Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 899
  • 795
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
От Юлиян Николов впечатленията ми са от 2012г. Тъй като живея до Градска, мислех той да ми води ЖК. Дори не ме прегледа, а взе да ми говори, че касата почти нищо не поема и трябва да плащам по 20лв.на посещение всеки път. Казах му, че не съм съгласна, защото знам пакета, който поема касата и той буквално ме изгони с думите "не си за мен, търси си друг". И поведението му и излъчването му ме отвратиха.

хм, лоша работа, значи ще се търси друг лекар...
Благодаря все пак за споделените мнения!

# 271
А някой да е чувал отзиви за  д-р Румен Илиев Шопов и д-р Юлиян Костадинов Николов от ДКЦ 1, до пощата?За Николов открих само 1-2 коментара, по-скоро отрицателни, а за първия не намирам никаква информация...

НЕ при Шопов, мен ме докара до кръвоизлив и температура 39 градуса, после отричаше лечението да е причина.  #Cussing out
Подценява всичко и с лека подигравка и на майтап те изпраща по живо по здраво.

# 272
  • Варна
Хора, вижте къде са черните списъци на лекари от Варна и ги пишете там. Ще помогнете на много жени и момичета.  Hug

# 273
  • Варна
Да, точно за ЖК се интересувам и въобще добър специалист ли е?
Така, Д-р Шопов се води един от най-добрите диагностици във Вн Wink И това ми го е казвал негов колега Wink Всеки може да отиде и да види какви опашки се вихрят пред кабинета му. Аз се озовах при него по препоръка на АГ от първото ми раждане (той вече е в Сф). На мен лично не ми харесваше, че мълчи и нищо не казва, за разлика от другия (първия), който ми обясняваше всичко подробно. Но ако го попиташ обяснява. Прегледите на ехограф не протичат дълго, поради факта, че цяла болница работи само с едни ехограф. Това е нормално за безплатен преглед в Бг...за жалост. Аз ходих и при Кеновска до 7-ми месец (само за ФМ). Там за 50лв. ме гледаше 30мин Wink

По повод по-горни постове ми звучи малко доста фантастично да стои 6 седмици мъртъв плод в утробата... По повод изследвания - има си безплатни по ЗК, опраделен брой за ЖК, ако някой има проблеми с урина (при положение, че това може да е от всичко) не знам защо не се е обърнал към личния лекар. Аз лично не бих разчитала някой, който познавам от месеци да ме лекува и то в такъв момент... Изключвам гинекологичните проблеми. Имам си лекар от години, на който вярвам и при други неразположения съм се обръщала към него Wink

П.П. Подигравателно отношение абсолютно никога не съм усещала, точно обратното.

# 274
Да, точно за ЖК се интересувам и въобще добър специалист ли е?
Така, Д-р Шопов се води един от най-добрите диагностици във Вн Wink И това ми го е казвал негов колега Wink Всеки може да отиде и да види какви опашки се вихрят пред кабинета му. Аз се озовах при него по препоръка на АГ от първото ми раждане (той вече е в Сф). На мен лично не ми харесваше, че мълчи и нищо не казва, за разлика от другия (първия), който ми обясняваше всичко подробно. Но ако го попиташ обяснява. Прегледите на ехограф не протичат дълго, поради факта, че цяла болница работи само с едни ехограф. Това е нормално за безплатен преглед в Бг...за жалост. Аз ходих и при Кеновска до 7-ми месец (само за ФМ). Там за 50лв. ме гледаше 30мин Wink

По повод по-горни постове ми звучи малко доста фантастично да стои 6 седмици мъртъв плод в утробата... По повод изследвания - има си безплатни по ЗК, опраделен брой за ЖК, ако някой има проблеми с урина (при положение, че това може да е от всичко) не знам защо не се е обърнал към личния лекар. Аз лично не бих разчитала някой, който познавам от месеци да ме лекува и то в такъв момент... Изключвам гинекологичните проблеми. Имам си лекар от години, на който вярвам и при други неразположения съм се обръщала към него Wink

П.П. Подигравателно отношение абсолютно никога не съм усещала, точно обратното.
Аз никога не съм се оплаквала от отношението му.Ходех при него от 17 годишна и винаги съм била доволна,но не съм имала никакви проблеми-ходех си за профилактични прегледи и изследвания.С първата си бременност също нямах никакви проблеми и пак естествено  бях доволна от него и го препоръчвах постоянно.Но с втората бременност ситуацията вече я разказах и това коренно променя отношението ми към него.А  че е фантастично да носиш месец и половина мъртъв плод съм напълно съгласна.След като обиколих де шо се сетих аг за потвърждение (беше събота и обикалях общо взето по дежурните кабинети на болниците) ме гледаха като умствено изостанала и ме питаха дали изобщо съм ходила на жк.После ,понеже Шопов ми даде направление за аборт,но в окръжна ми казаха че те по рано от вторник не можели да ме приемат (така и не разбрах защо) и въобще какво си мисля аз да ходя  да ги занимавам в събота #2gunfire ,отидох в майчин дом където докторката (понеже още не вярвах че бебето е починало толкова отдавна)извика още един доктор който беше на същото мнение.Те ми направиха и аборта и са го видяли след това пак ги питах и пак ми казаха че плодът е спрял да се развива в 13 г.с.
13г.с.бях на бхс(при Шопов) дори тогава още да било живо и да не е имало никакви индикатори за проблем в 16 и 17 бях на консултация и видеозон(забравила съм поредноста).Все е трябвало да види,нали?

# 275
Ca sky  къде точно "се води" др.Шопов като добър специалист? Както казах вече, нямам лични впечатления, но видях, че масово коментарите са негативни не само в този сайт. И мисля, че темата е за лични впечатления от гинеколози във Варна, а не дали вярваме или не вярваме за преживяванията на всяка от нас. Всеки си преценява сам за себе си. По отношение на видеозона, във всички ДКЦ-та във Варна има по един, но въпреки това кадърните лекари си изготвят графици и не "висят" бременни жени пред кабинетите сред другите болни както е при Шопов.

# 276
  • varna
 Бях при д-р Шопов на ЖК. Забележки нямам, но не съм и имала кой знае какви очаквания. Паралелно посещавах и друг лекар, при който и родих.

# 277
Здравейте, момичета Hug. Нахлувам в темата ви с молба да ми препоръчате лекар-гинеколог /мъж/ от ВМА - Варна или Майчин дом. Трябва ми лекар, който ще ме изслуша, ще ми пусне изследвания и т.н. Не целя забременяване, имам проблеми с цикъла. Не съм от Варна. Също така ме интересува имате ли впечатления от д-р Валентин Германов

# 278
  • Варна
Ако имаш предвид Германов от Окръжна, той е много добър в операциите в Гинекология, не случайно е шеф отделение. Аз бях 2 пъти при него на преглед, много ми хареса.

# 279
Ако имаш предвид Германов от Окръжна, той е много добър в операциите в Гинекология, не случайно е шеф отделение. Аз бях 2 пъти при него на преглед, много ми хареса.
http://www.svetaanna-varna.com/Page/1.6.12/%D0%93%D0%B8%D0%BD%D0 … B8%D1%8F?expand=1
Това ли е окръжна болница във Варна? Както казах не съм от Варна и не знам коя болница наричате окръжна. Германов работи в "Света Анна". Къде ходи при него на преглед, работи ли с касата?

# 280
Св. Анна е Окръжна.

# 281
Здравейте момичета, мисля да си запиша час при д-р Антоанета Бочева, която да ми води и ЖК, има ли някоя която е била при нея? Добра ли е? Обръща ли внимание? Като естествено имам намеринието и да не мина само с прегледите по ЗК  newsm12

# 282
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте момичета, мисля да си запиша час при д-р Антоанета Бочева, която да ми води и ЖК, има ли някоя която е била при нея? Добра ли е? Обръща ли внимание? Като естествено имам намеринието и да не мина само с прегледите по ЗК  newsm12
Аз. Съм при нея. Всеки път гледа на видеозон.ако нещо те интересува на лични

# 283
Здравейте момичета Simple Smile  Може ли някой да ми каже къде да си водя ЖК в района на Владиславово , Възраждане или Младост ? Някъде където като питам нещо да ми отговорят , а не да ми мълчат и да ме гледат с насмешка ?

# 284
  • Варна
За Германов - аз ходих при него една сутрин рано, преди да е започнал работа, защото една позната така ми каза, и тя беше говорила предварително с него за мен. Но човека си е зает. Доколкото разбрах отделно от Окръжна, преглежда и на друго място. Потърси в интернет д-р Германов АГ и ще ти изскочи вероятно...

Общи условия

Активация на акаунт