BENEDICT CUMBERBATCH и поколението на 30-годишните аристократи на големия екран

• 45 110
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Думи нямам да опиша колко му се радвам.  Laughing Heart Eyes

# 106
Трябваше и това да пусна, не мога иначе  Mr. Green

# 107
  • в сърцето на един мъж...
Еее, Арън Пол не е само ББ, има си доста интересна филмография. Grinning
The Bang Bang Club - е изключително жесток филм. Един от филмите, който много дълго време мислих и премислях Sad

Аз явно ще съм от тези, които не са гледали Шерлок и не ми е много спешно да го гледам Mr. Green Ето мнение за тези, които съм отметнала скоро от списъка

Stuart - A Life Backwards (TV Movie 2007) - няма нищо, което да не харесвам в този филм. Прекрасна симбиоза между Том и Бен. Невероятна роля.

War Horse - въпреки че не е включен и доста от вас нямат желание да го гледат. Лично на мен ми хареса. Символ на волята за живот, на борбата, на едно приятелство. Вярно малко разхвърлян на моменти, но много добре предадени отчаянието, болката, мъката, силата... Хареса ми много.

The Whistleblower - жесток филм, невероятна Рейчъл Уайз. Не знаех, че това се е случвало, останах потресена, историята много дълго ме държа в плен. Не си спомням ролята на Бен, но помня самия филм.

12 Years A Slave (2013) - каквото и да кажа, поне за мен, би било бедно на изразни средства. Хареса ми, не толкова историята, не толкова развитието, а взаимодействието между актьорите. Много добра игра, прекрасен фон, много добре заснето. А Бен беше много приятно допълнение на фона на основните персонажи.

The Fifth Еstate (2013) - изключително интересен ми беше, тъй като само съм чувала за Аферата Уикилийкс. Би ми било интересно да открия и другата гледна точка. Направен е доста увлекателно и поставя много интересни морални въпроси. За това, какво може да направят медиите, интернет и до къде трябва да има поставени граници. Какво може да си позволиш да оповестиш и какво да прикриеш. Невероятна двойка са Къмбърбач и Брюл Heart Eyes А Даниел ми става все по-интересен актьор

Още не знам за кой ще гласувам, но със сигурност няма да е Шерлок. Остават ми още няколко филма и ще преценя  Embarassed

# 108
  • срещу двата комина :)))
значи, след прехвърляне на за и против, реших че като порасна ще се оженя за Бенедикт  bowuu

аааа, а пък Злата и Хидълса ще ни кумуват  Flutter

# 109
Еее, Арън Пол не е само ББ, има си доста интересна филмография. Grinning

Гея, интересните му филми излизат/излязоха тази година и са след ББ. Само един Smashed(2012) има преди това, който си струва да се види. Снима от 1998, но повече се появява в сериали и малки роли във филми. Вярно че не съм гледала всичко с него, но към момента няма достатъчно материал за самостоятелна тема.

# 110
Е аз си намерих поне пет след ББ, а още не съм гледала ББ и съм достатъчно зарибена Grinning

# 111
Т.е. изгледа кои? Grinning

# 112
BB е велик сериал!

# 113
Нийд фор спийд, Лонг уей даун, отделно имам още 3 свалени. Ама не ми се рови да кажа кои са Embarassed

# 114
а кой ше изгледа Desperate Romantics

# 115
  • срещу двата комина :)))
а кой ше изгледа Desperate Romantics

aко говорим за то ва http://www.imdb.com/title/tt1346018/?ref_=nv_sr_1 аз съм го гледала , що  Mr. Green

# 116
  • вятър в маслините, вятър над хребета
The Drop по трейлър ми се струва далеч от оскаровия потенциал, но дано не съм права Simple Smile.
Така изглежда действително, но може и да не си права, имайки предвид режисьора и актьорите. Тук е моментът да си спомниш скептицизма, с който посегна към Bullhead. Simple Smile

Скрит текст:
Презентацията на The Drop на сайта на TIFF.

"Tom Hardy delivers his most accomplished performance to date in the English-language debut from acclaimed Belgian director Michaël R. Roskam (Bullhead). Hardy is Bob Saginowski, a Brooklyn bartender who’s as big-hearted as he is streetwise. The bar is Cousin Marv’s, a neighbourhood watering hole that doubles as a drop bar — a place for its owners, some local Chechen gangsters, to launder money.

Bob and Marv walk a thin line between regular life and the underworld — especially Marv (James Gandolfini), a former crime boss now in the pocket of a new and much crueller operation. When the drop is stolen in a holdup, they must weigh the threat of the Chechens against that of a sharp and curious cop (John Ortiz). Bob’s life is further complicated by a chance meeting with a local woman, Nadia (Noomi Rapace), and it isn’t long before his own past returns to haunt him.

Using grey, misty hues and a foreboding atmosphere, Roskam sets a nuanced character study in a world of moral ambiguity. Hardy comprises its centre in a typically heavyweight — if deceptively slow-building — turn, surrounded by a splendid international cast including Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo), Belgian (and soon-to-be Hollywood) star Matthias Schoenaerts (Bullhead, Rust and Bone), and Gandolfini in his riveting final performance. Roskam lends a distinctly European sensibility to The Drop’s very American milieu, allowing the film to move naturally toward a gripping conclusion that will leave hearts racing and minds wondering: just which of these animals truly needs rescuing?"
Дано не съм права, че няма по-гадно от това да гледаш любим актьор в нещо скапано.
Bullhead е голям филм!

Арън е много готин във филма за самоубийците и онзи с гаджето-алкохоличка (особено във втория, който е един от най-хубавите нискобюджетни филми, които съм гледала в последно време).

# 117
Очаквах да има голяма популярност Шерлок... и Бени зарад' него... Но честно казано не очаквах ТАКАВА да е!
Направо съм сразена!
...
ЕТА - и по толкова хора "на балкона" май не са се събирали преди...
Добре сте дошли!
Ама заповядайте при нас, де. Слезте от "балкона", кажете защо сте гласували за Шерлок. Или пък защо не сте.  Simple Smile

След такава любезна покана да се разпиша и аз  Hug

Муре страхотна работа  Peace

Да отбележа, че точно обратното на Сарка, аз съм от негласувалите за Шерлок, благодарение на Мофат, рано-рано се оттеглих от сериала.

Харесвах си Къмби само по бритска линия, но наистина си паднах по него в Стар Трек  Heart Eyes
За протокола по-рано в Кадифето въпреки, че съм го гледала 2 пъти не ми направи никакво впечатление.

И да си почешем езиците за степента на влияние на предразсъдъците в кино индустрията дори и в 21 век. И да направим паралел в начините да пробиеш в Холивуд, като си талантлив... ама не си WASP  ooooh!

Чудесна идея, дано да има повече желаещи да се включат  Peace

ps Муре, как може да пуснеш такава новина, където не бих я видяла  Joy Joy Joy

# 118
  • Бургас
Ох, момичета поспрете се малко. Толкова дълъг ми стана списъка с филми и сериали за гледане, че ще ми трябва цяла година... или две.

Засега Бени води класацията за най-як клип с ледената кофа. Няма да се очудя ако сам си го е режисирал  Laughing

Иначе докато чакам продължението на любимия ми Шерлок реших да прочета всичките романи от поредицата, че досега не бях ги чела  Embarassed Интересно е как са включили някои неща от романите в сериала.

# 119
Майкъл Фасбендър като DJ - http://www.kcrw.com/music/shows/guest-dj-project/michael-fassbender

Много сладък.  Heart Eyes Все едно слушам Ретро радио. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт