Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 579
  • 795
  •   1
Отговори
# 345
Дочух, че имало сега за 8 март безплатни ФМ в София, дали ще има и във Варна, чували ли сте нещо?

# 346
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тези, които са ходили на фетална морфология при доц.Балев, могат ли да ми кажат колко време предварително да отида си запиша час, защото гледам че доста дами искат при него?

# 347
  • Варна
Само в петък рано сутрин се записват часовете за следващата седмица.

# 348

Ясно.Благодаря!  Peace

# 349

Ясно.Благодаря!  Peace

И то на място, ако се отиде рано, поне час и нещо преди да отворят. Половинката в петък едва успя да ме вмъкне в графика за следващата седмица, след него доста хора са останали незаписани, не е имало достатъчно часове, понеже в понеделник лекарят нямало да преглежда. 

# 350

Ясно.Благодаря!  Peace

И то на място, ако се отиде рано, поне час и нещо преди да отворят. Половинката в петък едва успя да ме вмъкне в графика за следващата седмица, след него доста хора са останали незаписани, не е имало достатъчно часове, понеже в понеделник лекарят нямало да преглежда.  

При мен ще е след около месец и затова питам предварително.Направо ме хвърлихте в ужас, значи още в 6 часа да има някой пред клиниката.
А, някой друг да препоръчате, ако не успея да се вредя?

# 351
  • Варна
Цонев или Яков.
Аз не си причиних чакането за Балев, а и нямаше кой друг да пратя.
При Яков правих ФМ.

# 352
  • Варна
Аз ходих при Кеновска в Темелков. Мн съм доволна. Балев отказах по същата причина. Много чакане.

# 353
При мен ще е след около месец и затова питам предварително.Направо ме хвърлихте в ужас, значи още в 6 часа да има някой пред клиниката.

Може и към 7 без нещо, но най-късно 7 примерно. Да, такова е, а и лошото е, че записват седмица за седмица, не става отсега за след месец примерно. Ти си прецени... Не са много вариантите във Варна, Тайга е писала.

# 354
Аз мисля да ходя при Цонев, при него се записва час по телефона, а не да вися 2часа там..
Не ми се чака при Балев от 6ч, нямам нерви просто.

# 355
  • Варна
Чакането за Балев понякога започва около 03 часа! Съпругът ми преди няколко седмици беше в 05:15 там и не е бил пръв. Часовете не стигат, ако Балев не преглежда 3 дни от седмицата.
За д-р Николов има писано доста, пуснете в търсачката   bouquet

# 356

Аз ходих при Цонев, точно заради това чакане за час при Балев. Беше ми препоръчан и съм доволна. Ако реша да ходя още веднъж, пак при него ще отида.

# 357
Здравейте, някой има ли информация дали Д-р Светослав Узунов преглежда някъде по здравна каса?

# 358
Аз ходих при Кеновска в Темелков. Мн съм доволна. Балев отказах по същата причина. Много чакане.

Хич не съм доволна.
Измери на сина ми нухалната  транслу -каквото си там над нормата. дори тя самата не ни го каза а ни изпрати при Ангелова от генетичната лаборатория на Терапията която ни го съобщи . Който е минал по пътя знае какво значи това . Изправи ни на нокти след чудесен БХС.  Направихме консулт и със Цонев, той  ни обесняваше че колежаката се е попрестарала и е захванала доооста повече но аз вече не си намирах място от притеснение и ами ако. Наложи се да направим амнио.

# 359
  • Варна
Подкрепям ре-ге - всеки може да ти направи ФМ, ако всичко е наред. Но ако има някакви притеснения, тогава става една... Ако има усложнения трябва да се види от комисия и т.н. Дори Балев се притесни от моята ФМ /преди 2 години/, а пък Яков написа допълнително някакви неща, които не бяха верни за презастраховка...

Общи условия

Активация на акаунт