Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 282

• 47 938
  • 727
  •   1
Отговори
# 90

Хубава вечер на всички !  Two Hearts

Комет  Two Hearts страхотен пост !  Аз  започнах участието си в темата септември 2011 година и оттогава няма ден в който да не съм писала. А във форума съм доста отдавна, но както теб - стоях по чуждите балкончета и четях.
От мен поздрава е  този клип !

Тануша  Two Hearts  аз също преди няколко дни питах както за Нуша  Two Hearts / която се появи / така и за Ками  Two Hearts - дано само да е за добро отсъствието и / да има много работа лятото и затова да не пише /.

Мариянка  Two Hearts снимката е върха !   Дали няма да излезе още една  newsm03

# 91

Скрит текст:
Хубава вечер на всички !  Two Hearts

Комет  Two Hearts страхотен пост !  Аз  започнах участието си в темата септември 2011 година и оттогава няма ден в който да не съм писала. А във форума съм доста отдавна, но както теб - стоях по чуждите балкончета и четях.
От мен поздрава е  този клип !

Скрит текст:
Тануша  Two Hearts  аз също преди няколко дни питах както за Нуша  Two Hearts / която се появи / така и за Ками  Two Hearts - дано само да е за добро отсъствието и / да има много работа лятото и затова да не пише /.

Мариянка  Two Hearts снимката е върха !   Дали няма да излезе още една  newsm03[/b][/color]

Марта, привет! Благодаря за виртуалното приятелство.
Клипа- поздрав, който гледам не за пръв път, винаги ме е трогвал. newsm51

# 92

Работим вече...

Фрагманът ще е скоро ...

Ама защо не са по-точни ... ooooh!

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 22:57 от Марта_49

# 93
дами, кажете нещо за другите любовни двойки. Има ли там истинска любов и какво според вас е истинска любов?

# 94
  • София
Добър вечер, момичета! Тези дни чета интересните ви постове, но вдъхновението ме е напуснало и нямам какво да ви покажа. Искам да ви се похваля - на 12 септември заминавам за седмица за Бодрум. Надявам се да донеса много снимки и впечатления от там. Ако някой от вас е посещавал Бодрум, моля на лични съобщения да ми разкаже нещичко.
А това е пожелание за хубава вечер от мен:

# 95

Two Hearts МАРТИЧКА, Hug СВЕТИ, Hugbouquet  bouquet

# 96

За спокойна нощ ! Сънувайте нещо красиво !

Свети  Two Hearts отсега ти пожелавам да си изкараш много хубаво !

# 97
Барисеа, аз като на всяка манджа мирудия да ти кажа имам друго мнение за действието на наркотиците.Ако си права ,че тримата идиоти от КВФ отдавна взимат препарати с наркотици , разбира се.В общия случай продължителната употреба в такава смеска води до смачкване на либидото.
Такива хора не се интересуват от секс, камо ли от изнасилване. На мен също ми е нереална тази сцена. В ислямския свят вероятно има много изнасилвания поради забраната за сексуален живот преди брака, но точно пък богаташките синчета, които имат достъп до секс, ще тръгнат да изнасилват?Много ми е нереално.И не само това.
Но спирам да коментирам, не това е най големия грях на този филм.
Факт е ,че толкова много хора го харесват и му се възхищават, така че коя съм аз да го критикувам.
Просто не можах да се въздържа
  Катрина, не знам дели вече леко не спамим темата с отплеската за наркотиците, но да кажем, че сме по периферията.
Скрит текст:
Абсолютно си права, че продължителната употреба на наркотици превръща хората в мекотели, унищожава либидо и све.
   Но трите богаташки синчета от КВФ не са наркомани! В никакъв случай! Те просто от време на време "се друсват" за настроение, за по-силни усещания и прочие. Ако имаш контакти с тийнейджъри, които скитат из дискотеките, сигурно знаеш, че това е масова практика включително и в България. Не става въпрос за хероин, кокаин и прочие, а за екстази и призводните му химии. Не съм експерт, не мога да ти назова имена, дози, концентраци и т.н. Но те не се употребяват редовно, а само "при нужда", т.е. заради еуфорията. Именно тази еуфория качва либидото и то в пъти, дори до неконтролируеми нива. Макар и за кратко. После всичко изчезва, но в този кратък период надрусаните правят какво ли не. Ако се разходиш из задните улички на дискотеките из Студентски град след 3 сутринта, може да видиш невероятни гледки (потресаващо невероятни, отвратително невереоятни имам предвид ooooh!) на чифтосващи се между контейнерите за боклук люде, които дори не се познават помежду си. Извинявам се, ако съм потресла някого с натурализма. Peace Peace
   Та изнасилвачите си бяха напълно "в кондиция". Освен това, ако си гледала внимателно тази сцена, не може да не си забелязала, че те започнаха да се закачат с нея без намерние да я изнасилват. Просто я поднасяха и се държаха просташки, но нищо повече. Всъщност, нейният страх събуди животните в тях - това, че тя панически хукна да бяга и им се наложи да я гонят доста, а след като я хванаха, тя почна да пищи. Сигурна съм, че ако тя се беше държала спокойно, те може би щяха да се държат вулгарно, но до изнасилване никога нямаше да се стигне. Естествено, предвид състоянието й, няма как да се държи спокойно, ясно ми е.
   Освен това, Ердоан съвсем съзнателно купи наркотиците и ги раздаде - неговата цел беше да съсипе годежа - да подтикне Селим да направи някоя глупост, докато е надрусан, да се изложи пред бъдещите сватове и да се развали годежа. Когато хванаха Фатма, те изведнъж се спряха и Селим попита - "И сега какво?" И пак Ердоан беше този, който каза, че работите не бива да се оставят недовършени, и почна пръв.
   Извинявам се, ако разстройвам някого с припомнянето на тази сцена, Hug но за всеки, който я е гледал поне веднъж, тя не може да не се е врязала някак в паметта му. И мисля, че е един от най-тежките и силни моменти на филма.
   Да не говорим да поведението на Керим, който смътно осъзнаваше, че се случва нещо ужасно, но мозъкът му отказваше да анализира и той стоеше като растение. Въпреки всичко, неговата истинска същност пролича, когато "му дойде реда". Въпреки  алкохола, въпреки наркотиците, въпреки мъглата в съзнанието си, той не можа да го направи.
   Нейсе... просто защитавах тезата си, че сцената с изнасилването в КВФ е много добре замислена и изпълнена сцена, която постави силен старт на сериала. Дали той като цяло е добър или не, очевидно ще си останем на различни позиции, но нищо лошо! Важното е, че дори тези, които не могат да го понасят, все пак го гледат на части, само заради Енгин. Не съм чувала за друг актьор, чиито фенове да гледат така филмите му, независимо дали ги харесват или не. Така, както и аз гледам АБО, макар че трудно преглъщам историята.
   Комет, прегръдки за поста ти! Hug Hug Hug Hug Сигурно ще се получи много интересна история, ако всяка разкаже как е срещнала Енгин и как после е попаднала в темата. Благодаря ти!
   Много се забавлявах с откровението ти, че в началото не си понасяла дългата коса на Керим. Joy Защото при мен беше точно обратното - тя беше първото, което ме закова пред екрана. Но това вече всички момичета от темата знаят и им е втръснало с моите ахкания и охкания по тази коса.  hahaha
   Помня като днес първия кадър, в който Керим се появява в КВФ - когато чака Вурал на летището. Камерата го дава най-напред в гръб и не се вижда нищо друго, освен косата му. После се завърта бавно и го дава в лице. Това е моментът, когато чух някакво свистене и в същата секунда осъзах, че е собственият ми дъх, който до този момент съм сдържала. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Смеете се, не смеете се... това е. Колко сме различни само, нали? И как сме фокусирани в една точка всички. Удивително! #Crazy Магьосник е този Енгин, дума да няма!  bouquet

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 23:42 от barisea

# 98
Барисея, наистина не знам за какво говориш, когато толкова подробно описваш влиянието на наркотиците! За мен е странно човек да гони някого, а после да гледа безучастно докато други го насилват! Все си мисля, че за да не помниш трябва да си толкова зле, че да не можеш да ходиш например! Както и да е, за мен сцената е слабото място на сценария! Тя винаги може да се погледне така, че да не й видиш кусурите, но според мен това абсолютно важи и за слабите моменти в КПА! Но някои от нас обожават да ги чоплят, което на мен не ми харесва и считам, че не е честно така! Но както и да е! Спирам по темата! Всеки си прави каквото си иска. Така че наздраве!
Комет  Hug

# 99
Скрит текст:
Барисеа, аз като на всяка манджа мирудия да ти кажа имам друго мнение за действието на наркотиците.Ако си права ,че тримата идиоти от КВФ отдавна взимат препарати с наркотици , разбира се.В общия случай продължителната употреба в такава смеска води до смачкване на либидото.
Такива хора не се интересуват от секс, камо ли от изнасилване. На мен също ми е нереална тази сцена. В ислямския свят вероятно има много изнасилвания поради забраната за сексуален живот преди брака, но точно пък богаташките синчета, които имат достъп до секс, ще тръгнат да изнасилват?Много ми е нереално.И не само това.
Но спирам да коментирам, не това е най големия грях на този филм.
Факт е ,че толкова много хора го харесват и му се възхищават, така че коя съм аз да го критикувам.
Просто не можах да се въздържа
  Катрина, не знам дели вече леко не спамим темата с отплеската за наркотиците, но да кажем, че сме по периферията.
Скрит текст:
Абсолютно си права, че продължителната употреба на наркотици превръща хората в мекотели, унищожава либидо и све.
   Но трите богаташки синчета от КВФ не са наркомани! В никакъв случай! Те просто от време на време "се друсват" за настроение, за по-силни усещания и прочие. Ако имаш контакти с тийнейджъри, които скитат из дискотеките, сигурно знаеш, че това е масова практика включително и в България. Не става въпрос за хероин, кокаин и прочие, а за екстази и призводните му химии. Не съм експерт, не мога да ти назова имена, дози, концентраци и т.н. Но те не се употребяват редовно, а само "при нужда", т.е. заради еуфорията. Именно тази еуфория качва либидото и то в пъти, дори до неконтролируеми нива. Макар и за кратко. После всичко изчезва, но в този кратък период надрусаните правят какво ли не. Ако се разходиш из задните улички на дискотеките из Студентски град след 3 сутринта, може да видиш невероятни гледки (потресаващо невероятни, отвратително невереоятни имам предвид ooooh!) на чифтосващи се между контейнерите за боклук люде, които дори не се познават помежду си. Извинявам се, ако съм потресла някого с натурализма. Peace Peace
   Та изнасилвачите си бяха напълно "в кондиция". Освен това, ако си гледала внимателно тази сцена, не може да не си забелязала, че те започнаха да се закачат с нея без намерние да я изнасилват. Просто я поднасяха и се държаха просташки, но нищо повече. Всъщност, нейният страх събуди животните в тях - това, че тя панически хукна да бяга и им се наложи да я гонят доста, а след като я хванаха, тя почна да пищи. Сигурна съм, че ако тя се беше държала спокойно, те може би щяха да се държат вулгарно, но до изнасилване никога нямаше да се стигне. Естествено, предвид състоянието й, няма как да се държи спокойно, ясно ми е.
   Освен това, Ердоан съвсем съзнателно купи наркотиците и ги раздаде - неговата цел беше да съсипе годежа - да подтикне Селим да направи някоя глупост, докато е надрусан, да се изложи пред бъдещите сватове и да се развали годежа. Когато хванаха Фатма, те изведнъж се спряха и Селим попита - "И сега какво?" И пак Ердоан беше този, който каза, че работите не бива да се оставят недовършени, и почна пръв.
   Извинявам се, ако разстройвам някого с припомнянето на тази сцена, Hug но за всеки, който я е гледал поне веднъж, тя не може да не се е врязала някак в паметта му. И мисля, че е един от най-тежките и силни моменти на филма.
   Да не говорим да поведението на Керим, който смътно осъзнаваше, че се случва нещо ужасно, но мозъкът му отказваше да анализира и той стоеше като растение. Въпреки всичко, неговата истинска същност пролича, когато "му дойде реда". Въпреки  алкохола, въпреки наркотиците, въпреки мъглата в съзнанието си, той не можа да го направи.
   Нейсе... просто защитавах тезата си, че сцената с изнасилването в КВФ е много добре замислена и изпълнена сцена, която постави силен старт на сериала. Дали той като цяло е добър или не, очевидно ще си останем на различни позиции, но нищо лошо! Важното е, че дори тези, които не могат да го понасят, все пак го гледат на части, само заради Енгин. Не съм чувала за друг актьор, чиито фенове да гледат така филмите му, независимо дали ги харесват или не. Така, както и аз гледам АБО, макар че трудно преглъщам историята.
Скрит текст:
  Комет, прегръдки за поста ти! Hug Hug Hug Hug Сигурно ще се получи много интересна история, ако всяка разкаже как е срещнала Енгин и как после е попаднала в темата. Благодаря ти!
   Много се забавлявах с откровението ти, че в началото не си понасяла дългата коса на Керим. Joy Защото при мен беше точно обратното - тя беше първото, което ме закова пред екрана. Но това вече всички момичета от темата знаят и им е втръснало с моите ахкания и охкания по тази коса.  hahaha
   Помня като днес първия кадър, в който Керим се появява в КВФ - когато чака Вурал на летището. Камерата го дава най-напред в гръб и не се вижда нищо друго, освен косата му. После се завърта бавно и го дава в лице. Това е моментът, когато чух някакво свистене и в същата секунда осъзах, че е собственият ми дъх, който до този момент съм сдържала. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Смеете се, не смеете се... това е. Колко сме различни само, нали? И как сме фокусирани в една точка всички. Удивително! #Crazy Магьосник е този Енгин, дума да няма!  bouquet

Барисея,благодаря. Трогната съм, че си забелязала своеобразната
ми изповед. Това е "жестоката" истина. Признавам си, че така беше.  Joy Joy Joy
После се "изметнах". Joy Joy hahaha
И днес визията на Керим с дълга коса е любимата ми. newsm51

П.П. Идеята ти да си разкаже всеки срещата с темата и момичетата е чудесна, стига да
я одобрят и ни запознаят с историята си. Hug

# 100
  • Пловдив

За barisea.

И да сме в тон с повторението по АТВ - тази вечер епизод 3.

# 101
  • Пловдив

Току-що туитнато:
"Предполагам, че АТВ ще пуснат трейлърите на Karadayı и Kara Para Aşk в понеделник по време на рекламите на мача Галатасарай-Фенербахче."
................
Има логика - ще ги видят доста зрители.

# 102
Здравейте момичета!

Надниквам посред нощ за малко, да видя има ли новини Simple Smile Rolling Eyes   Трейлър няма още,
но поне са започнали да снимат. А щом фенките са по следите на снимачния екип,
то и снимки от сета ще се появят съвсем скоро. Grinning

Барисеа Hug  благодаря за статията относно отношението към жертвите на престъпления.
Аз изобщо не съм се съмнявала че и в България има същото мислене както и в Турция. С тази
разлика че тук го няма убиването  на жертвата от близките и. Naughty
Говорили сме си с жени, които гледаха ''Пепел от рози'' и доста трябваше да ги убеждавам, че
Фатмагюл не е виновна, понеже не послуша Мукадес и тръгна по тъмното.
И едва ли не тя е предизвикала изнасилването. Точно това е най-силното послание
на филма. Жертвата е невинна и никой няма право да посяга на живота и, независимо
от обстоятелствата - час, място, алкохол и т.н.
Разбира се, има и други послания - промяна на общественото мнение, което пък е обвързано с традиции, ролята на Керим - показан е правилния път как би трябвало да постъпи мъжът
с изнасилено момиче и да и помогне. Тук също е и ролята на Мерием, и на самата Фатмагюл.
Защото, ако ще и сто човека да и помагат, ако тя не го искаше, нямаше да се излекува.

А сцената с изнасилването е най-силната сцена - та целият филм е свързан с това. Naughty
Нали заради това Керим изпитва вина, а Фатмагюл го мрази. После предаване в полицията,
дела търсене на доказателства....Нападения от съседи.....ПБН.....срама да се простне чаршафа
навън....всичко е заради изнасилването.

Спирам за КВФ, много се изписа по тези теми.

Комет Hug  благодаря за споделеното!  newsm51  Припомни ми за времето на онлайн гледането
на КВФ , не съм забравила за страхотните анализи, шеговитите сценарии, стихове....
Аз чета темата от март 2012, но започнах да пиша от есента.

Попадна ми едно клипче, споделям го  Grinning    ENGIN AKYUREK VIVA THE KING!

от  springdaizy

За лека нощ и приятни сънища!  Heart Eyes

# 103
Да сложа и щастливия Керим и да си лягам. Grinning Heart Eyes

# 104
  • Pleven, Bulgaria

Добър вечер мили момичета, newsm51

През последните дни много размишлявах, сякаш бяха дни за равносметка. Днес с особен
интерес прочетох дискусията за КВФ, която се заформи непринудено, но се включиха
доста участници. Стигнах до извода, че не малка част от момичетата са относително
нови и реших да разкажа нещо, което ми хрумна, но тъй като е дълго ще го сложа в
 спойлер да го чете само, който пожелае за занимавка. Нали обичам да си задавам
въпроси и да им търся отговори ще го направя отново. Пък и в това отпускарско време
в очакване на сериала, може на някой да му е интересна моята одисея.
Как се срещнах с вас момичета от темата и какво ми взе и даде тя?

Скрит текст:
Един ден в края на 2011година една от дъщерите ми звънна и попита искам ли да ми предложи много хубав сериал в нета за развлечение. Не възразих, просто изписах в
Ю Туб "Каква е вината на Фатмагюл". Видях, че в главната роля е Берен Саат, която бях
 харесала в "Забранения плод". Реших, че ще гледам и така започна моята одисея.
Изгледах първите епизоди, но да си призная, че виждах повече Берен, а другите бяха едно цяло.В един момент се усетих, че симпатизирам на Керим, въпреки, че хич, ама хич не харесвах дългата му коса, която дори ме дразнеше.   newsm09 newsm09 newsm09
И представете си , каква метаморфоза претърпях, какво извъртане на 180 градуса, че да
заявя, че косата му не само е чудесна, но и направо разкошна. Joy Joy Joy
Усещах интуитивно, че той не е като другите, докато разбера, че най-силно ме
впечатлява Керим и започнах да гледам сериите без прекъсване. Grinning Grinning Grinning
И като започна оня ми ти маратон, думи нямам да опиша усещането. Няколко пъти
 посрещах утрото в 5 или 6 часа. Не знам дали ви е познато, но някакво невероятно чудо
ме бе обзело и не можех да откъсна очи от екрана. И така, докато изгледах всичките над 50 епизода за няколко дни. Пак дъщеря ми ме информира, че в БГ Мама има тема за сериала.
ТАКА ВИ ОТКРИХ. Hug
Не помня петдесет и кой епизод загледах онлайн заедно с вас и успоредно с това четях темата.
Започнах да чакам превода с вашето нетърпение. Бях гост и неможех да проумея за какъв балкон говорите, че ще се срути от посетители и защо аз не го виждах, за да
 открия в последствие, че ключът е в регистрацията. Joy Joy Joy
Такава беше моята среща с вас мили момичета.
В началото на 2012 година бях в крак и всеки ден четях темата, а тя се изписваше с бясна скорост. Опознах задочно всички. На по късен етап знаех коя какво мисли.Имаше много хубави коментари.Имаше много шеги и закачки. Всички се познаваха и забавляваха. Наричаха се Беренгинки, защото имаше фенове и на двамата. И някога, както и днес не всички харесваха КВФ.
Имаше различни мнения - доволни и недоволни. Но това, че имаше повече харесвания не
правеше темата безинтересна, напротив беше невероятна. Всички я четяха.
Пишеха се предварително сценарии., стихове посветени на случващото се. Например
имаше една " Морски бриз", която всичко римуваше. Невероятна дарба. Освен това тълкуваше събитията според свещената книга Корана и то много аналитично. Правеха се клипове, гифове и всичко се коментираше. Имаше и клубове, например на Мукадесинките  и т.н.  и т.н.
Лъчезарната Хриси пишеше репортажи по време и след онлайн излъчването. Вземаше "интервюта" от сценаристките на Босфора и какви ли не още изпълнения имаше, просто е
невъзможно да ги изредя. Кипеше живот и така епизод след епизод до финала.
И сякаш никой не искаше да свършва сериала, защото  Хриси продължи да пише сценарии
и след края. Например още помня 81 епизод. Написа го във вид на репортажи  и го  
прекъсна цели 8 пъти от реклами.  Енисе се "роди". Кенан на Берен рекламираше студен чай. Помните ли ?Е, имаше и специални личности, тип дразнители, на които всички им е
криво, като един Демон, който момичетата наричаха "Кораба майка", но не всички му
обръщаха внимание и му се връзваха.  
По късно започнаха преговори. И чак когато започна обсъждането на АБО се реших да го
гледам. И този път беше пак на галоп до разсъмване. Добре, че са 29 серии. Grinning Grinning Grinning
Тогава вече знаех, че този човек, наречен Енгин Акюрек има невероятен талант.
Неудоумявах как така Мустафа Булут няма нищо общо с Керим, сякаш са съвсем
 различни актьори, защото, като образи са диаметрално противоположни. Много харесах
Керим, но след АБО за мен, като, че ли нямаше огромно значение кой е на екран. Гледах
 серии ту от единия, ту от другия сериал.
Магнетичното излъчване беше неповторимо. Енгин и като Керим и като Мустафа беше невероятен и ненагледен. Не можех да откъсна очи от него. Тогава ми светна защо някои
се прехласват по Енгин Акюрек. Аз съм доста въздържана и уравновесена в реала и за
пръв път съм почитател на актьор. Симпатизирала съм на доста световно известни звезди, но такова твърдо  ДА, казвам за пръв път някому. newsm09
И до сега се питам как стана така, че до такава степен се пристрастих към Енгин и
темата, че миналата година се регистрирах и слязох от балкона. По късно започнах и
да пиша.Сега няма ден в който да не съм сред вас. Ако днес не съм чела темата, сякаш
денят ми е бил непълноценен. Питам се какво ми отнема и какво ми дава тя? newsm78 newsm78 newsm78
Отнема ми много от свободното време - факт неоспорим. Но имам ли гаранция, че ще го
запълня с нещо по добро. Да, има много по съдържателни занимания, но за мен това няма вече голямо значение. На никого не дължа обяснение как прекарвам свободното си
време. Намерила съм тук своето виртуално кътче за забавление и откъсване от
реалността и се чувствам прекрасно във вашата компания. Нима има нещо лошо в това ?
 Пък и на никого не  вредя, според мен. Grinning Grinning Grinning
Това ми дава темата и затова съм се привързала към вас и ви чувствам близки и значими
за мен сродни души. Ще продължавам да съм с вас докато мога. Hug
Това нашето е като малък клуб по интереси. Темата е по скоро фенска, обобщава цялото
творчество на Енгин Акюрек и това е чудесно. Хубаво ми е с вас и искам да ви има.
Днес от дистанцията на времето, мога да заявя категорично, че съм благодарна на
съдбата,  че ме срещна с вас. Не съжалявам нито за миг за отнетото ми свободно време,
защото съм го оползотворила по най-добрия за мен начин.  Heart Eyes
Е, понякога съм се дразнела, ядосвала на някои неща, било ми е тъжно и болно, но ми е
било и забавно и весело и интересно.
Хубавото, което ми е дала темата натежава на моите субективни везни и това ме радва и
прави дори щастлива. Да, щастливка съм, че "познавам" толкова много чудесни
 момичета, събрани от още по чудесен актьор наречен Енгин Акюрек и той косвено е част от живота ми почти три години.
Това е прекрасно, нали ? newsm51 newsm51 newsm51
Писах,писах,написах един дълъг и хубав пост,но той взе,че се изпари точно преди да го пусна.Умирам от яд smile3511 smile3514 newsm45
Нищо друго не ми остава,освен да кажа:Комет,поздравления за прекрасния пост,мнението ми се припокрива с твоето и преживелиците ми горе-долу също.Ще се опитам някой ден отново да напиша това,което тази вечер ми избяга.Виртуални приятелки,които сте някъде там,благодаря,че ви има,прегръщам ви най-сърдечно!

Общи условия

Активация на акаунт