Конизация във Варна – препоръки за добър лекар?

• 196
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета! 🌸

Предстои ми да направя конизация и тъй като съм от Варна, бих искала да събера мнения и препоръки за лекари тук в града, които извършват тази процедура.

Прочетох и други теми във форума по въпроса, но реших да пусна и нова тема, за да събера по-скорошна информация и актуални впечатления.

Честно казано, изпитвам страшна трудност в избора на лекар и съм доста уплашена. 🙁 Затова ще ми е изключително полезно, ако споделите:

Къде сте правили конизация?

При кой лекар?

Доволни ли сте от резултатите?

В коя болница или клиника?

Знам, че всяка ситуация е индивидуална, но вашите лични впечатления и препоръки ще ми помогнат много да се насоча. 🙏

Благодаря предварително на всички, които ще се включат! 💜

# 1
Здравей. Моята конизация беше при професор Корновски. Аз лично съм много доволна. Нещата при мен приключиха много бързо с отличен резултат. Имай предвид, че той не работи със здравна каса. Определено го препоръчвам. 1г след конизацията съм първа група с отрицателен тест за HPV. Ако имаш други въпроси съм на линия.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 15:43 от Karina-88

# 2
Здравей. Моята конизация беше при професор Корновски. Аз лично съм много доволна. Нещата при мен приключиха много бързо с отличен резултат. Имай предвид, че той не работи със здравна каса. Определено го препоръчвам. 1г след конизацията съм първа група с отрицателен тест за HPV. Ако имаш други въпроси съм на линия.

Може ли да попитам кога точно ти направиха конизацията – доколкото разбирам е било миналата година?
Също така се интересувам какъв метод е използвал проф. Корновски – лазер, LLETZ или класическия метод?

При мен диагнозата е CIN 3 и съм доста притеснена.

Благодаря, че споделяш!

# 3
Мисля, че Юли-август ми беше конизацията. Метода беше  LLETZ , също бях с cin3.

Общи условия

Активация на акаунт