Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 616
  • 795
  •   1
Отговори
# 510
Много благодаря за обстойния отговор.Филев каза кюретаж...но тук във форума прочетох за хистерото, а за МД четох за Корновски и Яков както добри така и лоши отзиви....явно си е до случая.

# 511
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Търся си читав лекар,не за бременнот.Благодаря.

# 512
Здравейте! И аз си търся добър гинеколог от Варна но за проследяване на бременност може би с близнаци Simple Smile Можете ли да ми препоръчате такъв който ще ми обръща необходимото внимание и няма да ме претупва. Предварително благодаря за отговора Simple Smile

# 513
Здравейте! И аз си търся добър гинеколог от Варна но за проследяване на бременност може би с близнаци Simple Smile Можете ли да ми препоръчате такъв който ще ми обръща необходимото внимание и няма да ме претупва. Предварително благодаря за отговора Simple Smile

Душата, да не те отчайвам ама май няма такъв. И аз от 2 години търся добър гинеколог във Варна, който да е внимателен,отговорен и който да си разбира от работата.

# 514

Душата, да не те отчайвам ама май няма такъв. И аз от 2 години търся добър гинеколог във Варна, който да е внимателен,отговорен и който да си разбира от работата.

Подкрепям Каринка, няма такъв  Peace . Търсиш най-малкото зло и се молиш всичко да е наред. Иначе такива да ти вземат парите има много  Mr. Green

# 515
Красимира Желязкова Ви препоръчвам Simple Smile чак такива изводи, че няма нито един читав...

# 516
Доктор Друмев- Майчин дом

# 517
Красимира Желязкова Ви препоръчвам Simple Smile чак такива изводи, че няма нито един читав...

Чувала съм доста хубави неща за Желязкова, но за там трябва да имаш много пари. Уж работи с направление, а ехографа не се включва и трябва да дадеш 40лв.

# 518
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Чак пък "много".Така или иначе за следене на бременост по здравна каса се полагат точно 2 ехографа, а при близнаци или проблемна бяха 3-4 не съм сигурна.Останалите си ги плащаш и при други лекари или изобщо не те гледат, което според мен не е правилно.Много от АГ-тата пък направо си искат цена за пакет, която уж включва всичко и никак не е малка пак.
Поне при Желязкова ми вземат на място изследвания и не се налага да обикалям лаборатории.Не изписва безумно скъпи витамини и лекарства, ако се наложи.

# 519
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Според мен си търси лекар,който гледа всеки път без да му плащаш за ехото.Така беше при Бочева.

# 520
Аз бих препоръчала д-р Славчев. Всеки път гледа на ехограф , внимателен , натоварен е  , но   според мен си разбира от работата и има много доволни пациентки

# 521
  • Варна
Не бих се записала на ЖК при д-р Славчев, независимо, че гледа всеки път на ехограф. Освен ако едночасово чакане пред кабинета му и после 5 минути консултация те урежда.  Rolling Eyes Всеки път издивявах и чак лошо ми ставаше в жегите, особено към края на бременността.

Препоръчвам д-р Савулева, за съжаление не работи по ЗК. Писала съм по-напред за консултациите си при нея, да не се повтарям. Peace

# 522
  • Варна
Аз също щях да препоръчам д-р Савулева. Аз лично не съм я посещавала, но много приятелки са. На тяхната преценка имам доверие. Нейни пациентки са били и за проследяване на бременност, и за гинекологични прегледи. Не работи по ЗК и не изражда.

# 523
Аз също си следя вече втора бременност при д-р Красимира Желязкова и съм много доволна. Обяснява обстойно какво прави по време на прегледите, какво се вижда на ехографа, и е супер компетентна. Гледа ме всеки път все едно ми прави ФМ и ако види нещо претеснително тогава те праща при тесен специалист. Няма такова нещо да не знам каква ми е плцентата, предна, задна, да не знам тегло или каквито и да било подробности относно бебето. Имам и пълно доверие, жалко че не изражда. А парите се плащат на всеки преглед и по закон, като не е нейн МЦ както да направи тя. Апарата и е от най-новите в града, така че има за какво да си плащам.

# 524
Здравей HaT! Ще ми кажеш ли къде преглежда д-р Красимира Желязкова? И ако може да ми дадеш телефон за връзка. Тя явно не работи по-здравна каса нали? Трябва ми точно такъв доктор който да ми обръща нужното внимание и добро отношение. Желая ти лек ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт