Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 714
  • 795
  •   1
Отговори
# 90
По ЗК е ЖК при д-р Георгиев. Grinning

# 91
По ЗК е ЖК при д-р Георгиев. Grinning

благодаря Алия, а за Савулева имаш ли информация?

# 92
Не, никаква, съжалявам. Simple Smile

# 93
Според вас кой от АГ в МЦ Младост и МЦ Нова е най-добър (без д-р Петкова)? Искам да изпратя майка ми на профилактичен преглед, на 52 години, от 2-3 години не е ходила, едва я навих  Laughing Чудя се и за д-р Желязкова  newsm78

# 94
За МЦ Младост майка ми е много доволна от Светлана Пенчева. За МЦ Нова, там гинеколозите не струват. Особено бягайте далече от Румяна Николова. Тя преглежда и в Сити клиник също. 

# 95
Някоя от вас има ли информация за д-р В. Нешев от Окръжна болница? Има ли кабинет? Води ли ЖК? Или споделете мнения , моля!

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 18:16 от brambazak

# 96
  • Варна
До колкото знам само изражда и не води ЖК, дори май не е АГ. Преди беше в спешното.

# 97
  • Варна
Ще ме извинявате ама ФМ няма нищо общо с преглед на ЖК... И направо се изумявам как някой лекари казват, че нямало смисъл... ooooh! Както и скрининга не се прави само за такива над 30...

Иначе по темата - за мен единствения акушер-гинекорог е Алфред Якуб, за жалост вече е в СФ. Невероятен специалист и човек! За момента идва във Вн долу горе веднъж в месеца и при предварителна уговорка преглежда в Уалид, не по ЗК. Понеже ще съм с планирано секцио (ако не реши момъкът да излиза по-рано) смятам да го викам от там. За мое голямо щестие тия дни разбрах, че това е възможно Simple Smile Само още не се знае дали ще може да дойде и в окръжна (или само в МД)... Thinking

П.П. Имам първо секцио при него преди 6 години, така че лично е изпитан Grinning По-добър белег от моя не съм виждала, за отношение, професионализъм и тн изобщо няма какво да коментирам.

# 98
Момичета, някъде мога ли да видя снимка на д-р Г.Георгиев от АГ-то? Или някоя от вас да ми го опише как изглежда.

# 99
  • Wolwedans
Момичета, някъде мога ли да видя снимка на д-р Г.Георгиев от АГ-то? Или някоя от вас да ми го опише как изглежда.
52-53 годишен висок, слаб, младолик, понякога е с много ниско катинарче (тип 3- дневна брадичка), тъмнокос, тъмни очи... Simple Smile

# 100
Ally_t, много ти благодаря!  bouquet

# 101
52-53 годишен висок, слаб, младолик, понякога е с много ниско катинарче (тип 3- дневна брадичка), тъмнокос, тъмни очи... Simple Smile
С очила с черни рамки, в понеделник беше избръснат hahaha Joy Много е приятен, много ме успокоява само докато го видя.

# 102
Ще ме извинявате ама ФМ няма нищо общо с преглед на ЖК... И направо се изумявам как някой лекари казват, че нямало смисъл... ooooh! Както и скрининга не се прави само за такива над 30...

Иначе по темата - за мен единствения акушер-гинекорог е Алфред Якуб, за жалост вече е в СФ. Невероятен специалист и човек! За момента идва във Вн долу горе веднъж в месеца и при предварителна уговорка преглежда в Уалид, не по ЗК. Понеже ще съм с планирано секцио (ако не реши момъкът да излиза по-рано) смятам да го викам от там. За мое голямо щестие тия дни разбрах, че това е възможно Simple Smile Само още не се знае дали ще може да дойде и в окръжна (или само в МД)... Thinking

П.П. Имам първо секцио при него преди 6 години, така че лично е изпитан Grinning По-добър белег от моя не съм виждала, за отношение, професионализъм и тн изобщо няма какво да коментирам.
Е, ти ме гръмна и уби  #Crazy И на мен ми е любимия АГ, бяхме и колеги. Точно, защото е в София, само по телефона си говорим ако имам проблем. Той ми установи бременността, беше ми много мъчно, че няма да е тук за да ме изроди и да ми следи бременността. И аз мислех да му се помоля да дойде за раждането, но аз ще раждам нормално, не мога да го ангажирам. Ако бях с планово секцио, надявам се, че нямаше да ми откаже. За сега държим контакт по телефона и се виждаме понякога във Варна. Но ако ти поне имаш шанс да си при него, мога само да ти завидя благородно  Grinning

# 103
Писанията доста се отместиха вече от основната тема.... И все пак ще драсна няколко реда за АГ-то по ЗК, което ми води ЖК.
Веднага щом забременях се ориентирах към д-р Димитрова (ОБ и Еквита)  #2gunfire. Беше ми горещо препоръчвана от много приятелки и познати. От 3та г.с. до 5ти месец повръщах, наложи се да влизам в болница, където й бях пред очите 5 дни, но подобрение не видях. И все пак така до 9ти месец тази жена не успя да ми направи добро впечатление. Невероятен темерут! smile3511 Имаше брутални изцепки като - няма направления за изследвания; нито веднъж не ми каза размерите на бебето и не ми го показа, когато питах все казваше - отговаря си на седмиците; обяснявам, че съм с анемия, а тя не ми пуска изследвания по ЗК и се налагаше да си ги плащам; питах няколко пъти за тонове, а тя все ги отлагаше; нито веднъж не призна изследвания, правени в друга лаборатория, които показваха инфекция (в началото дори инфекциите бяха 4, но благодарение на д-р Емин ги сведохме до 1); обеща ми направление за хирург, защото съм с ингвинална херния, така и не ми даде.... накрая се опитваше да ме убеждава да раждам естествено; когато трябваше да ми даде изследванията, обменната карта и направлението за болницата не ми даде всичко... съответно в АГ се наложи да правят чудеса от храброст; болничните никога не бяха изрядни и постоянно се налагаше да се дооправя нещо..... Два дни преди да родя бях на ЖК при нея и тя ми каза, че няма никакви изгледи събитието да е скоро и ми отказа да ми даде изследванията, те си оставали за нея. Обаче култовото беше, когато отидох за бележка потвърждаваща датата на термина (педиатърът я искаше)... Д-р Димитрова ме пита редовните въпроси - Име? Какъв цвят Ви беше папката (в която държи изследванията на всяка пациентка, така и не разбрах на какъв принцип ги подбира цветовете)? Какво трябваше да правим днес, да слушаме тоновете на бебето?... Дори не ме погледна, че нямам корем!!! При което аз зяпнах от изумление и й казах, че то бебето спи вкъщи с баща си и няма как да му чуем тоновете точно сега. Веднага й се изкриви физиономията и се нацупи.
Честно казано бях щастлива, че съм приключила всякакви отношения с нея, но след тази простотия не можех да си замълча за некадърността й.
Сигурна съм, че има и много доволни от нея, иначе нямаше да чуя толкова препоръки и толкова брутално да се подведа. Но на мен тази жена ми направи отвратително впечатление. Всичко е като на конвейер при нея, не помни пациентите си, не обяснява. Не мога да си разбера дали е очаквала пари или по принцип си е такава.
Няколкото ми реда се оказаха май доста... Но се надявам да съм била полезна, ако някой е имал съмнения относно нея. За щастие бебе Виктор е жив и здрав, но не благодарение на нея, а на д-р Емин от клиника Радост, при когото се следих през цялото време и на д-р Танев от АГ, който го изроди и беше перфектен във всяко едно отношение (възстанових се изключително бързо и безпроблемно).
Успех на всички, които си търсят читав лекар за ЖК по ЗК.    bouquet
[/qu
Ако още веднъж я видя през живота си, не знам какво ще я направя тази жена. #2gunfire
Заради нея от няколко дни съм на тръни дали няма да родя преждевременно. Може ли да прави адски груб преглед за разкритие и да ми разбута тапата насила? #Cussing out #2gunfire

# 104
Хелия, мила, много съжалявам за това, което ти е причинила. Наистина се надявам повече да не я видиш и всичко с бебчето да е наред.
Що не сме нормална държава и с една жалба, където трябва, на такива като нея да им отнемат лекарските права за цял живот.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт