Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 619
  • 795
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
Специалност: специалист акушер-гинеколог
Адрес: гр. Варна, “АМЦСМП д-р П. Цветкова“ ЕООД, ул. Т. Влайков 65
Телефони: 052/603654
Адрес: гр. Варна, ЕТ “АИПСМП д-р Петинка Цветкова“, ул. Чаталджа 20, вх. Г, партер
Телефони: 052/635708; 0888205694

Не съм Нат, но ще си позволя да ти отговоря. Всичко каквото е писала Нат е абсолютно вярно, невероятен специалист и човек Simple Smile Работи по ЗК, но както знаем ни се полагат само два ехографа при бременност по нея, затова се плащат останалите  Peace

# 526
Скрит текст:
Специалност: специалист акушер-гинеколог
Адрес: гр. Варна, “АМЦСМП д-р П. Цветкова“ ЕООД, ул. Т. Влайков 65
Телефони: 052/603654
Адрес: гр. Варна, ЕТ “АИПСМП д-р Петинка Цветкова“, ул. Чаталджа 20, вх. Г, партер
Телефони: 052/635708; 0888205694

Не съм Нат, но ще си позволя да ти отговоря. Всичко каквото е писала Нат е абсолютно вярно, невероятен специалист и човек Simple Smile Работи по ЗК, но както знаем ни се полагат само два ехографа при бременност по нея, затова се плащат останалите  Peace

А добре, защо при преглед с направление се плаща видеозона, направлението нали покрива първичен и вторичен преглед и видеозон  Rolling Eyes

# 527
Freyda не мога да ви отговоря на въпроса за съжаление. Ходила съм само без направление и вече по ЖК, може да се обадите на регистратура и ще ви обяснят момичетата предполагам Simple Smile

# 528
Freyda не мога да ви отговоря на въпроса за съжаление. Ходила съм само без направление и вече по ЖК, може да се обадите на регистратура и ще ви обяснят момичетата предполагам Simple Smile

Joy Въпросът ми по-скоро беше риторичен. В крайна сметка се намери читав гинеколог, но ме дразни това, че уж работи по ЗД, ама не съвсем  Peace

# 529
Важното е, че е читав  Peace то вече навсякъде се плаща. Ходила съм при други без да плащам и стотинка - е близо половин година ми твърдяха, че нямам овулация. Нервите и сълзите си ги представяте предполагам  Simple Smile

# 530
Важното е, че е читав  Peace то вече навсякъде се плаща. Ходила съм при други без да плащам и стотинка - е близо половин година ми твърдяха, че нямам овулация. Нервите и сълзите си ги представяте предполагам  Simple Smile

Така е съгласна съм  Peace

# 531
Всичко което е казала Нико е вярно, като само искам да кажа, че посещавам кабинета на Чаталджа този път. По-добре оборудван е и с климатик и удобни диванчета, понеже ако има някой спешен случай и се налага да почакаш си е много добре.
А иначе относно плащането, те момичетата на регистратура ми казват кога колко трябва да си платя, не доки. Аз съм доволна от самия тип и професионализъм при прегледите, не може и да става въпрос за претупване.  Например в момента тя ми откри високо налягане в пъпната връв, което пречи на доброто хранене на бебето и може да започне да изостава с теглото. Първото ми детенце, следено пак при нея се роди с ниско тегло и раждането започна със спукан мехур, та докторката ми каза, че вероятно и предната бременност въм имала подобен проблем с доставянето на хр. вещества към бебето, но предния път апарата им не е бил толкова добър и не е могла да го открие. Подобно откритие съм чувала досега да се прави само при ФМ.
С две думи ДОВОЛНА СЪМ, няма какво да си говорим за пари изобщо, особенно когато това не и е целта, да ти вземе парите.

# 532
Да, и аз мисля, че кабинета на Чаталджа е по-добре оборудван, на Тодор Влайков съм ходила само за болнични, но ехографа ми се стори доста по-старичък  Peace

# 533
  • Paradisе City
Здравейте, наистина уважавам всичките ви мнения, но нямам време да преровя темите назад.
Имам нужда от лекар, компетентен в проблемното забременяване и да работи по ЗК разбира се. Не съм от Варна, но преценям че там ще срещна по-голямо разбиране и познание.

# 534
Здравейте, наистина уважавам всичките ви мнения, но нямам време да преровя темите назад.
Имам нужда от лекар, компетентен в проблемното забременяване и да работи по ЗК разбира се. Не съм от Варна, но преценям че там ще срещна по-голямо разбиране и познание.
Е точно такъв няма да намериш хем по здравна каса, хем много компетентен и добър не просто за профилактика ами за проблемно забременяване.
Вероятно ще ме намериш за студена и сурова, но единствения вариант е да прочетеш доста мнения и информация и сама да си прецениш при кого да отидеш. Компетентен е относително понятие.
И с посещение на един надали ще стане, винаги трябва второ мнение, даже и следващи.

Веднага мога да ти изброя няколко имена, но няма гаранция че ще ти помогнат, всичко е относително и с пробване. Първо ти сама се запознай с причините за НЕзабременяване, не разчитай изцяло на някакви прегледи.

# 535
  • Paradisе City
broadminded
Тук си много права. Да перефразирам- трябва ми насока от къде да започна. От много години ходя на ендокринолог. Гинеколозите много са ме разочаровали, ходя само профилактично за цитонамазка и приключвам.
Имам си диагноза за незабременяването, но ми трябва по-сериозна консултация.

# 536
broadminded
Тук си много права. Да перефразирам- трябва ми насока от къде да започна. От много години ходя на ендокринолог. Гинеколозите много са ме разочаровали, ходя само профилактично за цитонамазка и приключвам.
Имам си диагноза за незабременяването, но ми трябва по-сериозна консултация.

Не знам в кой град си ходила по лекари, но мисля че трябва да се отървеш от идеята че тук ще намериш по голямо разбиране за да не се разочароваш излишно. Града няма значение.

Хитов специалист по тия проблеми се води Кателия Александров, иначе почти всички в Майчин дом се водят специалисти по проблемно забременяване. Обаче всичко е със заплащане.

# 537
  • Варна
Tyris, аз бих ти препоръчала д-р Желязкова, работи със ЗК, но вероятно само прегледа ще може да мине по ЗК, защото вече са с изчерпан лимит за изследвания и други процедури, и всичко се заплаща отделно. Пък и почти не се сещам за процедура, която по принцип може да мине по ЗК...

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 20:19 от Pollly

# 538
broadminded, аз бих ти препоръчала д-р Желязкова, работи със ЗК, но вероятно само прегледа ще може да мине по ЗК, защото вече са с изчерпан лимит за изследвания и други процедури, и всичко се заплаща отделно. Пък и почти не се сещам за процедура, която по принцип може да мине по ЗК...

Малка грешчица, питането е на Tyris.....не е мое.

# 539
  • Варна
broadminded, аз бих ти препоръчала д-р Желязкова, работи със ЗК, но вероятно само прегледа ще може да мине по ЗК, защото вече са с изчерпан лимит за изследвания и други процедури, и всичко се заплаща отделно. Пък и почти не се сещам за процедура, която по принцип може да мине по ЗК...

Малка грешчица, питането е на Tyris.....не е мое.
Извинявам се , оправих го  Blush

Общи условия

Активация на акаунт