BENEDICT CUMBERBATCH и поколението на 30-годишните аристократи на големия екран

• 45 099
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • срещу двата комина :)))
този Jungle book ше бъде доста епик  Laughing

http://insidemovies.ew.com/2014/08/20/blanchett-bale-jungle-book … edc4161996a118cb1

# 76
Джуди Денч се присъединява към The Hollow Crown http://www.bbc.co.uk/corporate2/mediacentre/latestnews/2014/the- … low-crown-casting

# 77
  • Бургас
А пък аз си имам нов любимец. Вече няколко дни по тв попадам на "Синовете на анархията" и много си харесах един младеж. Гледала съм го навремето в "Никълъс Никълби", но сега ми грабна окото (рокерите са ми фетиш  Embarassed Embarassed Embarassed )
Ето това момче

Скрит текст:

# 78
Според Cumberbatchweb Бен няма да присъства на Емитата. Интересно дали Мартин ще е там.
И аз така четох. Разочарована съм. Crossing Arms

Ехааа, вярно голям каст са събрали. Ако е по оригиналното произведение ще е доста мрачен филм.

tweetys, честит ти любимец!
Ще им се радваме догодина на двамата с Хидълса в "Crimson Peak".

Я, вижте колко от нашите момчета ги има в този списък - http://www.awardsdaily.com/blog/2014/07/oscar-2015-most-likely-b … t-actor-nominees/

Интервю на Джоузеф - Joseph Gordon-Levitt on 'Sin City 2,' 'Sandman,&# …  Wars' Cameo

И още от "Sin City"

Още едно клипче от "Франк" - https://www.youtube.com/watch?v=KgX9l7BifG0

А Фаса е получил още две номинации за Ice Bucket Challenge.

# 79
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Златето пак избухна smile3544

Хайде и от мен- Джоузи при Летърман, малко откъсче

После ще изгледам и цялото гостуване, което Златето пусна Simple Smile

И да припадна двойно тук smile3544 smile3544

First look at Tom Hardy’s Peaky Blinders debut:

Много добре изглежда Том с тази брада, напомня ми на Бил Сайкс от "Оливър Туист".

# 80
  • в морето до колене

Ако правилно съм пребоила - от 37 роли 16 роли са на 14 актьори от нашите 30-годишни (според поставената възрастова рамка от набор 75 до 85) - Джак и Томик имат по две роли в списъка
Ще бъде интересно след края на гласуването, къде ще се позиционират според сумарния резултат...

Към момента трима са в първата десятка - Джейк и с двете си роли + Бени и Хайме са съответно на 2-ро и 3-то място...
Интересно е, защото това показва доста повече зрителските симпатии, отколкото сериозна критическа оценка на ролите.  Simple Smile
С което отговарям донякъде на забележката на Джой, която е писала, докато аз редактирах. А защо някои роли изобщо са включени в списъка, след като и на мен не ми изглежда да имат Оскаров потенциал, е предмет на дискусии, които сме водили в Оскаровата тема... Предварителните очаквания се формират понякога по доста "книжни" критерии, които не издържат проверка впоследствие.  Wink

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 18:26 от мячик

# 81
  • вятър в маслините, вятър над хребета
The Drop по трейлър ми се струва далеч от оскаровия потенциал, но дано не съм права Simple Smile.

п.п цъкнах в анкетата на "Стюарт", че да се ориентирам по останалите гласове какво още си струва да гледам, но вие направо ме изумихте с активност, при това толкова едностранна Joy. Май ще хвърля и аз поглед на прословутия "Шерлок".

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 16:35 от Pagan poetry

# 82
Джой, ти май си единствената, която не е гледала Шерлок, съдейки и по анкетата. Така като гледам, може да я финализираме. hahaha

Добавка: В на Злата анкетата видях и Matthias Schoenaerts, който е съвсем потенциален кандидат за тема.

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 16:52 от Криста

# 83
тая анкета изби рибата направо, не знам  друга да е имала толкова гласове  Joy много популярен тоя Бени, бе  Whistling

# 84
  • в морето до колене
Аз бих казала иначе - много популярен тоя Шерлок, бе.  Grinning

Криста, не мисля, че Джоел и Матиас индивидуално биха "изнесли" своя тема...

Мислех си и за тях да се направи някаква по-обща - както вчера предложих за някаква по-обобщена тема за "цветнокожите" актьори (знам, че не е политически коректно да ги наричам така, ама няма да ми връзвате кусур).
Защото британците са си британци, а схемите за един европейски или латино-американски актьор да пробие са по-различни също... И могат да се търсят обобщения и сравнения с по-ранни поколенчески модели.
Както и по повод на Чарли Хънам съм си мислила, че може да се направи една малко по-обширна тема за няколко имена - популярни повече с телевизионните си изяви, отколкото с филмовите... От която група напоследък се опитва да се откъсне Арън Пол, примерно. Wink

Но това са си мои мисли.
Ще се радвам да изкажете и вие мнения по този въпрос - колко имена още ви се струват с достатъчно богата и интересна филмография, че да им посветим отделна тема. И има ли резон да се направят няколко по-общи теми, посветени не на отделен актьор, а по-скоро на тенденция, илюстрирана от група актьори.

Скоро поредицата ще навърти 10 теми... Не ми се иска оттам нататък да започне да замира, затова търся идеи, как да задържим популярността и.

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 17:21 от мячик

# 85
Криста, не мисля, че Джоел и Матиас индивидуално биха "изнесли" своя тема...

Аз също. И затова изобщо не настоявам те да имат теми, не и каквито са темите в сегашния им вид. Или нямат достатъчна филмография, или не са "завладели" Холивуд, все още. Само по сериали, какъвто е случаят с Арън и Джоел, не върви да ги оценяваме, въпреки че сериалните роли са много благодатни откъм разкриване на актьорски качества.
Някаква обща тема, да, ще измислим някакъв формат. Но има други, които са на преден план. Първо те, после новите кандидати. Simple Smile

# 86
много приятен сбор, който ме замисли за теми за Мартин Фрийман и Саймън Пег, особено втория  Flutter а може и Сашето Скарсгард да се включи, доста снима напоследък и то смислени филми  Peace

http://www.buzzfeed.com/awesomer/british-actors-you-see-in-absolutely-everything

# 87
  • Ænima/Albuquerque
Марто, Марто! И Саймън, да! За Сашо правя down vote веднага.
Не, че някой ме пита, обаче да си кажа.  Mr. Green

# 88
много приятен сбор, който ме замисли за теми за Мартин Фрийман и Саймън Пег, особено втория  Flutter а може и Сашето Скарсгард да се включи, доста снима напоследък и то смислени филми  Peace

http://www.buzzfeed.com/awesomer/british-actors-you-see-in-absolutely-everything

Ах, чудесен пост на бъз, въртят се Doctor Who, GoT, Harry Potter и тук-там Мерлин и Тюдорите Grinning

# 89
  • Бургас
Да, сборна тема не е лоша идея. А може и една за 40-годишните да направите, че и там има доста "матрял".  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт