Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 664
  • 795
  •   1
Отговори
# 540
Има специални клиники за репродуктивна медицина във Варна, може да се насочите натам Tyris, успех!

# 541
Момичета,доста четох от темата,но исках и до вас да се допитам,защото не съм сигурна при кой гинеколог да отида.На 20 години съм и имам обилно бяло течение от 5,6 години,бяло на цвят,през зимата е по-обилно и по време на полов акт също имам доста,не мога да си позволя да изляза без ежедневна превръзка.Ходила съм за този проблем при двама гинеколози и нито единия не ми пусна микробиология,а ми предписаха глобулки и едни други хапчета 3 на брой... и това е,леко ми намалява и след 1 месец пак същото.Живея във Варна и искам да отида при добър специалист,защото е крайно време да намеря решение на проблема си, от това бяло течение има много лоши последствия,съжалявам,че досега не се заех сериозно с проблема си,дано успея да разбера какво ми има и на какво се дължи това....Благодаря Ви предварително.

# 542
д-р Желязкова е добра.

# 543
д-р Желязкова е добра.
Кабинета й на този адрес ли е ул.Тодор Влайков 65.?Искам да попитам микробиологичното изследване заплаща ли се или се поема от здравната каса.Благодаря Ви за отговора.  bouquet

# 544
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
д-р Желязкова е добра.
Кабинета й на този адрес ли е ул.Тодор Влайков 65.?Искам да попитам микробиологичното изследване заплаща ли се или се поема от здравната каса.Благодаря Ви за отговора.  bouquet

Да, но има кабинет и на Чаталджа.
Последно вчера бях там и има отново табела, че са свършили изследванията по каса за това тримесечие и се заплащат допълнително.Ако искаш, се обади и попитай  Peace

# 545
Кабинетът на д-р Желязкова на Чаталджа е по добър от другия. Задължително трябва час, защото и без това се чака много. Честно казано почти всичко се заплаща и все всичко по здравна каса е свършило.

# 546
Скрит текст:
Момичета,доста четох от темата,но исках и до вас да се допитам,защото не съм сигурна при кой гинеколог да отида.На 20 години съм и имам обилно бяло течение от 5,6 години,бяло на цвят,през зимата е по-обилно и по време на полов акт също имам доста,не мога да си позволя да изляза без ежедневна превръзка.Ходила съм за този проблем при двама гинеколози и нито единия не ми пусна микробиология,а ми предписаха глобулки и едни други хапчета 3 на брой... и това е,леко ми намалява и след 1 месец пак същото.Живея във Варна и искам да отида при добър специалист,защото е крайно време да намеря решение на проблема си, от това бяло течение има много лоши последствия,съжалявам,че досега не се заех сериозно с проблема си,дано успея да разбера какво ми има и на какво се дължи това....Благодаря Ви предварително.

Христова в МЦ Санита - час се записва на регистратура.

# 547
В никакъв случай Христина Христова от Санита  Peace по незаинтересован лекар не съм срещала Naughty

Красимира Желязкова с две ръце  Peace

# 548
broadminded
Тук си много права. Да перефразирам- трябва ми насока от къде да започна. От много години ходя на ендокринолог. Гинеколозите много са ме разочаровали, ходя само профилактично за цитонамазка и приключвам.
Имам си диагноза за незабременяването, но ми трябва по-сериозна консултация.

Препоръчвам ти Александров, но се заплаща и чака  Peace Аз съм доволна, въпреки чакането  Blush Аз лично не бих посетила никоя от другите репродуктивни клиники във Варна  Naughty  но това е лично мое мнение базирано на препоръки от познати в медицинските среди  Peace

# 549
Благодаря много за отговорите.  bouquet

# 550
Момичета здравейте Simple Smile Бременна съм почти е 8-ма седмица и бих искала да попитам къде тук мога да направя теста за синдрома на Даун, който е между 10-13 седмица? Как протича и колко струва? Не знам дали тук мога да питам затова, но наистина не мога да намеря актуална информация е нета. Благодаря за отговорорите. Желая ви лек и усмихнат ден  Simple Smile Grinning Laughing Joy

# 551
  • Варна
Състои се от две части - БХС (кръвното изследване) и Фетална морфология, която представлява специализиран ехографски преглед.

БХС - в Генетичната лаборатория, намира се на втория етаж в Терапията.
Преди това обаче - ФМ. Има цяла тема по въпроса с най-препоръчваните имена, на които да се довериш.

# 552
Много благодаря за отговора "Тайга". Ще разгледам темата за да мога да реша къде да я направя Simple Smile

# 553
В никакъв случай Христина Христова от Санита  Peace по незаинтересован лекар не съм срещала Naughty

Зависи от гледната точка явно. Аз ходя при нея от години и тя ми проследи бременността - изключително доволна съм.

# 554
Здравейте момичета,искам да попитам Д-р Петинка Цветкова видях,че е на същия адрес,на който е и Д-р Желязкова.Може ли повече информация да споделите за тази докторка Д-р Петинка Цветкова,работи ли с ЗК и какви са Ви впечатленията от нея?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт