BENEDICT CUMBERBATCH и поколението на 30-годишните аристократи на големия екран

• 45 056
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Генезис" с Килиън Мърфи(и Джоузи ако се не лъжа)
И Том, и Том Laughing
И като казахме Том- я да направим Криста да умирга Laughing
Скрит текст:

# 601
  • в морето до колене
Не знам, Джой да каже, но според мен "Дилъри на време" не е много представителен за Килиън. Но ако броим Тимбърлейк, вероятно може да се сметне за представителен за поколението.  Laughing

# 602
Ще го видим. Поне като не мога да ги харесам на външен вид, поне откъм актьорска игра да успея да ги оценя подобаващо. Джоузи беше прекалено малък в "На гости на третата планета" и в първия сезон е малко незабележим на фона на Джон Литгоу, Кристен Джонсън и Френч Стюарт, Том имаше незначителна роля в "Дама, поп, асо, шпионин", а и самият герой не можа да ме грабне. Този на Бени в същия филм беше горе-долу на принципа "отиди еди къде си и направи еди какво си" Joy Оу, забравих, че съм гледала Брадли Купър в 1-2 епизода на "Поверително от кухнята", Райън Рейнолдс в няколко епизода в "Две момчета и едно момиче", Джеси(забравих му фамилията) в "Зомбиленд" и "Зрителна измама", както и Колин Фарел в "Александър". Общо взето е това.

# 603
Скрит текст:

Ако трябва пак ше умиргам, обаче Злата, това зло, се погрижи за мен още сутринта.

Много горещо в тая Калифорния, бе братче! Crazy

# 604
Мока ме уби още в началото на деня ... сега ще си взема от бонбоните на Злата да се подкрепя  Mr. Green

Том недоумява какво не му харесваш на деня  Joy Joy Joy

# 605
mokkaТом на втория гиф ми изглежда, че друса кючек. Чалга певиците даже ще му завидят Crazy
Сега ще демонстрирам колко малко ми трябва за да пусна пак, и пак, и пак това клипче  Mr. Green

Не знам, Джой да каже, но според мен "Дилъри на време" не е много представителен за Килиън.
Аз не съм Джой, ама да си кажа, че този филм не е представителен за нищо.
Ich_Will, по-добре намери нещо друго с Килиън.

Ще взема да му изпратя един гребен на Том, че поне веднъж да се среши. На последните снимки е все с така коса все едно току що е станал от леглото.  Laughing
Ама пак ми е хубав  Heart Eyes

# 606
Или пък е бил на последния ергенски запой beer

# 607
Скрит текст:

Ако трябва пак ше умиргам, обаче Злата, това зло, се погрижи за мен още сутринта.

Много горещо в тая Калифорния, бе братче! Crazy
Нищо де, ще умиргаш по два пъти на ден hahaha
Мен питаш ли ме какво ми е- Злата те залива сал с един Том , а мен като ме почне с всичкото съдържимо на сърцето-автобус, не сварвам да се опаша Joy

Искате представителен филм на Килиън- давайте с дебютния. Сетете се после кой от всите ни герои е правил такава първа роля- никой Mr. Green

Много хубав негов филм и изключително показателен за актьорския му диапазон- Breakfast on Pluto

И специално за Криста, ако наистина иска да се запознае по-отблизо с филмите му- това ще е най-подходящо сякаш за нейния вкус.

# 608
Първите два са ми в списъка от сто години. Тъкмо ще имам какво да правя новата тема.
Третият си го записвам, ама гангстерски филми ли викаш че харесвам. hahaha

# 609
Е, не харесваш ли Laughing?
Иначе заради странния черен хумор ти го препоръчвам, нали и любимите ти Коеновци са такива Wink

# 610
Харесвам, харесвам. И черен хумор харесвам. Последното, на което много се смях беше в Third Star, спойлер
Скрит текст:
когато героят на Бенедикт отиде да плува и всички влязоха с него и единият щеше да се удави, та другия приятел му каза: Почти надживя Дейви(не помня името). Както ревах избухнах в див хилеж.

# 611
Мда, в Third Star имаше няколко много свежи момента Laughing.
А аз май трябва ад се захвана и да видя естейтите и филма за Хокинг най-сетне, преди да свърши темата- нищо, че вече съм гласувала.

# 612
  • Бургас
А за Third Star субтитри намерили ли сте?

# 613
  • срещу двата комина :)))
А за Third Star субтитри намерили ли сте?

аз гледах с английски  Sunglasses

# 614
И аз.

Общи условия

Активация на акаунт