Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 669
  • 795
  •   1
Отговори
# 555
Има много недоволни от Цветкова, има и забрана да изражда  Peace в гугъл има информация защо, не бих отишла на преглед при нея

# 556
Здравейте,

може ли да ми кажете как да си запиша час за преглед при д-р Танев от АГ Варна?
Много ще ми помогнете, благодаря!

# 557
Е добре като има забрана за нея и има много лоши отзиви,защо е писана на първа страница тук в темата.Споделете за някой друг гинеколог-жена,няма значение в коя част на града е...  bouquet

# 558
Е добре като има забрана за нея и има много лоши отзиви,защо е писана на първа страница тук в темата.Споделете за някой друг гинеколог-жена,няма значение в коя част на града е...  bouquet

Нямам представа, не съм правила аз темата Simple Smile С две ръце ти препоръчвам Красимира Желязкова. Прекрасен специалист, с добрата техника на Петинка  Peace

# 559

Нямам представа, не съм правила аз темата Simple Smile С две ръце ти препоръчвам Красимира Желязкова. Прекрасен специалист, с добрата техника на Петинка  Peace
Но за нея разбрах,че нямала вече направления....ли какво не разбрах,а аз трябва и микробиология да си пусна няма да стане без.....и другото е,дали преглежда по здравна каса,ако е по ЗК,мога да си платя микробиологията ако няма направления,няма проблем.Ако е тази докторка,която е на Тодор Влайков,значи е на 5 минути от вкъщи.
Да сте чували нещо за д-р Василева:сл.тел:600126,600127.Мобилен:0887535265 Педиатър-гинеколог,направи ми впечатление,дали преглежда по ЗК.

# 560
На Тодор Влайков преглежда понеделник, сряда и петък мисля. Обади се да попиташ, но нормален вагинален преглед с направление не се заплаша, МБ мисля, че беше 11-12 лв, ако исках ехографски преглед, той вече не се покрива от ЗК и струва 40 лв. Обади се най-добре на регистратурата да питаш.

За Василева не съм чувала  Peace

# 561
Направих си изследване за хламидия,резултатът е отрицателен,ще помисля при кого да отида,най-вероятно ще отида при Д-р Желязкова.Благодаря за отговорите  bouquet

# 562
Здравейте,

може ли да ми кажете как да си запиша час за преглед при д-р Танев от АГ Варна?
Много ще ми помогнете, благодаря!

Не се запазва час, преглежда в четвъртък от 14часа в МЦ на АГ. Отиваш и чакаш.

ПП Другия четвъртък ще го няма, да знаеш.

# 563
Благодаря, Сиси!  bouquet

Много ли се чака? Кога е добре да отида - по-рано, по-късно? Проблем ми е дългото чакане, че ще избягам от работа...

# 564
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Е добре като има забрана за нея и има много лоши отзиви,защо е писана на първа страница тук в темата.Споделете за някой друг гинеколог-жена,няма значение в коя част на града е...  bouquet

Темата съм я правила аз и то по предходни такива, като гледам да обновя с нови и променени данни.Ако може, малко уважение към труда ми.А, ако някой има желание нека прави следващите теми, аз не държа.
Също така това не е тема за "най-добрият" или "най-лошият" АГ във Варна, а за всички.Може да прочетеш назад лоши мнения за най-хвалените лекари и обратното.
Въпросната лекарка има забрана да изражда, но не и да консултира, преглежда и т.н.Също така има положителни отзиви от някои потребители (не съм я посещавала и нямам мнение).Всеки сам си преценява...

# 565
Аз си мислех,че на първа страница се пишат лекарите,за които има само добри отзиви и затова ми стана странно,но сега разбрах,че просто са писани и естествено ние вече да си преценим какво да правим.

# 566
Благодаря, Сиси!  bouquet

Много ли се чака? Кога е добре да отида - по-рано, по-късно? Проблем ми е дългото чакане, че ще избягам от работа...

Чака се, да, отиди по - раничко.

# 567
Някой може ли да каже при д-р Желязкова какви са цените, ....примерно сравнение с Майчин дом по скъпо ли е или по евтино.

# 568
Ами ехографа при доктор Желязкова е 40 лв. 3D преглед с диск е 70 лв. Вече за другите цени не мога да кажа, плащат се прегледи и процедури, които не се подриват от ЗК. Урината напр. е 4лв. Прави и ФМ, като се справя идеално и се плаща за обикновен ехограф. Всмисъл, че прави обстойни прегледи на бебчето, като гледа всички показатели, които се гледат при ФМ и ако види някакви проблеми, праща при по-голям специалист, ако сметне за нужно, но и тя се справя адекватно с проблемите при бременността.
Не разбрах точно дали за проследяване на бременност питате, но аз само това съм правила при нея. Simple Smile

# 569
Ами ехографа при доктор Желязкова е 40 лв. 3D преглед с диск е 70 лв. Вече за другите цени не мога да кажа, плащат се прегледи и процедури, които не се подриват от ЗК. Урината напр. е 4лв. Прави и ФМ, като се справя идеално и се плаща за обикновен ехограф. Всмисъл, че прави обстойни прегледи на бебчето, като гледа всички показатели, които се гледат при ФМ и ако види някакви проблеми, праща при по-голям специалист, ако сметне за нужно, но и тя се справя адекватно с проблемите при бременността.
Не разбрах точно дали за проследяване на бременност питате, но аз само това съм правила при нея. Simple Smile

Не, не е за бременност, ако е за бременност няма да ме вълнуват цените, щото все пак една жена е за малко бременна и трябва да направи най доброто в този период.

Интересувам се за прегледи и гинекологични консултации и проблеми. В смисъл като в Майчин дом ли е. Прегледите записани през 15 минути, ама твоя може да свърши и за 7-8-10 минути.........и за 8-10 минути 80 лева може и стотачка да отиде за преглед+ехограф+някое изследване, почти без време за някой въпрос. Поне да си спазваха петнадесетте минути

Общи условия

Активация на акаунт