Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 477
  • 795
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
loter мнението ти сякаш аз съм го писала! Само че аз съм на ЖК при Жеков и положението е същото, никаква информация не получавам. А сме и лични познати на всичко отгоре. Знам, че е добър специалист, но ме дразни липсата на комуникация и бързането да приключим по-бързо...
chockolina, ще се възползвам от препоръката ти, защото тъкмо търсех при кого да отида на преглед, просто за да разбера малко повече подробности. Даже вече си записах час  Laughing   bouquet

# 451
Здравейте,
Моля да ми препоръчате добър урогинеколог във Варна за проблем с уринирането вследствие спадане на вътрешните урогенитални органи, вероятен пролапс. Също така ще бъда благодарна да споделите мнения относно поставянето на лента или меш или песар във връзка с този проблем, въобще относно съществуващите практики. Става дума за 55 годишна жена.

# 452
  • Wolwedans
Здравейте,
Моля да ми препоръчате добър урогинеколог във Варна за проблем с уринирането вследствие спадане на вътрешните урогенитални органи, вероятен пролапс. Също така ще бъда благодарна да споделите мнения относно поставянето на лента или меш или песар във връзка с този проблем, въобще относно съществуващите практики. Става дума за 55 годишна жена.
За съжаление урогинеколог във Варна няма. Препоръчвам ти София. В Майчин дом например слагат слингове, но предполагам и на много други места.

# 453
Благодаря за отговора. Ходих вчера в Русе при др. Хубчев, прегледа ме за 5 минути  и на видеозон също, няма спадане, има хиперактивен мехур според него. Но искам да потърся второ мнение и по-обстойни изследвания. До София кой знае кога ще мога да отида.

# 454
Направо в чудо съм се видяла.... преди 3, 4 месеца ходих при Кирчева на Брегалница, която каза че всичко ми е наред (имах голяма киста преди време и сега често ходя профилактично) обаче ми се появи силно течение, пробвах няколко глобули, но не минава. Похвалиха ми Владева и реших да отида при нея, тя като ме видя направо ах-на, каза, че съм много зле, имала съм раничка, някакво срастване, в резултат на което и течение, което вече е хронично. Сложи ми спекулума, но много го разтвори и ме заболя, съответно кръвна, а тя ми каза, че матката била зле и прокървяла....абе въобще останах потресена...... някой има ли наблюдения от нея? Не мисля да ходя повече там.

# 455
Направо в чудо съм се видяла.... преди 3, 4 месеца ходих при Кирчева на Брегалница, която каза че всичко ми е наред (имах голяма киста преди време и сега често ходя профилактично) обаче ми се появи силно течение, пробвах няколко глобули, но не минава. Похвалиха ми Владева и реших да отида при нея, тя като ме видя направо ах-на, каза, че съм много зле, имала съм раничка, някакво срастване, в резултат на което и течение, което вече е хронично. Сложи ми спекулума, но много го разтвори и ме заболя, съответно кръвна, а тя ми каза, че матката била зле и прокървяла....абе въобще останах потресена...... някой има ли наблюдения от нея? Не мисля да ходя повече там.

Чувала съм само лоши неща за нея. Според мен си сгрешила, че си отишла при нея Sad

# 456

Чувала съм само лоши неща за нея. Според мен си сгрешила, че си отишла при нея Sad

Една колежка ми я похвали Sad И аз до тогава не я бях чувала. Да не се вслушвам много значи, защото направо бях в шок. Сигурно има възпаление, смятам да пия антибиотици, но самото държание беше ужасно....

# 457
Здравейте на всички.Записах се за ЖК при д-р Николова в МЦ "Нова".Направи ми вагинален ехографски преглед , макар да бях в 4-я месец бременна.Не получих никакви отговори от нея на зададените ми въпроси,а на всичкото отгоре реши да ми изпише урогестан,макар да ми няма нищо.Та въпроса ми е, мога ли да си сменя лекарката и някой бихте ли ми препоръчали такава в района на л.к. Тракия или поне в близост?Благодаря.

# 458
Дандрее
Консултирайте се с доц.Петкова, светило уролог в окръжна. Знам че тя прави.Има частна практика в един център на улица ген.Колев след Чаталджа. Поне ще ви информира какво и как.

# 459
Благодаря

# 460
  • Wolwedans
Дандрее
Консултирайте се с доц.Петкова, светило уролог в окръжна. Знам че тя прави.Има частна практика в един център на улица ген.Колев след Чаталджа. Поне ще ви информира какво и как.
Доц. Петкова има сериозен здравословен проблем и до колкото знам не практикува в момента... но може и да греша,.....  дано да греша!

# 461
# 462

За съжаление не грешите...

МНого много съжалявам!

# 463
  • На ръба..
Днес имам час при Кирчева, преди година бях ходила при нея ама нямам спомен какво и колко съм плащала. Някой знае ли преглед и цитонамазка колко ще струват ориентировъчно /не съм по здравна каса/?

# 464
Здравейте на всички.Записах се за ЖК при д-р Николова в МЦ "Нова".Направи ми вагинален ехографски преглед , макар да бях в 4-я месец бременна.Не получих никакви отговори от нея на зададените ми въпроси,а на всичкото отгоре реши да ми изпише урогестан,макар да ми няма нищо.Та въпроса ми е, мога ли да си сменя лекарката и някой бихте ли ми препоръчали такава в района на л.к. Тракия или поне в близост?Благодаря.
Можеш да си смениш лекарката, трябва да си вземеш направление за смяна . Но новото не трябва да е по-рано от 30 дни след като е издадено първото.

Общи условия

Активация на акаунт