Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 282

• 47 938
  • 727
  •   1
Отговори
# 75

Слагано,но много хубаво

# 76
Здравейте,
Благодаря за информацията.

Относно дискусията за КРА и КВФ, всички са прави, защото всеки има своите приоритети.
Но образите, които играе ЕА в тези сериали са прекрасни и различни според мен.
След Керим, открих Мустафа и много трудно изгледах АБО, исках да се наслаждавам на играта на ЕА.Трудно възприех облеклата, визията на Мустафа, просто обстановката ми беше много чужда за възприемане.Даже не различавах хората, но бях възхитена от играта на ЕА.
Скрит текст:
В КВФ се подчертаваше сексапила на Керим, за да се хареса на публиката и на Фатмагюл.В КРА се подчертава сексапила на Елиф и чаровността на Йомер/не е случайно и онази залепналата пола по тялото на Елиф/.
Керим води голяма битка за любовта на Фатмагюл, но зад него беше Мерием и Кадир.
Йомер фактически е сам, ако приемем че и брат му го лъже.Не знам колко прозорлив трябва да бъде човек, когато почти цялото му обкръжение-лъже.

# 77
# 78
# 79
  • Пловдив

Нещо да кажете?

# 80

Какво мога да кажа! Много готин!

Извинявам се, за предишния ми пост, но се опитвах да кача точно тази снимка от мобилния ми!

Мъчих се, мъчих се и накрая ме изпревари! Нищо другия път!

Дано до тогава да се науча!

# 81

Добър вечер мили момичета, newsm51

През последните дни много размишлявах, сякаш бяха дни за равносметка. Днес с особен
интерес прочетох дискусията за КВФ, която се заформи непринудено, но се включиха
доста участници. Стигнах до извода, че не малка част от момичетата са относително
нови и реших да разкажа нещо, което ми хрумна, но тъй като е дълго ще го сложа в
 спойлер да го чете само, който пожелае за занимавка. Нали обичам да си задавам
въпроси и да им търся отговори ще го направя отново. Пък и в това отпускарско време
в очакване на сериала, може на някой да му е интересна моята одисея.
Как се срещнах с вас момичета от темата и какво ми взе и даде тя?

Скрит текст:
Един ден в края на 2011година една от дъщерите ми звънна и попита искам ли да ми предложи много хубав сериал в нета за развлечение. Не възразих, просто изписах в
Ю Туб "Каква е вината на Фатмагюл". Видях, че в главната роля е Берен Саат, която бях
 харесала в "Забранения плод". Реших, че ще гледам и така започна моята одисея.
Изгледах първите епизоди, но да си призная, че виждах повече Берен, а другите бяха едно цяло.В един момент се усетих, че симпатизирам на Керим, въпреки, че хич, ама хич не харесвах дългата му коса, която дори ме дразнеше.   newsm09 newsm09 newsm09
И представете си , каква метаморфоза претърпях, какво извъртане на 180 градуса, че да
заявя, че косата му не само е чудесна, но и направо разкошна. Joy Joy Joy
Усещах интуитивно, че той не е като другите, докато разбера, че най-силно ме
впечатлява Керим и започнах да гледам сериите без прекъсване. Grinning Grinning Grinning
И като започна оня ми ти маратон, думи нямам да опиша усещането. Няколко пъти
 посрещах утрото в 5 или 6 часа. Не знам дали ви е познато, но някакво невероятно чудо
ме бе обзело и не можех да откъсна очи от екрана. И така, докато изгледах всичките над 50 епизода за няколко дни. Пак дъщеря ми ме информира, че в БГ Мама има тема за сериала.
ТАКА ВИ ОТКРИХ. Hug
Не помня петдесет и кой епизод загледах онлайн заедно с вас и успоредно с това четях темата.
Започнах да чакам превода с вашето нетърпение. Бях гост и неможех да проумея за какъв балкон говорите, че ще се срути от посетители и защо аз не го виждах, за да
 открия в последствие, че ключът е в регистрацията. Joy Joy Joy
Такава беше моята среща с вас мили момичета.
В началото на 2012 година бях в крак и всеки ден четях темата, а тя се изписваше с бясна скорост. Опознах задочно всички. На по късен етап знаех коя какво мисли.Имаше много хубави коментари.Имаше много шеги и закачки. Всички се познаваха и забавляваха. Наричаха се Беренгинки, защото имаше фенове и на двамата. И някога, както и днес не всички харесваха КВФ.
Имаше различни мнения - доволни и недоволни. Но това, че имаше повече харесвания не
правеше темата безинтересна, напротив беше невероятна. Всички я четяха.
Пишеха се предварително сценарии., стихове посветени на случващото се. Например
имаше една " Морски бриз", която всичко римуваше. Невероятна дарба. Освен това тълкуваше събитията според свещената книга Корана и то много аналитично. Правеха се клипове, гифове и всичко се коментираше. Имаше и клубове, например на Мукадесинките  и т.н.  и т.н.
Лъчезарната Хриси пишеше репортажи по време и след онлайн излъчването. Вземаше "интервюта" от сценаристките на Босфора и какви ли не още изпълнения имаше, просто е
невъзможно да ги изредя. Кипеше живот и така епизод след епизод до финала.
И сякаш никой не искаше да свършва сериала, защото  Хриси продължи да пише сценарии
и след края. Например още помня 81 епизод. Написа го във вид на репортажи  и го  
прекъсна цели 8 пъти от реклами.  Енисе се "роди". Кенан на Берен рекламираше студен чай. Помните ли ?Е, имаше и специални личности, тип дразнители, на които всички им е
криво, като един Демон, който момичетата наричаха "Кораба майка", но не всички му
обръщаха внимание и му се връзваха.  
По късно започнаха преговори. И чак когато започна обсъждането на АБО се реших да го
гледам. И този път беше пак на галоп до разсъмване. Добре, че са 29 серии. Grinning Grinning Grinning
Тогава вече знаех, че този човек, наречен Енгин Акюрек има невероятен талант.
Неудоумявах как така Мустафа Булут няма нищо общо с Керим, сякаш са съвсем
 различни актьори, защото, като образи са диаметрално противоположни. Много харесах
Керим, но след АБО за мен, като, че ли нямаше огромно значение кой е на екран. Гледах
 серии ту от единия, ту от другия сериал.
Магнетичното излъчване беше неповторимо. Енгин и като Керим и като Мустафа беше невероятен и ненагледен. Не можех да откъсна очи от него. Тогава ми светна защо някои
се прехласват по Енгин Акюрек. Аз съм доста въздържана и уравновесена в реала и за
пръв път съм почитател на актьор. Симпатизирала съм на доста световно известни звезди, но такова твърдо  ДА, казвам за пръв път някому. newsm09
И до сега се питам как стана така, че до такава степен се пристрастих към Енгин и
темата, че миналата година се регистрирах и слязох от балкона. По късно започнах и
да пиша.Сега няма ден в който да не съм сред вас. Ако днес не съм чела темата, сякаш
денят ми е бил непълноценен. Питам се какво ми отнема и какво ми дава тя? newsm78 newsm78 newsm78
Отнема ми много от свободното време - факт неоспорим. Но имам ли гаранция, че ще го
запълня с нещо по добро. Да, има много по съдържателни занимания, но за мен това няма вече голямо значение. На никого не дължа обяснение как прекарвам свободното си
време. Намерила съм тук своето виртуално кътче за забавление и откъсване от
реалността и се чувствам прекрасно във вашата компания. Нима има нещо лошо в това ?
 Пък и на никого не  вредя, според мен. Grinning Grinning Grinning
Това ми дава темата и затова съм се привързала към вас и ви чувствам близки и значими
за мен сродни души. Ще продължавам да съм с вас докато мога. Hug
Това нашето е като малък клуб по интереси. Темата е по скоро фенска, обобщава цялото
творчество на Енгин Акюрек и това е чудесно. Хубаво ми е с вас и искам да ви има.
Днес от дистанцията на времето, мога да заявя категорично, че съм благодарна на
съдбата,  че ме срещна с вас. Не съжалявам нито за миг за отнетото ми свободно време,
защото съм го оползотворила по най-добрия за мен начин.  Heart Eyes
Е, понякога съм се дразнела, ядосвала на някои неща, било ми е тъжно и болно, но ми е
било и забавно и весело и интересно.
Хубавото, което ми е дала темата натежава на моите субективни везни и това ме радва и
прави дори щастлива. Да, щастливка съм, че "познавам" толкова много чудесни
 момичета, събрани от още по чудесен актьор наречен Енгин Акюрек и той косвено е част от живота ми почти три години.
Това е прекрасно, нали ? newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 21:29 от komet

# 82

През последните дни много размишлявах, сякаш бяха дни за равносметка. Днес с особен
интерес прочетох дискусията за КВФ, която се заформи непринудено, но се включиха
доста участници. Стигнах до извода, че не малка част от момичетата са относително
нови и реших да разкажа нещо, което ми хрумна, но тъй като е дълго ще го сложа в
въпроси и да им търся отговори ще го направя отново. Пък и в това отпускарско време

Скрит текст:
Един ден в края на 2011година една от дъщерите ми звънна и попита искам ли да ми предложи много хубав сериал в нета за развлечение. Не възразих, просто изписах в
Ю Туб "Каква е вината на Фатмагюл". Видях, че в главната роля е Берен Саат, която бях
Изгледах първите епизоди, но да си призная, че виждах повече Берен, а другите бяха едно цяло.В един момент се усетих, че симпатизирам на Керим, въпреки, че хич, ама хич не харесвах дългата му коса, която дори ме дразнеше.   newsm09 newsm09 newsm09
И представете си , каква метаморфоза претърпях, какво извъртане на 180 градуса, че да
Усещах интуитивно, че той не е като другите, докато разбера, че най-силно ме впечатлява
Керим и започнах да гледам сериите без прекъсване. Grinning Grinning Grinning
И като започна оня ми ти маратон, думи нямам да опиша усещането. Няколко пъти посрещах
утрото в 5 или 6 часа. Не знам дали ви е познато, но някакво невероятно чудо ме бе обзело и не можех да откъсна очи от екрана. И така, докато изгледах всичките над 50 епизода за няколко
дни. Пак дъщеря ми ме информира, че в БГ Мама има тема за сериала. ТАКА ВИ ОТКРИХ. Hug
Не помня петдесет и кой епизод загледах онлайн заедно с вас и успоредно с това четях темата.
Започнах да чакам превода с вашето нетърпение. Бях гост и неможех да проумея за какъв балкон говорите, че ще се срути от посетители и защо аз не го виждах, за да открия в последствие, че
ключът е в регистрацията. Joy Joy Joy
В началото на 2012 година бях в крак и всеки ден четях темата, а тя се изписваше с бясна скорост. Опознах задочно всички. На по късен етап знаех коя какво мисли.Имаше много хубави коментари.Имаше много шеги и закачки. Всички се познаваха и забавляваха. Наричаха се Беренгинки, защото имаше фенове и на двамата. И някога, както и днес не всички харесваха КВФ.
Имаше различни мнения - доволни и недоволни. Но това, че имаше повече харесвания не правеше
темата безинтересна, напротив беше невероятна. Всички я четяха.
Пишеха се предварително сценарии., стихове посветени на случващото се. Например имаше
една " Морски бриз", която всичко римуваше. Невероятна дарба. Освен това тълкуваше събитията
според свещената книга Корана и то много аналитично. Правеха се клипове, гифове и всичко се
коментираше. Имаше и клубове, например на Мукадесинките  и т.н.  и т.н.
Лъчезарната Хриси пишеше репортажи по време и след онлайн излъчването. Вземаше "интервюта" от сценаристките на Босфора и какви ли не още изпълнения имаше, просто е
И сякаш никой не искаше да свършва сериала, защото  Хриси продължи да пише сценарии
и след края. Например още помня 81 епизод. Написа го във вид на репортажи  и го  прекъсна
цели 8 пъти от реклами.  Енисе се "роди". Кенан на Берен рекламираше студен чай. Помните ли ?Е, имаше и специални личности, тип дразнители, на които всички им е криво, като един Демон,
който момичетата наричаха "Кораба майка", но не всички му обръщаха внимание и му се връзваха.  
По късно започнаха преговори. И чак когато започна обсъждането на АБО се реших да го
гледам. И този път беше пак на галоп до разсъмване. Добре, че са 29 серии. Grinning Grinning Grinning
Тогава вече знаех, че този човек, наречен Енгин Акюрек има невероятен талант. Неудоумявах
как така Мустафа Булут няма нищо общо с Керим, сякаш са съвсем различни актьори, защото,
като образи са диаметрално противоположни. Много харесах Керим, но след АБО за мен, като, че
ли нямаше огромно значение кой е на екран. Гледах серии ту от единия, ту от другия сериал.
Магнетичното излъчване беше неповторимо. Енгин и като Керим и като Мустафа беше невероятен и ненагледен. Не можех да откъсна очи от него. Тогава ми светна защо някои се прехласват
по Енгин Акюрек. Аз съм доста въздържана и уравновесена в реала и за пръв път съм почитател на актьор. Симпатизирала съм на доста световно известни звезди, но такова твърдо  ДА, казвам
за пръв път някому. newsm09
И до сега се питам как стана така, че до такава степен се пристрастих към Енгин и темата, че
миналата година се регистрирах и слязох от балкона. По късно започнах и да пиша.
Сега няма ден в който да не съм сред вас. Ако днес не съм чела темата, сякаш денят ми е бил
непълноценен.
Питам се какво ми отнема и какво ми дава тя? newsm78 newsm78 newsm78
Отнема ми много от свободното време - факт неоспорим. Но имам ли гаранция, че ще го запълня
 с нещо по добро. Да, има много по съдържателни занимания, но за мен това няма вече голямо
значение. На никого не дължа обяснение как прекарвам свободното си време.
Намерила съм тук своето виртуално кътче за забавление и откъсване от реалността  и
се чувствам прекрасно във вашата компания. Нима има нещо лошо в това ? Пък и на никога не
вредя, според мен. Grinning Grinning Grinning
Това ми дава темата и затова съм се привързала към вас и ви чувствам близки и значими за мен
сродни души. Ще продължавам да съм с вас докато мога. Hug
Това нашето е като малък клуб по интереси. Темата е по скоро фенска, обобщава цялото
творчество на Енгин Акюрек и това е чудесно. Хубаво ми е с вас и искам да ви има.
съдбата,  че ме срещна с вас. Не съжалявам нито за миг за отнетото ми свободно време,
Е, понякога съм се дразнела, ядосвала на някои неща, било ми е тъжно и болно, но ми е
Хубавото, което ми е дала темата натежава на моите субективни везни и това ме радва и
прави дори щастлива. Да, щастливка съм, че "познавам" толкова много чудесни момичета,
събрани от още по чудесен актьор наречен Енгин Акюрек и той косвено е част от живота ми почти три години.
komet, благодаря за спаделеното. Hug
Прочетох с интерес и си спомних....

# 83
Права си, Аурелия. Но пък и Барисеа ти показа със статията, която ни поднесе, че Керим е по-скоро чудо ("нещо, което се случва ненадейно, невероятно е, уникално е по своята същност и шанса да се повтори е нищожен"), отколкото обичайно явление и то не само в Турция, при запазените там феодални отношения, но и у нас... Но това чудо - Керим - в същото време дава и надежда за повторение, за промяна, за поява на последователи на чудото, които ще помогнат за опазването именно на човещината...
Здравейте, и аз по темата да се изкажа на база на критиката на Барисея, че някой критикувал сценария на КВФГ. Ами да аз не харесвам сценария. Защото е супер нереално едно страхотно момче като Керим да гледа безучастно сцената на изнасилването!
След като постоянно слушам как на някой не му харесва КПА, нека пък аз да кажа, че за мен има страхотно глупав старт КВФГ. Разбирам изнасилвачите да бяха здрави момчета и да ступат Керим или нещо такова - но НЕ. Той просто стоя и гледа! Ами много Ви моля да не ми вменявате вина, че вижте не харесвам историята! Какъвто и да е бил старта, не съм си изливала негативното отношение към "добрия" Керим! Уважавала съм избора на сценаристите, защото са се опитали да ни покажат други неща в следващите серии на КВФГ, освен изнасилването в първата! Така че моля Ви когато критикуваме КПА да се опитаме да видим кусурите и на другите сериали и да помислим точно какво ни показват с нещата, които критикуваме!!!
  Миранда, Hug аз ли криво поствам, ти ли криво четеш, ама пак имаме разминаване в сигналите. Постнах статията за побоя и изнасилването, защото имаше косвена връзка с тематиката на КВФ и постовете от преди няколко дни относно съдържанието на филма. И през ум не ми е минавало да съпоставям сценариите и историите в двата сериала.
   Вече надълго и нашироко съм се изливала относно КВФ и специално върху сценариите, така че няма смисъл да повтарям. Едва ли някой по-маниашки и детайлно е чоплил грешките им от мен. Двете сценаристки отнесоха гнева ми с пълна сила. И имаше за какво. Никога не съм твърдяла, че сценарият на КВФ е върховен, а на КРА - боклук. Ако си прочела нещо такова... вината не е в моя телевизор.
   Относно "тъпото" начало на КВФ - за безучастното наблюдение на изнасилването от страна на Керим... какво да ти кажа, това говори само, че си чиста душа. Hug В най-буквалния смисъл. И не си общувала с редовни консуматори на всякакви напитки и хапчета по дискотеките. Аз очевидно не съм толкова чиста душа, защото макар да не съм ползвала лично, имам приятели, които са ползвали и продължават да ползват, за съжаление. Та от първа ръка знам, че стига да "си друснеш" правилната доза, може да виждаш и розови слонове, и да усещаш, че летиш, и да не усещаш, че си се напикал (с извинение), и т.н. Тоест, никак, ама никак не се учудих на поведението на четиримата изнасилвачи. Огромната разлика между тримата и Керим беше, че и на тримата тва не им беше за пръв път. Достатъчно реплики и сцени ни подсказаха, че е така. Тоест, те бяха привикнали до голяма степен към наркотика. Затова и Вурал помнеше, а Керим не помнеше какво се е случило. Затова и тримата му се подиграваха преди изнасилването, че "се е гипсирал". Така че, напълно реално е това, което видяхме - един добър човек да присъства на нещо отвратително и да не реагира. Тъжно, но факт.
   Пък и той си плати скъпо и прескъпо после за това бездействие. Не случайно съвестта го измъчваше така ужасно и той се считаше дори за по-виновен от останалите.
   С две думи, при всичките недостатъци на сериала (а те са доста в моите очи), не точно това е сцената, която бих нарекла слаба.

# 84
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=CwhAcb7qdGA

Комет, за хубавия пост - поздрав от мен.

# 85

Скрит текст:
Усещах интуитивно, че той не е като другите, докато разбера, че най-силно ме впечатлява
Керим и започнах да гледам сериите без прекъсване. Grinning Grinning Grinning
И като започна оня ми ти маратон, думи нямам да опиша усещането. Няколко пъти посрещах
утрото в 5 или 6 часа. Не знам дали ви е познато, но някакво невероятно чудо ме бе обзело и не можех да откъсна очи от екрана. И така, докато изгледах всичките над 50 епизода за няколко
дни. Пак дъщеря ми ме информира, че в БГ Мама има тема за сериала. ТАКА ВИ ОТКРИХ. Hug
Започнах да чакам превода с вашето нетърпение. Бях гост и неможех да проумея за какъв балкон говорите, че ще се срути от посетители и защо аз не го виждах, за да открия в последствие, че
ключът е в регистрацията. Joy Joy Joy
Имаше различни мнения - доволни и недоволни. Но това, че имаше повече харесвания не правеше
темата безинтересна, напротив беше невероятна. Всички я четяха.
Пишеха се предварително сценарии., стихове посветени на случващото се. Например имаше
една " Морски бриз", която всичко римуваше. Невероятна дарба. Освен това тълкуваше събитията
според свещената книга Корана и то много аналитично. Правеха се клипове, гифове и всичко се
коментираше. Имаше и клубове, например на Мукадесинките  и т.н.  и т.н.
и след края. Например още помня 81 епизод. Написа го във вид на репортажи  и го  прекъсна
цели 8 пъти от реклами.  Енисе се "роди". Кенан на Берен рекламираше студен чай. Помните ли ?Е, имаше и специални личности, тип дразнители, на които всички им е криво, като един Демон,
който момичетата наричаха "Кораба майка", но не всички му обръщаха внимание и му се връзваха.  
Тогава вече знаех, че този човек, наречен Енгин Акюрек има невероятен талант. Неудоумявах
как така Мустафа Булут няма нищо общо с Керим, сякаш са съвсем различни актьори, защото,
като образи са диаметрално противоположни. Много харесах Керим, но след АБО за мен, като, че
ли нямаше огромно значение кой е на екран. Гледах серии ту от единия, ту от другия сериал.
Магнетичното излъчване беше неповторимо. Енгин и като Керим и като Мустафа беше невероятен и ненагледен. Не можех да откъсна очи от него. Тогава ми светна защо някои се прехласват
по Енгин Акюрек. Аз съм доста въздържана и уравновесена в реала и за пръв път съм почитател на актьор. Симпатизирала съм на доста световно известни звезди, но такова твърдо  ДА, казвам
за пръв път някому. newsm09
И до сега се питам как стана така, че до такава степен се пристрастих към Енгин и темата, че
миналата година се регистрирах и слязох от балкона. По късно започнах и да пиша.
Сега няма ден в който да не съм сред вас. Ако днес не съм чела темата, сякаш денят ми е бил
непълноценен.
Питам се какво ми отнема и какво ми дава тя? newsm78 newsm78 newsm78
Отнема ми много от свободното време - факт неоспорим. Но имам ли гаранция, че ще го запълня
 с нещо по добро. Да, има много по съдържателни занимания, но за мен това няма вече голямо
значение. На никого не дължа обяснение как прекарвам свободното си време.
Намерила съм тук своето виртуално кътче за забавление и откъсване от реалността  и
се чувствам прекрасно във вашата компания. Нима има нещо лошо в това ? Пък и на никога не
вредя, според мен. Grinning Grinning Grinning
Това ми дава темата и затова съм се привързала към вас и ви чувствам близки и значими за мен
сродни души. Ще продължавам да съм с вас докато мога. Hug
съдбата,  че ме срещна с вас. Не съжалявам нито за миг за отнетото ми свободно време,
прави дори щастлива. Да, щастливка съм, че "познавам" толкова много чудесни момичета,
събрани от още по чудесен актьор наречен Енгин Акюрек и той косвено е част от живота ми почти три години.
КОМЕТ, Hug Hug Hug!!!

БРАВО и БЛАГОДАРЯ за споделеното!!!

newsm51 newsm51 newsm51

# 86
  • Пловдив

Къде е Ками. Юначето й пита за нея.

# 87

И аз питах къде е КАМИ, но никой не ми отговори.
Ако някой знае поне да каже, че всичко при нея е наред.

# 88

https://www.youtube.com/watch?v=CwhAcb7qdGA

Скрит текст:
]Комет, за хубавия пост - поздрав от мен.[/b]

Марианка, благодаря за хубавия поздрав. newsm51
Ками наистина отдавна я няма.

Хармония, Танюшка, благодаря за вниманието. newsm51 newsm51

# 89
Барисеа, аз като на всяка манджа мирудия да ти кажа имам друго мнение за действието на наркотиците.Ако си права ,че тримата идиоти от КВФ отдавна взимат препарати с наркотици , разбира се.В общия случай продължителната употреба в такава смеска води до смачкване на либидото.
Такива хора не се интересуват от секс, камо ли от изнасилване. На мен също ми е нереална тази сцена. В ислямския свят вероятно има много изнасилвания поради забраната за сексуален живот преди брака, но точно пък богаташките синчета, които имат достъп до секс, ще тръгнат да изнасилват?Много ми е нереално.И не само това.
Но спирам да коментирам, не това е най големия грях на този филм.
Факт е ,че толкова много хора го харесват и му се възхищават, така че коя съм аз да го критикувам.
Просто не можах да се въздържа

Общи условия

Активация на акаунт