Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 807
  • 795
  •   1
Отговори
# 180
Трябва ми лекар,при който да си следя бременността. Но да ме запише веднага,защото някои записват чак след 12г.с. Аз съм в 9 и да ми издаде болничен до края на бременността. Знам ,че има и такива ,които не издават лесно болничен.

+1

И аз това търся. Предпочитам консултациите да са по Здравната каса.
 Rolling Eyes

# 181
От началото до края на бременността няма кой да ви даде болничен, не е невъзможно и няма да ви откажат, но дните няма да ви стигнат до 45-дневния и ще се наложи да се ходи на ТЕЛК, а там вече става сложно. Затова масово болнични се издават от края на третия месец, за да не се налага ТЕЛК. Ако не работите във вредна среда и нямате проблемна бременност, ходете си на работа за да не си усложните излишно живота. И нещо друго- ако вземате болничен от време на време и ходите на работа, ще ви падне базата за майчинските. Затова по-добре като излезете, не се връщайте до края на работа. Аз лично спрях да работя в края на 5-я месец, защото физическото натоварване ми идваше много и почнах да получавам и контракции. Първо си използвах цялата годишна отпуска и реално ползвам болнични от 7-я месец, т.е. около 60 дни преди 45-дневния задължителен. Много жени си пазят годишната отпуска за след майчинството, но аз реших, че няма смисъл и един Господ знае дали няма да изгори след 2 години. На консултация ходих в Олимед по каса, там няма проблем с издаването на болнични, в това отношение съм доволна, нямам и върнати листи от НОИ.

# 182
Аз съм смятала, че ще ми стигнат дните, 180+45 дена са 7 месеца и половина. Спокойно може в средата на втория месец да изляза в болничен.
Става ми лошо като съм на работа, карам и нощен труд.

Хелия При Симеонова ли ходи в Олимед?

# 183
Здравейте,момичета.Извинявам се ,че нахълтвам така в темата,но не съм от Варна и спешно ми трябва информация за проф.Явор Корновски.Може ли да ми кажете дали преглежда с направление по ЗК в МБАЛ Света Анна или само на частно в Майчин дом,ако може да ми дадете малко повече информация.Благодаря предварително

# 184
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,момичета.Извинявам се ,че нахълтвам така в темата,но не съм от Варна и спешно ми трябва информация за проф.Явор Корновски.Може ли да ми кажете дали преглежда с направление по ЗК в МБАЛ Света Анна или само на частно в Майчин дом,ако може да ми дадете малко повече информация.Благодаря предварително

Поне до 2013 г. приемаше на частно в Майчин дом. Звъните на информация и си записвате час при него.

# 185
Аз съм смятала, че ще ми стигнат дните, 180+45 дена са 7 месеца и половина. Спокойно може в средата на втория месец да изляза в болничен.

Да, при нея бях. Защо?

# 186

Да, при нея бях. Защо?

Защото четох доста положителни мнения за нея и се замислям дали да не се запиша там.
Колебая се между няколко възможности.

# 187
 Препоръчайте добър специалист за хистеректомия  Praynig

# 188
  • Wolwedans
Препоръчайте добър специалист за хистеректомия  Praynig
Проф. Корновски

# 189

Да, при нея бях. Защо?

Защото четох доста положителни мнения за нея и се замислям дали да не се запиша там.
Аз бях по ЗК при нея, не съм доволна изобщо. Вечно нацупена, вечно говори по телефона. Акушерката ме кара да чакам отвън за болнични като съм ходила. Веднъж я замества д-р Мурад, доста по-мила е.

# 190

Да, при нея бях. Защо?

Аз бях по ЗК при нея, не съм доволна изобщо. Вечно нацупена, вечно говори по телефона. Акушерката ме кара да чакам отвън за болнични като съм ходила. Веднъж я замества д-р Мурад, доста по-мила е.

Благодаря ти за мнението.  bouquet

# 191
При доктор Мурад се следи една моя приятелка и беше много доволна  Peace  След това роди при Танев в АГ и от него беше доволна  Peace

# 192
При доктор Мурад се следи една моя приятелка и беше много доволна  Peace  След това роди при Танев в АГ и от него беше доволна  Peace

О, да за д-р Танев лошо нещо не съм чула.  Peace

# 193

О, да за д-р Танев лошо нещо не съм чула.  Peace

Да, така , проблемът  е само че води ЖК платено  Peace

# 194
  • Варна
Момичета, предвид грипната епидемия тази седмица, някой има ли информация, дали ще има прегледи в АГ в кабинета на партера? Или и те ще бъдат ограничени до 03.02?

Общи условия

Активация на акаунт