Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 861
  • 795
  •   1
Отговори
# 255
Веднъж съм посещавала др Петинка Цветкова, но определено не останах доволна. Може би защото не съм й стара пациентка,но определено не ми обърна внимание, малко на 2 на 3 се получи. След това посетих др Бейлерян и останах много доволна, определено ме спечели и ми вдъхна доверие.

# 256
Не знам колко нов е видеозона на Цветкова, но за ФМ има много добри специалисти в града. Например Балев, той до колкото разбрах е с нов апарат. Аз лично не съм ходила при него, защото видеозона не ме устройваше, а и до колкото знам той си гледа каквото трябва и накрая ти казва всичко е наред.

# 257
  • Варна
За ФМ са три имената в града, при които си заслужава ходенето - Балев, Цонев и Яков.
Аз правих моята ФМ при Яков, той преглежда на 4Д.

# 258
Бях вече при нея, не знам какво трябваше да представлява,но лицето на бебето не се видя много хубаво. Беше скрито от плацентата.Иначе обясняваше кое какво е що е ,каза че вс е наред и нямам повод за притеснение. За пола пак беше категорична,че е момиче. Даже ми показва,но аз нищо не разбирам. Имам сведения от мои приятелки ,че е много точна. На мен моя приятелка  и личната лекарка ми я препоръча. При нея няма да раждам,но аз и не знам още дали ще е секцио или не :С

# 259
  • Варна
А някой да е чувал отзиви за  д-р Румен Илиев Шопов и д-р Юлиян Костадинов Николов от ДКЦ 1, до пощата?За Николов открих само 1-2 коментара, по-скоро отрицателни, а за първия не намирам никаква информация...

# 260
  • Щастлива мама на 3 слънца
А някой да е чувал отзиви за  д-р Румен Илиев Шопов и д-р Юлиян Костадинов Николов от ДКЦ 1, до пощата?За Николов открих само 1-2 коментара, по-скоро отрицателни, а за първия не намирам никаква информация...
Аз не харесвам Шопов.

# 261
  • Варна
За какво ти трябва? Аз бях на ЖК при Д-р Шопов, но само това са ми наблюденията.

# 262
  • Варна
Да, точно за ЖК се интересувам и въобще добър специалист ли е?

# 263
  • Варна

От Николов имам впечатления, отрицателни. Може би се справя с лека и безпроблемна бременност, но при мен случаят не беше такъв - за жалост - и нещата не приключиха добре.

Иначе е контактен, подробен, обяснява всичко. Пуска изследванията, които са по каса без проблем.

# 264
Момичета, препоръчайте ми гинеколог за общ преглед, несвързан с бременност. Повечето препоръки тук касаят пряко зачеването и ЖК, а аз искам пълен и подробен преглед.

И още нещо да питам - за д-р Стефан Фъртунов някой има ли отзиви?

Благодаря поредварително!

# 265
А някой да е чувал отзиви за  д-р Румен Илиев Шопов и д-р Юлиян Костадинов Николов от ДКЦ 1, до пощата?За Николов открих само 1-2 коментара, по-скоро отрицателни, а за първия не намирам никаква информация...
Първата си бременност(успешна) бях при Шопов и всичко мина безпроблемно,но след като лятото в продължение на 6 седмици не разбра че бебето ми е мъртво и се разбра чак в 5 месец,не го препоръчвам изобщо.През тези 6 седмици ходих при него 2 пъти на видеозон(1 път беше бхс) и веднъж на жк.Нямах никавки симптоми и след като съвсем леко прокървих ,отидох при него.Каза,че бебето е починало преди няколко дни.След това 2ма лекари ми потвърдиха,че бебето е спряло да се развива в 13 г.с. а аз тогава бях в 19 г.с.

# 266
  • Варна
Записвам се да следя...аз съм ходила при Ана Атанасова в Майчин дом, но имам противоречиво мнение. Много е сопната като цяло и е на настроения. Иначе смятам, че си разбира от работата.

# 267
  • Варна
Аз явно съм хващала Атанасова все в добро настроение, защото винаги ми е обяснявала подробно, не е имало грубо отношение или претупване.
Според мен също си разбира от работата. Не случайно в момента е единственият лекар във Варна и региона, който прави амниоцентези.

# 268
  • Щастлива мама на 3 слънца
А някой да е чувал отзиви за  д-р Румен Илиев Шопов и д-р Юлиян Костадинов Николов от ДКЦ 1, до пощата?За Николов открих само 1-2 коментара, по-скоро отрицателни, а за първия не намирам никаква информация...
Първата си бременност(успешна) бях при Шопов и всичко мина безпроблемно,но след като лятото в продължение на 6 седмици не разбра че бебето ми е мъртво и се разбра чак в 5 месец,не го препоръчвам изобщо.През тези 6 седмици ходих при него 2 пъти на видеозон(1 път беше бхс) и веднъж на жк.Нямах никавки симптоми и след като съвсем леко прокървих ,отидох при него.Каза,че бебето е починало преди няколко дни.След това 2ма лекари ми потвърдиха,че бебето е спряло да се развива в 13 г.с. а аз тогава бях в 19 г.с.

Оле сърцето ми спря... Те всички да Добри като няма проблем. Ама аз имах оранжева урина. Доста странен цвят.и той вика да не си яла тиква.... Еми не е сезона на тиквата. А и исках да се изследвам.че може и кръв да съм имала..

# 269
От Юлиян Николов впечатленията ми са от 2012г. Тъй като живея до Градска, мислех той да ми води ЖК. Дори не ме прегледа, а взе да ми говори, че касата почти нищо не поема и трябва да плащам по 20лв.на посещение всеки път. Казах му, че не съм съгласна, защото знам пакета, който поема касата и той буквално ме изгони с думите "не си за мен, търси си друг". И поведението му и излъчването му ме отвратиха.

Общи условия

Активация на акаунт