BENEDICT CUMBERBATCH и поколението на 30-годишните аристократи на големия екран

• 45 110
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
Божее, тоя Джеймс на гифа. И рижа брада. Някой да ме залее с кофа студена вода.

# 436
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе, Крис, пуснаха в Клюто една стара тема от 2007-ма и тръгнах да я преглеждам, и по едно време гледам твоя аватар. Викам си коя ли ще да го е краднала, пък то ти си била Laughing. Не знаех, че толкова отдавна пишеш тук, май ще се окажеш нашият ветеран Simple Smile.

п.п. да не спамя само- Макавойче е умопомрачително! Джесика обаче да вземе да разкара това бретонче.

# 437
Ей го и клипчето

smile3532 smile3532 smile3532

# 438
  • Бургас
Туъркинга кърти  Joy

# 439
Едно интервю, докато чакаме Peaky Blinders:

# 440
  • Boston, MA
Благодаря, че посрещате и сте много мили!

Странно, че е подстриган, май мнението беше, че се пускат къдрици за Шерлок, но може би друго ще снима преди това.

# 441
Ако съдим по енциклопедията, Бенедикт би трябвало да почва да снима военен филм, така че е логична подстрижката.

Франко, това дете на любовта, е ходил заедно с приятелката си да изненадва Джими Фалън за 40тия му рожден ден. Ето ги в цялата им прелест:

Ако искат и с десет Оскара да го закичат, никога няма да го приема сериозно.

# 442
И като актьор ли?
(ухх, бе, що пишеш приятелка Crossing Arms? Излюбопитствах да я видя и само заради това си пуснах клипчето- и за какво, за на оня косматото шкембе Joy)

# 443
Ако съдим по енциклопедията, Бенедикт би трябвало да почва да снима военен филм, така че е логична подстрижката.

Мне, The Hollow Crown: The Wars of The Roses на BBC ще започват сега. Онзи ден имаше снимка от четенето на сценария.

Косата и мен ме озадачи, някъде в началото на 2015 трябваше да снимат спешъла на Шерлок, преди да започне да се занимава с Хамлет.  Thinking

# 444
Покрай приятелката на Франко забравих за какво съм влязла тук и не ви пуснах усмивка за добро утро Laughing

# 445
И като актьор ли?

Май- май. Щом ми трябваше време да се сетя харесала ли съм го в някоя роля и коя, то медийния му образ значително засенчва актьорския.

(ухх, бе, що пишеш приятелка Crossing Arms? Излюбопитствах да я видя и само заради това си пуснах клипчето- и за какво, за на оня косматото шкембе Joy)

Извинявам се, нарочно беше.  Mr. Green Не му ли е приятелка?

# 446
А, нинам, него питай Mr. Green
Малко подробности за една друга приятелка. Май е направил правилният избор в крайна сметка. Ако и Франко си намери някоя с акъл в главата да го приземява отвреме на време, може и той да се очовечи Laughing.

# 447
Джой, виж какво ти нося:

Килиън приказва за Том

а той междувременно е ходил да се сдобие с последен модел айфон:

Другите ги скривам, че и Шарлът е там.
Скрит текст:

# 448
Споко, видях я още вчера, даже май носих снимките в компроматната Laughing.
Мерси за интервюто, ще го изгледам с интерес. Пък дано се появи скоро и такова с Том за Килиън, ще го ползвам за заглавния пост на новата тема Whistling.

# 449
Франко, това дете на любовта, е ходил заедно с приятелката си да изненадва Джими Фалън за 40тия му рожден ден. Ето ги в цялата им прелест:
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Крис, то клипчето свърши баш на въпроса за Том, така и не разбрахме какво казаха.

Общи условия

Активация на акаунт