Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 574
  • 795
  •   1
Отговори
# 360
Днес вече (за съжаление с протекция взех час) ще се убедя лично в качествата му.

Мина ли изследването?
Каква е цената?

# 361
Възползвах се от безплатните прегледи, които бяха само три дена, затова не съм питала за цена. Ако се обадиш в Градска на регистратура ще ти кажат.

# 362
Здравейте момичета насочете ме към добър репродуктивен специалист във Варна ,от доста време опитваме за бебе и не се получава и мисля ,че е време вече да се насочим към такъв лекар.

# 363
  • Варна
Без да имам личен опит, споделям успешните опити на мои приятелки - две бременни, благодарение на Емин от "Радост" и една, благодарение на Сариев от Майчин дом.

# 364
Подкрепям за Емин от "Радост"  Peace

# 365
Аз знам .че Александров от АГ е много добър и се грижи добре за пациентите си.

# 366
Да се запиша и аз в темата.Относно ФМ. Аз съм от Варна, но също като повечето от вас нямам нерви да чакам от 5 сутринта за Балев и от началото на бременността си ходя при един много симпатичен и разбран д-р Красимир Стоилов. Има кабинет в Добрич. Приемал ни е дори в неделя, отделя един час за преглед и обяснява всичко.Прегледа струва 60 лева.
http://drstoilov.com/

# 367
Ти си от Варна, но ходиш до Добрич специално на гинеколог?

# 368
Само за ФМ. Иначе си следя бременността във Варна. Всеки месец до Добрич ще ми излезе малко солено.

# 369
Във Варна има и други специалисти освен Балев за ФМ, но ти си знаеш.

# 370
Разбира се всеки си решава сам.

# 371
Пиша това благодарствено писмо   до проф. Д-р. Стефан Иванов, при когото имах късмета да попадна за тежка гинекологична операция.
Прие ме най-внимателния и мил лекар, с невероятен професионализъм и рутина подходи към  моя проблем.
Чувствах се спокойна и в сигурни ръце.
Каквото и да напиша, мисля че ще е недостатъчно.  Изключително ведър, топъл, всеотдаен човек.
Дните, в които бях лекувана от проф. Д-р. Стефан Иванов ми вдъхнаха надежда, че все още в България има качествено здравеопазване и лекари по призвание и душа!
Бъдете Жив и здрав и все така отдаден на пациентите си.
Бог да е с Вас!

# 372
си ходя при един много симпатичен и разбран д-р Красимир Стоилов.

Това да си симпатичен е разбран е едно , а да правиш квалифицирана Фм е нещо съвсем друго. Особенно ако не става въпрос за отбиване на номера или поведение от сорта на - абе що да си слагам притеснения на главата ...във варна има оекан от лекари които дори за по-малко пари могат да направят  Фм на същото ниво. Яков примерно съм чувала че е много дръпнат и доста неразбран, но когато аз опрях до него с големи притенснеия отново по време на бремеността със сина ми беше 100% професионалист, което е по-важно.

а междудругото това може да е завуалирана реклама, и ако наистина е такава -  не прави чест на дамата да рекламира ппо въпрос , който наистина е много сериозен а именно ФМ.

# 373
  • Варна
За мен не е чак толкова труден за комуникация Яков. Наистина, много е обран и понякога е пестелив в обясненията си, но каже ли, че всичко е наред, значи е така.
И, да, наистина професионалното му отношение, ми се струва в пъти по-важно от добронамерени общи приказки.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 18:52 от Тайга

# 374
Здравейте, моля да ме насочите към добра гинеколожка (за предпочитане), която да приема с направления.
Става въпрос за преглед.

Общи условия

Активация на акаунт