Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 487
  • 795
  •   1
Отговори
# 435
Аз имам много добри впечатления от д-р Папазов в окръжна раждах януари при него (секцио).Много съм доволна.Благодаря,че най-накрая открих номера му и вече при нужда мога да се свържа с него.

Също така съм много доволна и от д-р Петинка Цветкова от 2 години ходя при нея.С нейна помощ забременях и с нейна помощ родих  живо и здраво бебче.Най голямо впечатление ми направи,когато ми се обади една от нейните акушерки да ме попита как и кога съм родила и дали всичко е минало нормално.Не знам дали със всички така процедират.

Много съм доволна и благодарна и на двамата.

пс Ще е много хубаво,ако в България се срещат повече толкова добри лекари като тях Hug

# 436
Само дано не се срещат много такива като Петинка.

# 437

Защо? Имаш лоши впечатления или просто си чула нещо за нея?
Понеже и аз много негативи съм чувала за нея,но от личен опит съм доволна като цяло.

# 438

Понеже и аз много негативи съм чувала за нея,но от личен опит съм доволна като цяло.

Дано ти да си доволна. За мен нито е специалист, нито обръща адекватно внимание на пациентите. Казвала съм лични впечатления в съответните теми. Не ми се обсъжда тя, а и да, има достатъчно отзиви по неин адрес. Неслучайно има забрана да изражда в аг, но не ми се коментира повече тази дама.

# 439

Дано ти да си доволна. За мен нито е специалист, нито обръща адекватно внимание на пациентите. Казвала съм лични впечатления в съответните теми. Не ми се обсъжда тя, а и да, има достатъчно отзиви по неин адрес. Неслучайно има забрана да изражда в аг, но не ми се коментира повече тази дама.

Къде мога да намеря отзиви за нея?

# 440
Аз също съм при Пеъинка и сьм много доволна,за вс обяснява и ако има нещо ,в което се съмнява прави изследвания и вс.

# 441
Не знаех,че има забрана да изражда в АГ.Знам,че е била началник на неонaтологията там преди време.Според мен обръща достатъчно внимание отзивчива е и обяснява подробно за разлика от други при,които съм ходила.

# 442
Имаше теми във форума със сумати отрицателни отзиви за нея.

# 443
Да д-р Цветкова има забрана да изражда в АГ. Негативните мнения за нея са много. Аз също я посещавам за ЖК. НЕ съм доволна и има мн пропуски при прегледите. Пациентите и са много и изглежда много разсеяна и поне при мен има пропуски. Милите определения в началото ме заблудиха . Не ми допада , но момичетата които работят там са много милички и помагат.

# 444
Не знаех,че има забрана да изражда в АГ.Знам,че е била началник на неонaтологията там преди време.Според мен обръща достатъчно внимание отзивчива е и обяснява подробно за разлика от други при,които съм ходила.

Пусни в търсачката или в Гугъл, веднага ще ти излязат. Дори във форума има специална тема лично за нея. Както казах, дано да си доволна и занапред, всичко да е наред с вас. Ако те интересува за забраната за израждане напиши в Гугъл плюс името й и ще видиш защо е. А иначе не знам да е била шеф на неонатологията, май я бъркаш с друга Цветкова...

п.п. по принцип тя от любезност и уж отзивчивост го докарва, нищо повече не може да се очаква от нея

# 445
Toni92 Аз родих при Георгиев нормално декември 2014 и живот и здраве януари 2016 пак при него Simple Smile доволна съм много, внимателен е, всяка сутрин след раждането идваше да ни види с бебчето Simple Smile има много мнения за него назад в темата  Peace Леко раждане ти желая!

За Петинка и аз съм чувала много отрицателни мнения  Peace И с предната Б и с тази ходя при Красимира Желязкова, тя е вторият лекар в МЦ на Петинка и съм много доволна Simple Smile

# 446
  • Варна
Дами, моля ви препоръчайте гинеколог, който да е компетентен, но и да обяснява и да обръща достатъчно време на всеки пациент! На скоро ходих при Жеков /чаках 1 месец за този час/ и ме претупа точно за пет минути. 30 сек. на магарето, 30 сек. на ехограф и останалото време писа документите!! Нищо не ми обясни, нищо не отговори и на каквото го питах и през цялото време ми се стори супер отвеян. Много съм недоловна. Оставям на страна и факта, че въпреки че бях с час висях повече от 1 час пред вратата! Това ми беше първо ходене при него, защото до сега винаги съм си ходила при друг гинеколог /който за съжаление се премести в София/ Sad Не съм бременна, но имах някакви смущения в МЦ и сега ще си правя хормонални изследвания. После се връщам при Жеков да ги види, но повече не искам да ходя при него.

# 447
Toni92 Аз родих при Георгиев нормално декември 2014 и живот и здраве януари 2016 пак при него Simple Smile доволна съм много, внимателен е, всяка сутрин след раждането идваше да ни види с бебчето Simple Smile има много мнения за него назад в темата  Peace Леко раждане ти желая!

За Петинка и аз съм чувала много отрицателни мнения  Peace И с предната Б и с тази ходя при Красимира Желязкова, тя е вторият лекар в МЦ на Петинка и съм много доволна Simple Smile

Интересно, и аз родих при него, но мен не дойде да ме види нито веднъж. Имаш ли позната  акушерка в АГ например?

# 448
Freyda не, нямам Simple Smile питала съм и други негови пациентки и при тях е ходил. Реших, че си е негова практика...

# 449
  • Варна
loter, мога да ти препоръчам д-р Савулева - от години ходя при нея, тя ми проследи и последните две бременности. Много внимателна, обяснява всичко, познава си пациентите по име, обръща на всеки достатъчно внимание. Да чукна на дърво, не съм имала гинекологични проблеми, дано и да нямам, но тя ми прави и цитонамазки, и профилактични прегледи ежегодно. Не работи по ЗК, но цените са й съвсем приемливи, по мое мнение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт