BENEDICT CUMBERBATCH и поколението на 30-годишните аристократи на големия екран

• 45 114
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Аз изгледах "Хокинг" и ми хареса. Бенедикт доста се е постарал да пресъздаде правдиво симптомите на тази ужасна болест, включително и чрез говор. Хубав филм, интересен човек е този Стивън Хокинг, но на бившата му жена не ѝ е било никак леко(това в този филм не е застъпано, интересно ми е дали ще развият образа ѝ повече в предстоящия).

П.П: Изгледах трейлъра на Theory of Everything и си отговорих на въпроса Simple Smile

Иначе ми просветна защо фенките на "Шерлок" имат Бенджи за секси- той направо си изглежда добре там, няма го този вид на земноводно от сега Blush (сладко, симпатично, но все пак земноводно).

Щото не си го гледала като Кан, да видиш секси. Лъснат, по холивудски. Laughing

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 15:22 от Криста

# 136
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В този общ трейлър на сериалите по ВВС 2 има и няколко секундички Том от Peaky Blinders(наистина е копие на дикенсовия си герой от преди години Party)

Килиън пък още е с каскета и ужасната прическа Rolling Eyes

п.п. някой да има инфо за премиерна дата, не успях да открия никъде?

# 137
Иначе ми просветна защо фенките на "Шерлок" имат Бенджи за секси- той направо си изглежда добре там, няма го този вид на земноводно от сега Blush (сладко, симпатично, но все пак земноводно).
Eeeee, ти пък! Как можа да го кажеш!

Жив и здрав да е Сашето!
Муре, ти като агитираш, тема за него ще правиш ли? Grinning

Джеймс на гости при Летърман.

'Sin City: A Dame to Kill For' to Close Deauville Film Festival

И Джоузеф ще е водещ на “Sneaks”, което изобщо не знам какво е.

Харди освен, че снима клипчета, рисува мечи лапи и ножове като подготовка за "The Revenant ".

"Fear the beard with respect and honour. Soon come Revenant full on… Time for some relentless beards"

И прави някакви странни снимани изотдолу селфита.

Това за десерт за Джо и Криста. Wink

# 138
След като ме затрупа с толкова хубавини, почти ме досрамя, но какво да направя, като така ми иде отвътре Blush Joy. Заради очите ще да е, толкова са полегати и странни Whistling

Том пак трупа килограми, явно така ще си му е обичайното състояние занапред. Но пък в сериала обещава да е в най-добрата си форма Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Още малко от него http://blagmagazine.com/post/95554794994/sarah-j-edwards-sally-a … rds-and-tom-hardy

# 139
Много са си му хубави очите. Heart Eyes

В този общ трейлър на сериалите по ВВС 2
Добре, че го пусна това клипче.  Hug Харесах си "Banished" от него. Обичам Ръсел Тоуви! Heart Eyes

# 140
  • срещу двата комина :)))

Жив и здрав да е Сашето!
Муре, ти като агитираш, тема за него ще правиш ли? Grinning

ми ше направя, що пък да не направя  Mr. Green

абе, хора, има 52 вота в анкетата  Shocked

# 141
И от тях 37 за Шерлок Mr. Green

# 142
И от тях 37 за Шерлок Mr. Green

няма значение, важното е колко хора за влезли и са си направили труда да гласуват, не помня дали някой друг титуляр е събирал толкова популярност  newsm78

# 143
Никой, нито дори и Райън с "Тетрадката". Аз още онзи ден се изумих, като видях резултатите.

# 144
Джо, ето ти едно дългичко интервю с Франко. Даже ми беше интересно.

">#t=966[/video]

И няколко по-кратки за "'Child of God":

https://www.youtube.com/watch?v=Yx1vAWRnnzk

http://vk.com/jamesfrancofan?z=video-1028745_170178407%2F6dab4bb2ceee103cbd

# 145
п.п. някой да има инфо за премиерна дата, не успях да открия никъде?

Дата не знам, месец - октомври. Като гледам двете снимки, ще го играе някой джипси. Ама те пък към Лондон ще ходят, може и някой тамошен лихвар да е.

Харди освен, че снима клипчета, рисува мечи лапи и ножове като подготовка за "The Revenant ".
Скрит текст:

"Fear the beard with respect and honour. Soon come Revenant full on… Time for some relentless beards"
И прави някакви странни снимани изотдолу селфита.

Айде нямаме нужда от Франко номер 2 Tired

# 146
В имъдъбъ-то уж е септември, миналата година тръгна около 20-ти септември също newsm78. Но конкретна дата не видях още, хем поразцъках сайта на ВВС 2. Не мога да намеря инфо и русата пискунка дали ще я има или я затриха завинаги.
Мерси за интервютата, Злате, ей сега ще си пусна дългото Hug

п.п. а Том отдавна е майстор на селфито, това изотдолното сигурно е ново модно течение Laughing
И пак ще дописвам, защото Той не се спира Joy

и в цял ръст

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 20:46 от joy_r

# 147
  • Бургас
Добрютро с прекрасна новина. Бенедикт, Марнин и Мофат са грабнали Еми-тата. Само дето първите двама не са присъствали, егати.  #2gunfire

# 148
Да са им честити Simple Smile.

Аз Жоелчо гледах снощи, а се бях заредила с филми на титуляра Embarassed. Но не съжалявам де, дотук това е най-добрият филм, в който съм гледала шведчето.

# 149
оооооо, как избухнах сутринта като разбраааааах   bigdance2 все така да взима награди, ама и по-големи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт