BENEDICT CUMBERBATCH и поколението на 30-годишните аристократи на големия екран

• 45 118
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Добрютро с прекрасна новина. Бенедикт, Марнин и Мофат са грабнали Еми-тата. Само дето първите двама не са присъствали, егати.  #2gunfire

Бен така и не разбрах с какво е зает, но Мартин има представления на Ричард III всяка вечер, няма как Simple Smile 

Голямо браво на всички, с достойна конкуренция се пребориха, аз честно казано не вярвах, че ще успеят. Горките ми съседи с моите бурни реакции в 6 и 30  Mr. Green

# 151
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въх, ти си удържала да гледаш на живо Shocked? Моите уважения, аз още на червен килим гушнах Сънчо.

# 152
  • срещу двата комина :)))
Йо, мисля че снимаше някакъв филм Бени, ей ся ше проверя кой беше  Peace май с Рейчъл Уайз  Thinking

# 153
Въх, ти си удържала да гледаш на живо Shocked? Моите уважения, аз още на червен килим гушнах Сънчо.

Ооо, не, откакто трябва да имам готов материал в 9:00 за награди изобщо не гледам на живо, ставам към 6, 6 и нещо, ако са Оскарите към 5 Grinning

# 154
Браво! Браво! Честити да са им наградите!  newsm44

# 155
Нови снимки от стара фотосесия на Джеймс.

Lorénzo Agius 2005

Скрит текст:

Хидълса, Сиена и други от екипа на "High Rise" в ресторант  "The Salty Dog" в Ирландия.

На премиерата на "Doctor Who: Deep Breath" в Белфаст.

Скрит текст:

И вчерашни снимки с фенове.

Скрит текст:

Явно след ерата на синята тениска и жилетката е дошла ерата синята риза и суичъра. Laughing

Франко на премиерата на "Kink" заедно с режисьорката на филма.

Скрит текст:

Дейв Скайларк си има собствен сайт - http://www.skylarktonight.com/public/. Laughing

# 156
Охх, много ми харесва този Джеймс, ама много! Умирам вече да гледам "Елинор Ригби" Embarassed.

# 157
Не може ли и аз да ида на премиера на Doctor Who и да срещна Том, несправедлив живот, ей!

# 158
Може, разрешавам ти. Laughing

# 159

Where are your avengers now  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Намерихме титуляра, снимал за ELLE!

Cumberbatch joins iconic stars Pharrell Williams, Tom Hiddleston, Michael Fassbender and David Beckham in appearing on an ELLE cover. http://www.elleuk.com/now-trending/elle-december-collector-cover … m_campaign=buffer

# 160
Намерихме титуляра, снимал за ELLE!
Eeee, чак през октомври. Crossing Arms

# 161
абе и до октомври ще чакам, ако са хубави снимките  Mr. Green

# 162
Да се отчета, че гледах Third Star. Страшно много ми хареса, остана ми много топло усещане след финала. Не ми беше тежък, влюбих се в начина, по който беше поднесена драматичната тематика, допаднаха ми всички герои и разкриването на характерите им само в рмките на пътуването (без ретроспекции и предистория). Днес цял ден мисля- дали все пак да умреш млад, но заобиколен с толкова много любов, с хора, които ти дават възможност да осъществиш последното си желание, преодолявайки себе си, които те познават в най-лошата ти светлина и въпреки това не се отказват от теб, не е всъщност най-хубавият начин да кажеш сбогом на света.

Бенедикт беше страхотен в тази роля, все повече го харесвам. Много е приятен, ненатрапчив и въздействащ едновременно. С удоволствие ще изгледам и други от филмите в списъка Simple Smile.

# 163
уж нови снимки от "Imitation Game"  Heart Eyes

# 164
Нещичко от Еми-тата Laughing
http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/2014/08/aaron-paul-emmy-s … h-crashed-website

Общи условия

Активация на акаунт