Слагано,но много хубаво

аз ли криво поствам, ти ли криво четеш, ама пак имаме разминаване в сигналите. Постнах статията за побоя и изнасилването, защото имаше косвена връзка с тематиката на КВФ и постовете от преди няколко дни относно съдържанието на филма. И през ум не ми е минавало да съпоставям сценариите и историите в двата сериала.
В най-буквалния смисъл. И не си общувала с редовни консуматори на всякакви напитки и хапчета по дискотеките. Аз очевидно не съм толкова чиста душа, защото макар да не съм ползвала лично, имам приятели, които са ползвали и продължават да ползват, за съжаление. Та от първа ръка знам, че стига да "си друснеш" правилната доза, може да виждаш и розови слонове, и да усещаш, че летиш, и да не усещаш, че си се напикал (с извинение), и т.н. Тоест, никак, ама никак не се учудих на поведението на четиримата изнасилвачи. Огромната разлика между тримата и Керим беше, че и на тримата тва не им беше за пръв път. Достатъчно реплики и сцени ни подсказаха, че е така. Тоест, те бяха привикнали до голяма степен към наркотика. Затова и Вурал помнеше, а Керим не помнеше какво се е случило. Затова и тримата му се подиграваха преди изнасилването, че "се е гипсирал". Така че, напълно реално е това, което видяхме - един добър човек да присъства на нещо отвратително и да не реагира. Тъжно, но факт.

!!!

Препоръчани теми