Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 859
  • 795
  •   1
Отговори
# 240

Някой да има отзиви за д-р Уляна Петкова от МЦ Младост?

Аз съм ходила при нея, но не останах очарована. Плюс това е доста остра, ако мога да се изразя така.

# 241
  • Варна

Аз съм ходила при нея, но не останах очарована. Плюс това е доста остра, ако мога да се изразя така.
Аз също ходих при нея и изобщо не съм доволна , писала съм по-назад в темите за нея .

# 242
Ами къде да ходим тогава? Прекалено много станаха отрицателните мнения за варненските гинеколози. Хайде малко и положителни мнения. Все трябва да има добри на които да се доверим.

# 243
Ами къде да ходим тогава? Прекалено много станаха отрицателните мнения за варненските гинеколози. Хайде малко и положителни мнения. Все трябва да има добри на които да се доверим.

Аз в последните десетина години съм обиколила доста. Тези при които ей така ми идва спонтанно да повторя и потретя посещение са Бейлян и Явор Корновски. Не говоря че са някакви мнооооого големи лекари, не мога да им правя аз категорични оценки, но поне може да се говори с тях като човек с човек. Корновски въпреки че е вече с титла професор, за първи път като го посетих беше д-р, е с пречупено его и няма проблеми с комуникацията. До като при други една дистанция, едно самочувствие, една острота, егоцентризъм и безразличие. 

# 244

Аз също ходих при нея и изобщо не съм доволна , писала съм по-назад в темите за нея .
Аз 1 път ходих при нея. Препоръчаха ми д-р Раева и докато гледах работното време на вратата, тя се отваря и излиза лекарката с една папка, каза да изчакам 2 минути, после ходихме на ехографа. Междувременно разбрах, че това не е д-р Раева, а д-р Петкова  Joy hahaha Както и да е. Гледа ме и казва:"Оххх, тука виждам начало на поликистоза, 3-4 кистички се формират, ама то ти и личи по пъпките и окосмяването на лицето"  #Crazy #Crazy #Crazy Имах 1 пъпка, а косми никога не съм имала, камо ли да махна от лицето си. Та с тези кисти нямало да мога да забременея лесно, 100 пъти ми предлага да пия 6 месеца Диане 35. Казах, че ще помисля, но бях категорично против. Взе цитонамазка и вади четката цялата в кръв, панирах се тотално. Шийката ми била леко зачервена, но видиш ли кистичките били по-важни. После тя каза, че събирала цитонамазките и 1 път седмично ги носила в лаборатория близо до тях ( не разчитах на верен материал, за мен не е нормално през август да се носи по автобусите биологичен материал ) . След 10 дни беше в отпуска, чаках я да се върне, после чакахме да свърши отпуската и на цитолога- резултатът беше 1 група, повторих изследването на друго място, защото не вярвах. И пак една тирада колко трудно ще забременея, вкъщи ред сълзи и сополи, въпреки че не планирах дете скоро. Резултатът от " трудното" забременяване е на 3 месеца и я чувам как си смуче звучно биберона в другата стая, стана от първия месец. Joy И друго, което ме подразни е, че не си свали ел.цигарата от врата  ooooh!

# 245
  • около Варна
Отказахте ме, лошото е, че така и не мога да се спра на някой гинеколог, искам да е по здравна каса, трябва да пускам цитонамазка.

# 246
Препоръчаха ми Медицински център "д-р Салас" - работели със здравна каса, съвременно, чисто, хубава техника, клиниката се намирала на спирка Марек. Доктора бил грък, много внимателен.
Това ми е препоръката, някой дали е ходил там? И на мен ми се ще да намеря най-накрая място където хем е на ниво хигиена и обслужване, хем работят със здравнаа каса.
На листовката, която ми дадоха има и телефон ако някой иска да ги пита нещо и да си запази час - 0878654537

# 247
Аз съм при Петинка и сега ми предстои да ходя на 4д,аз  искам по желание,тя каза че няма нужда. При нея добре ли е да отида на 4д или да потърся друг?

# 248
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз съм при Петинка и сега ми предстои да ходя на 4д,аз  искам по желание,тя каза че няма нужда. При нея добре ли е да отида на 4д или да потърся друг?
Не я харесвам. Аз не мисля, че има смисъл от това 4д. Ама щом имаш мерак

# 249

Петинка не е никакъв специалист, ако се търси смисълът на прегледа, а не просто кино забава.

# 250
  • Варна

Петинка не е никакъв специалист, ако се търси смисълът на прегледа, а не просто кино забава.

newsm10
И половете бърка доста често.

# 251
  • Варна
Аз знам за д-р Петинка Цветкова, че е добър специалист на  3Д и 4Д, следи всички новости и е в час с нещата. Освен това нейният видеозон е един от най-добрите във Варна.
Но не съм била на такъв преглед и говоря от странични наблюдения...

# 252
Има цяла тема за Петинка Цветкова.. С лоши отзиви само.

# 253
Аз знам за д-р Петинка Цветкова, че е добър специалист на  3Д и 4Д, следи всички новости и е в час с нещата. Освен това нейният видеозон е един от най-добрите във Варна.
Но не съм била на такъв преглед и говоря от странични наблюдения...

Ако видеозонът правеше лекаря...

# 254
Има цяла тема за Петинка Цветкова.. С лоши отзиви само.

+ 1  Peace  И има забрана да изражда, не знам защо все още и дават и да преглежда  Crossing Arms  

И да, определено видеозона не прави лекаря специалист  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт