Размяна на бяла и декоративна козметика- 6

• 114 374
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • Седмото небе
Момичета имам за размяна 3 съвсем нови продукта на Лореал:
- червено червило Color riche 461 Scarlet crème - червен лак Color riche 408 Exquisite scarlet -спирала пак на Лореал Lash architect 4D effect fibers,отворена е,но не е и докосвана до око,исках само да и видя четката на живо Всички продукти са получени като подарък вчера,с проверени кодове,в срок са Peace

# 661
Разменям следните бои за коса, които са чисто нови, просто вече не се боядисвам с тях, а винаги взимам по няколко, когато се боядисвам и ми останаха:
Aroma color henna 21 black;
- maxblond blondtime 3;
-elea professional 0.0 -2 броя.
Размяната важи за град бургас.

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 20:43 от Небесна дъга

# 662
Разменям Chanel CC Cream Complete Correction Sunscreen - ползван три - четири пъти. Купуван е от Прити Шоп миналия месец, но нещо не се спогодихме с цвета. Не търся нищо конкретно. Много искам да пробвам Chanel Les beiges all-in-one healthy glow fluid spf 15 - 20 или 30 номер. Ако някоя дама се съгласи да ми прати отливка на флуида, имам какво да предложа.

Обещан

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 20:15 от Марципан

# 663
1.  Jurlique Lavender Hydrating Mist http://www.lookfantastic.com/jurlique-lavender-hydrating-mist-100ml/10554517.html - само пробван, предпочитам си кремовете за тяло, а е страхотен, не заслужава да отлежава в шкафа

2. лосион на Веледа, чисто нов http://www.lookfantastic.com/weleda-aknedoron-purifying-lotion-50ml/10540619.html

3. Пудра на ЕЛ Dowble Wear цвят Sand, имам от размяна, почти нова, не ми пасва цвета

4. Писалката на YSL touche eclat, също от размяна, повече от полвината има, оказа се ненужен за мен продукт

5. СС крем Darphin, номер 01, количеството е около 2/3

6. ФДТ ЕЛ Dowble Wear, цвят Екрю 1N2, количеството е 1/2

7. Спрей  urban decay all night, количество 1/2

8. хайлайтъри Ultraflesh, само пробвани

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 12:29 от milavanila

# 664
ТЪРСЯ извивачката за мигли на E.L.F. от редовната серия:

# 665
  • Седмото небе

Разменям:
- Макс Фактор- фдт Miracle touch 85 caramel ползван малко,затова е без апликатор-гъбка
- Нивеа- матиращ дневен крем Aqua effect SPF 15,стъклено бурканче 50 мл,ползван не повече от 10 пъти,много икономичен,на практика почти пълен и нов,но за мен не матира достатъчно; почистващ двуфазен лосион за грим 100/125 мл-вече предпочитам друг продукт; тоал.мляко и тоник 2в1,около 80/200 мл-преминах на миц.вода основно,иначе страхотен продукт http://www.nivea.bg/products/face-care/essentials-all-skin-types … -1-milk-and-toner
- нова,неползвана,заздравяваща терапия за нокти със лек светлорозов перлен блясък- http://littleladybeautyblog.blogspot.com/2013/10/avon-nail-exper … l-shine-nail.html
- бб крем La Roche - Hydreane-Medium 7/15 мл
- Авен-Клиананс-лосион с пудра за мазна кожа 80/200 мл

# 666
  • Щастлива мама на 3 слънца
олио не олио
крем за оформяне на къдрици ( ползвано е 3 пръста от него )
пробвана е само 1 път картонена кутийка има олио за боядисана коса
търся маската на decleor от грация или вие предложете

# 667
  • Sofia, BG
Разменям тези сенки на Лореал. Пробвани са само веднъж, но определено не са моят цвят.
http://www.ursgorgeously.com/loreal-paris-color-infallible-eyesh … purple-obsession/
Искам някаква черна спирала за удължаване и обем.

# 668
 - нова хидратираща маска с купия, не е отваряна.
 - YSL youth liberator B10, серум фдт, най-светлия цжят от серията, ползван само 3-4 пъти, липсва минимално количество.
 - Mac Viva Glam Nicki - ползжано само 2-3 пъти, почти пълно е.
 - Dior rouge 028 Mazette - полвано само веднъж.
 - Nars Place Venome - глос, само суочнат веднъж, не е слаган на устни
 - Mac Pro longwear glass Forever Rose - глос, само суочнат веднъж, не е слаган на устни
 - Armani lip lacquer 300 - суочнат веднъж, не е слаган на устни
 - Lancome La Laque Forever 302 - само суочнат, не е слаган на устни
 - YSL Rouge Volupte 33 - ползвано само 1-2 пъти
 - YSL Rouge Volupte 31 - слагано само веднъж
 - Becca Stick Foundation - Banana - ползвано само 2-3 пъти, почти пълен
 - Estee Lauder Double Wear Light intensity 3.0 - ползван 3-4 пъти, пояти пълен
 - Hourglass Veil Fluid Foundation No1 Ivory - ползван, липсват около 5 мл от 30 мл. бутилка
 - Mac Amber Glow mineralize blush - ползван малко, изглежда като нов.
 - Mac Azalea in the afternoon mineralize blush - ползван малко, изглежда като нов.
 - Lancome Kabuki brush limited edition - ползвана само 2-3 пъти
 - разменям само кабукито
 - Dior Matte Bronze 002 Honey Matte - ползван само няколко пъти, още личи принта
 - Dior Diorskin Nude 032 Sable Rose - рефил, ползвана само веднъж
 - Dior Rosy Glow - ползван малко
 - Illamasqua Cream Blush Rude - слаган 1-2 пъти
 - Mac Impassioned - слагано само веднъж
 - Mac Betty Bright - ползвано 1-2 пъти само
 - Bare Minerals Ready Convertable Palette - някои цветове са ползвани по веднъж, повечето не са докосвани
Скрит текст:

Търся някоя от базите на Герлен, количества от парфми на Том Форд и Герлен, също бази, ружове, бронзъри, хайлайтъри и червила, както и бяла козметика, но приемам и други предложения. Държа на равностойна размяна, предпочитам да разменя няколко продукта наведнъж.  Peace

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 01:39 от bebolinka82

# 669
РАЗМЕНЯМ крем РЕД АУТ на Фитокод. Търся какъвто и да е друг техен продукт (кремовете ги имам) - шампоан, маска за коса, балсам, душ-гел.....

Скрит текст:
Крема е почти нов, ползвала съм го няколко пъти като нощен, но просто нямам нужда от него, по-добре се чувствам с матиращия им, а е грехота такъв качествен продукт да ми отлежава  Peace

# 670
  • Sofia
Разменям околоочен крем Eclat de Rose на Cattier. Закупен от Био Маг през м. Януари. Ползвам 1 седмица. Срок на годност: 30.09.2015

# 671
http://www.makeupforever.com/int/en-int/make-up/face/concealer/full-cover - този коректор в №4. Не търся нищо определено.

# 672
Разменям крем - aqualia termal на Виши. Хубав е,но моята кожа е много млада и козметичката ми предложи друг. Крема е за кожа 25 + години.
Ползван е около 5-6 пъти, държан е в хладилник.

# 673
  • Berlin
MAC Mineralize SPF 15 Foundation (Loose), цвят Medium Plus, от размяна ми е, не е моят цвят.

# 674
  • Бургас
Предлагам за размяна:

Guerlain Meteorites Baby Glow - светлият цвят

Guerlain Parure Compact Foundation - shade 02

Estee Lauder Daywear - флуид за мазна кожа

Elizabeth Arden Pure Finish Mineral Foundation - shade 2

Nuxe Nirvanesque Light

Nat'aura Освежаващ дневен крем за лице и околоочен контур 20+

Nat'aura Енергизиращ серум против стареене на кожата 30+

Benefit The POREfessional: Agent Zero Shine

Estee Lauder Double Matte Powder - shade 1

BareMinerals READY SPF20 Foundation - R130

Clinique Superdefense CC Cream SPF 30 - Very Light

Clinique Clarifying Lotion - type 1, за суха кожа

Lierac Освежаващ матиращ флуид

Lumene Bright Now Vitamin C балансиращ BB Cream SPF20 - 01 Light

Lumene Bright Now Vitamin C Anti age BB Cream SPF20 - 00 Fair

Повечето от нещата, които разменям, са с кутийките си. Всички са само пробвани или ползвани макс. 2-3 пъти.

Търся хубава четка за пудра, четките на Dior за пудра и за фон дьо тен, Бюти блендър, както и моливи и очни линии в интересни цветове (без черно и кафяво)! 
Освен това, търся и CC крема на Шанел, руж Шанел в розовата гама, фон дьо тена Perfection Lumiere Velvet на Шанел в най-светлия цвят.
Ще разгледам всяко предложение!  Simple Smile

Призовавам за коректност и отговорност към поетите ангажименти за размяна!   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт