчива кафява очна линия - Wet n Wild H2O Proof Liquid Eyeliner

Pupa Pochette Bon Ton, ползвана е веднъж, цветовете стоят по-неутрално и ненатрапчиво, преливат се добре. С кутийка и книжки.

Още снимки:

Скрит текст:

MAC Superglass in Tunnel of Love, нов

# 533
  • Варна
Пускам тук защото търся и козметика
Разменям:
Lalique le parfume - EDP, 48/100 ml
Скрит текст:

Comme des Garcons 2 EDP - опаковката е 50 мл, ползван е десетина пъти
Скрит текст:

# 534
  • Велико Търново

Разменям : CHANEL ROUGE ALLURE LUMINOUS INTENSE LIP COLOUR -
124 AMBIGUE

Ползвано е 2-3 пъти.

Givenchy Beauty Le Rouge Lipstick - 201 Rose Taffetas - ползвано 3-4 пъти.

прахообразна пудра Bare escentuals Illuminating Mineral veil, ползвана няколко пъти, колкото да установя за пореден път, че на моята кожа не отиват светлоотразяващи частици  Confused, иначе пудрата е разкош Heart Eyes

- Clarins Ombre Matte Cream-to-Powder Matte Eyeshadow   03 Taupe - от размяна ми е, ползвана 2-3 пъти.

Ще разгледам и отговоря на всяко предложение   bouquet

# 535

Останаха четките на

Real Techniques ( Base Shadow Brush)

Real Techniques (Domed Shadow Brush)

ДОбавям

# 536
  • Русе
Предлагам за размяна Flowerbomb Bomblicious Body Lotion 200ml - http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10 … 1_123251901099_-1
Нов, неизползван. Приемам всякакви предложения.
добавям L`Oréal Skin Perfection Wash Gel-Cream измиващ гел-крем за лице - ползван само веднъж, не ми допадна, че е без аромат
http://www.lorealparisbulgaria.com/makeup/cleansing/soft/gel.aspx

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 18:50 от Viki&Niki

# 537
  • София
АПИВИТА/APIVITA AQUA VITA КРЕМ, ХИДРАТИРАЩ Околоочен крем с помпа- Ползван е 5-6 пъти, но е супер икономичен и с половин изпомпване стига за двете очи. Опаковката е флакон 15 мл., купен от Ремедиум, пазя и кутията.
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=8278

Разменям следните неща, ще направя реални снимки при интерес.

Червило MAC Costa Chic- ползвано 2-3 пъти, купено от Мак The mall.

Скрит текст:

Червило Urban Decay Revolution в цвят Turn on, пак няколко пъти пробвано.

Палитра Stila Living the life in laguna

Garnier Pure BB cream Medium

Clinique Dullness Super Primer- ползвана е съвсем малко (няколко пъти), купена от Клиник/EL на Витошка.

ФДТ Estee Lauder Double Wear Light в цвят Intensity 2.0, ползван 5-6 пъти, също от бутика на Витошка

Скрит текст:

+ Phytocode Kрем за лице против стареене с матиращо действие. Годен до януари 2016. Ползван 2 пъти

Physiological Cleansing gel - La Roche-Posay- ползван 2 пъти

YSL Volupte Sheer Candy #4 Succulent Pomegranate- ползвано веднъж

Diorskin Nude Rose Powder - може би наполовина пълна или малко повече

Скрит текст:

bareMinerals READY SPF20 Foundation powder R170, ползвана малко, не си уцелих цвета.

Ще пратя реални снимки при интерес.

Търся си някоя от коледните пудри на Шанел, четка за руж на Real techniques, хубава дуо файбър четка за лице, ББ/СС крем, нищо конкретно като цяло.  bouquet

# 538
  • в 1001-та нощ
От моите предложения не са актуални: червилото на Диор, молива на Шанел, базата нa NYX 01 и пудрата на MUFE. Благодаря на Дамите за страхотните размени  bowuu newsm76 newsm51

Добавям тази сянка на МАС (в по-голям размер е) MAC Top Of The Posh Mega Metal Formula, пробвана веднъж:

# 539
  • София
Разменям:

1. Filorga Hydra Filler 30 ml, купен в края на октомври 2014 г., използван няколко пъти, но е налично поне половината количество. За съжаление на мен ми прави кир ефект, други забележки нямам.

2. Shiseido Ibuki Purifying cleanser 125 ml, купен в края на ноември 2014 г. Използван е около месец всеки ден, сутрин и вечер. По моя преценка са налични повече от 100 останали мл., доколкото продуктът е много икономичен и лицето може да се почисти с продукт с размерите на грахово зрънце. Идва ми пресушаващ в зимния сезон, за по-мазна кожа ще е по-подходящ.

3. ФДТ Revlon Colorstay за нормална до суха кожа, цвят 220 Natural Beige - купен на 31.01.2014 г. Ползван е 2 пъти, за съжаление ми е тъмен, въпреки че това беше най-светлия цвят, който имаше в Beauty zone-а в Бургас. Разкошен като покривност и като текстура за по-суха кожа.

4. Бих разменила и DW на Еstee Lauder в цвят 1N1. Прекалено сух ми е за зимата, като цвят и като покривност нямам никакви забележки, но определено би бил по-подходящ за мазна кожа. Купен е в края на ноември 2014 г.

Съгласна съм на размяна на два или повече продукта за един, стига и двете страни да са доволни от което  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт