Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 822
  • 795
  •   1
Отговори
# 195
Искам да знам добър аг за секцио. По вьзможност в Аг. Кога трябва да се отиде при него?Сега съм в 5месец

# 196
  • Варна
Здравейте, някой може ли да  изкаже мнение за др Мария Желязкова от сити клиник?За реглед става върос не за ЖК

# 197
Искам да знам добър аг за секцио. По вьзможност в Аг. Кога трябва да се отиде при него?Сега съм в 5месец

Д-р Танев, иди в края на 7ми или началото на 8ми месец.  Peace

# 198
Момичета, предвид грипната епидемия тази седмица, някой има ли информация, дали ще има прегледи в АГ в кабинета на партера? Или и те ще бъдат ограничени до 03.02?
Аз бях в петък в АГ. Доктор Добрин Николов приемаше в кабинета си. Иначе не се допускат доколкото разбрах свиждания и външни хора като цяло.

# 199
Ако някой се колебае кой доктор са избере - обърнете се към Доктор Добрин Николов. Ще прочетете само позитивни коментари за него, много учтив, мил и спокоен човек! Уверявам Ви! Аз съм решила живот и здраве при него да раждам.

# 200
  • Щастлива мама на 3 слънца
Ако някой се колебае кой доктор са избере - обърнете се към Доктор Добрин Николов. Ще прочетете само позитивни коментари за него, много учтив, мил и спокоен човек! Уверявам Ви! Аз съм решила живот и здраве при него да раждам.

За. 3 път ще. Раждам при него. Уникален човек. Няма думи за професионализма за стажа. При друг не бих раждала никога

# 201

За. 3 път ще. Раждам при него. Уникален човек. Няма думи за професионализма за стажа. При друг не бих раждала никога

ЖК води ли доктора по ЗК?

# 202
  • Варна
Точно заради него зададох въпроса, но отидох и успях да мина. Аз също само на него се доверявам години наред- не само за бременност и раждане. Няма прием по ЗК.

# 203
  • Щастлива мама на 3 слънца

ЖК води ли доктора по ЗК?
Не прекалено зает е да се занимава

# 204
Благодаря ви.   bouquet

Може ли мнение за д-р Бочева от Сити Клиник? Четох положителни отзиви за нея, ще се радвам на още някой отзив?

bouquet

# 205
До колкото знам д-р Бочева е добра, ако бременността е нормална.

# 206
До колкото знам д-р Бочева е добра, ако бременността е нормална.

Peace

И аз така съм чувала.

# 207
Здравейте и от мен Simple Smile

Искам да споделя нещо и да попитам за съвет, тъй като не съм наясно с много неща. Ще започна с това, че съм бременна в 10-тата седмица.
Искам да попитам за отзиви за д-р Христина Христова - МЦ Санита, тъй като изчетох всичко, което пише за нея в по-старите теми и не разбрах нищо конкретно...  Confused
Личната ми лекарка ме изпрати при нея за установяване на бременност. Минах преглед с ехограф, за което  заплатих само потребителска такса. Каза ми да си запиша час за след 2 седмици, който трябваше да си заплатя 20 лв., "защото бебето било много малко" (първия път бях в 6-тата седмица) и "не влизал към безплатните по ЗК". Направих го, като тогава ми пусна изследвания, за които заплатих още 20-тина лв. и ми съобщи, че ми записва консултация за 12-тата седмица, когато ще трябва да заплатя още 300 лв. (3 вноски по 100 лв. - за да не утежнявали семейния бюджет), в които пари така и не разбрах какви изследвания и прегледи ще влизат, тъй като ми показаха един лист за 30 секунди, който дори не успях да прочета. Освен това на консултацията щяла да ми пусне изследвания за синдрома на Даун, които не зная на каква стойност са и дали влизат в тези 300 лв.  Rolling Eyes

От познати разбрах, че не е нужно да заплащам тези пари, защото не всички изследвания са задължителни.
Имам 10-тина дни до консултацията и се чудя дали да не си сменя гинеколожката... newsm78

Моля за съвет от по-разбиращите и от хората, които са минали наскоро през това, защото наистина не зная какво да правя.  Praynig

Благодаря предварително! Simple Smile

# 208

Искам да споделя нещо и да попитам за съвет, тъй като не съм наясно с много неща. Ще започна с това, че съм бременна в 10-тата седмица.
Искам да попитам за отзиви за д-р Христина Христова - МЦ Санита, тъй като изчетох всичко, което пише за нея в по-старите теми и не разбрах нищо конкретно...  Confused
Личната ми лекарка ме изпрати при нея за установяване на бременност. Минах преглед с ехограф, за което  заплатих само потребителска такса. Каза ми да си запиша час за след 2 седмици, който трябваше да си заплатя 20 лв., "защото бебето било много малко" (първия път бях в 6-тата седмица) и "не влизал към безплатните по ЗК". Направих го, като тогава ми пусна изследвания, за които заплатих още 20-тина лв. и ми съобщи, че ми записва консултация за 12-тата седмица, когато ще трябва да заплатя още 300 лв. (3 вноски по 100 лв. - за да не утежнявали семейния бюджет), в които пари така и не разбрах какви изследвания и прегледи ще влизат, тъй като ми показаха един лист за 30 секунди, който дори не успях да прочета. Освен това на консултацията щяла да ми пусне изследвания за синдрома на Даун, които не зная на каква стойност са и дали влизат в тези 300 лв.  Rolling Eyes

От познати разбрах, че не е нужно да заплащам тези пари, защото не всички изследвания са задължителни.
Имам 10-тина дни до консултацията и се чудя дали да не си сменя гинеколожката... newsm78

Моля за съвет от по-разбиращите и от хората, които са минали наскоро през това, защото наистина не зная какво да правя.  Praynig

Ако искаш ЖК по ЗК, не се плаща нищо на АГ освен ФМ, която не влиза по здравна каса и БХС . Или ако искаш 4Д видеозон  и разни по специални изследвания.   Peace   От написаното следва, че ЖК при тази лекарка е платена, но е важно какво влиза в тази цена за да си прецениш  Peace  Не вски АГ прави ФМ и поважното е, че не всеки може да види важните неща, но има и такива, които се доверяват на АГ-то си.

# 209

Скрит текст:

Здрасти! Първо да ти пожелая лека бременност и сладко бебче накрая Simple Smile
Аз съм на ЖК при Христова. Бременна съм в 16г.с. Предупреждавам, че съм малко пристрастна - ходя при нея от години и от моят опит и опита на много познати съм на мнение, че е добър специалист. Simple Smile
Първият ми преглед беше в 6г.с., за който си платих, но си бях виновна сама - моята ЛЛ трудно дава направления и въобще не отидох да си поискам. За втори преглед ме извика в 9г.с., когато вече си взех направление от ЛЛ и си платих само таксата. Тогава сестрата ми обясни, че ако се записвам на ЖК там ще има доплащане. По ЗК имаш право на 2 ехографа и 2 броя изследвания за цялата бременност. В доплащането от 300 лева се включват:
- ехографи всеки месец, т.е. на всеки преглед, при това доста подробно гледа поне за сега
- изследвания през 2 месеца - не съм сигурна за периода, защото до сега ми прави в 12г.с и ми каза, че за прегледа в 20г.с трябва да съм пак гладна за изследвания. Може с напредването на бременността да се правят по-често
- измерванията за ФМ в 12г.с ми ги направи тя, т.е. не ми се наложи да бягам при друг лекар или да си доплатя между 30 и 50 лева. Изпрати ме за БХС в терапията, което се плаща допълнително (40 лева). Не са задължителнии двете неща, но не виждам нищо лошо в това, че държи да се направят - все пак си е една сигурност ти осигурява спокойствие
- предполагам, че ФМ в 20г.с. пак ще я прави тя, но за нея специално мисля да отида и при Балев. За мое спокойствие ще го направя, а не защото се съмнявам в кадърността на Христова. Просто ми е първа бременност и се притеснявам малко повече за всичко Embarassed
Другото, което ми направи впечатление при Христова е, че помнят... Миналата седмица отидох извънредно заради болки ниско вдясно. Веднага ми пуснаха изследване (безплатно) и се оказа, че са песъчинки в бъбреците. Когато вчера ходих на редовния преглед и тя и сестрата помнеха и ме попитаха как съм, боли ли ме още, имала ли съм и други проблеми породени от това. Разпитва какво ми се яде, какво ми се пие, как се чувствам като цяло, имам ли някакви неразположения. Предписа ми имуностимулант, за да не се разболея случайно по време на тия грипове. В общи линии е загрижена. Или поне наистина се старае да изглежда загрижена, което според мен не е без значение Simple Smile
В общи линии, ако сметнеш колко биха стрували всички допълнителни ехографи и изследвания, цената е съвсем нормална. Иначе, ако не държиш да гледаш бебето всеки месец или да ти пускат по-често изследвания, можеш да се запишеш и при някой, който работи само по ЗК. Пък и плащането на 3 пъти не те обвързва вовеки с Христова - по всяко време, с направление от ЛЛ, можеш да си смениш лекаря за ЖК.

Общи условия

Активация на акаунт