Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 857
  • 795
  •   1
Отговори
# 225
  • Sliven, Bulgaria
Не ходете при д-р Бойка Терзиева в медицински център Младост! Не останах доволна!!!

+1

# 226
някой знае ли къде е най-евтино да си пусна изследване за токсоплазмоза. Досега знам,че в Санита е 30лв,а МЦ Петинка е 35лв.
Ако искаш и двата титъра -32лв( в статус) всеки титър е 16лв.Аг-то може да тидаде направление и да не плащаш.

# 227
Не ходете при д-р Бойка Терзиева в медицински център Младост! Не останах доволна!!!

+1
+1. Ходих на профилактичен преглед преди много години, само ме прегледа с ехограф през корема. Нямаше цитонамазка и гинек.преглед.

# 228
Ако някой се колебае кой доктор са избере - обърнете се към Доктор Добрин Николов. Ще прочетете само позитивни коментари за него, много учтив, мил и спокоен човек! Уверявам Ви! Аз съм решила живот и здраве при него да раждам.

За. 3 път ще. Раждам при него. Уникален човек. Няма думи за професионализма за стажа. При друг не бих раждала никога
Аз съм го виждала само на визитация след раждането, всеки ден мълчеше, аз го поздравявам, той не ме поглежда. Момичето на съседното легло беше родила за втори път при него и дори името й не знаеше, обръщаше се към нея с " момиче". Може и да е добър, но на мен ми се видя някак студен човек.

# 229
  • Щастлива мама на 3 слънца
Ако някой се колебае кой доктор са избере - обърнете се към Доктор Добрин Николов. Ще прочетете само позитивни коментари за него, много учтив, мил и спокоен човек! Уверявам Ви! Аз съм решила живот и здраве при него да раждам.

За. 3 път ще. Раждам при него. Уникален човек. Няма думи за професионализма за стажа. При друг не бих раждала никога
Аз съм го виждала само на визитация след раждането, всеки ден мълчеше, аз го поздравявам, той не ме поглежда. Момичето на съседното легло беше родила за втори път при него и дори името й не знаеше, обръщаше се към нея с " момиче". Може и да е добър, но на мен ми се видя някак студен човек.
Да права си студен е. Ама не ми трябва някой всезнайко или приказлив. Не виждам логика 2 пъти ми е водил идеално раждане. В я път беше с проблеми. През всички години е бил внимателен и съсредоточен е работата си. Повечето много говорят, а на срещата нищо. Не търся и не очаквам отношение а да изляза жива аз и детето от там с минимални последствия.

# 230
   Moмичета, някой знае ли колко струва ехографски преглед при доктор Яков-старши? Благодаря!

# 231
  • Варна
Само ехография - 35 лева.
Само че той е в отпуска от утре до 23-ти февруари.

# 232

+1
+1. Ходих на профилактичен преглед преди много години, само ме прегледа с ехограф през корема. Нямаше цитонамазка и гинек.преглед.

При мен имаше преглед и ехограф, но трябваше да ми пусне секрет. Добре, че вземах инициативата в свои ръце. Отидох при друг лекар, взе ми секрет и се оказах с 2 вида бактерии. И ако това е добър лекар??

# 233
Само ехография - 35 лева.
Само че той е в отпуска от утре до 23-ти февруари.
В отпуск е от 14-ти Peace

# 234
  • Варна
 Crossing Arms
В четвъртък бях там и специално питах, съвсем друга информация ми дадоха.

# 235
Днес бях на преглед с направление по ЗК при д-р Пенчева в МЦ Младост. Нямам думи да изкажа възмущението си. Още като видя, че съм с направление сви устни, след което ме прегледа и каза "ами нищо притеснително не виждам". Попитах цитонамазка няма ли да ми вземе, защото досега където и при който и гинеколог да съм ходила, винаги пуска и цитонамазка. Тя ми отговори, че нямала направления за цитонамазака, затова щяла да ми вземе, но да платя 20/двадесет/лева. Много се ядосах, защото знам правата си на здравноосигурено лице и от нейния кабинет отидох в Здравната каса, там разбира се ми казаха, че тя няма право да ми иска пари щом съм с направление от ЛЛ. Разпечатаха една бланка и написаха телефон на който докторката да звънне. Върнах се обратно в МЦ Младост, д-р Пенчева позеленя от злоба, даде ми направление за цитонамазката и ми каза повече да не ходя при нея никога. Аз и без това  НЕ бих си и помислила да отида при нея. Да вметна само, че случайно попаднах при нея, тъй като гинеколога, от който съм с отлични впечатления се оказа в отпуск. Пиша тук за да спестя на други жени като мен обикаляне с часове.

# 236
  • около Варна
runaway varna, поздравления, че сте си потърсили правата.

Някой да има отзиви за д-р Уляна Петкова от МЦ Младост?

# 237
runaway varna браво!
ето така трябва да ги морим 'лекарки" като въпросната!

и въобще здравна каса реагират много адекватно в такива ситуации. въпросът е само дали човек има време да отиде до там. Аз така преди няколко месеца отидох да си търся правата тъй като сестрата на педито отказа да изпише тримесечна рецепта за лекарство на дъщеря ми , която е астматик под предлог че било скъпо ( 50 лева) и не ставало наведнъж а трябвало само месец за месец- разбирай да висна с часове пред кабинета. От здравна каса реагираха мълниеносно и така вече получаваме тримесечна рецепта . Лошото е че сега въпросната сестра ми е бясна и ми прави номера от които ми идва да плача. А педиатърката го позволява защото е смотана.

# 238
Смени педиатърката, не си длъжна да им търпиш номерцата.

# 239
Смени педиатърката, не си длъжна да им търпиш номерцата.

Абсолютно. И аз бих ги сменила, откъде накъде ще взима пари и ще прави фасони.

Общи условия

Активация на акаунт