Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 557
  • 795
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
А имате ли предложение за добър ендокринолог - гинеколог, защото имам нужда от 2 в 1 Simple Smile
Посещавах д-р Оля Сарджева 3 години, но вече и знам схемите за лечение и съм меко казано разочарована от работата й.
  bouquet

# 376
  • Варна
Да, и аз разбрах, че има подобна специалност... от моята ендокриноложка, която се занимава само с щитовидна жлеза и диабет, а от полови хормони хабер няма  ooooh!
Та така че и аз се нареждам за мнения.

# 377
Здравейте,

аз съм в 11 с. и все още не съм избрала при кого да ходя на консултация. Някой има ли отзиви за д-р Атанасов в АГ?

# 378
За мен не е чак толкова труден за комуникация Яков. Наистина, много е обран и понякога е пестелив в обясненията си, но каже ли, че всичко е наред, значи е така.
И, да, наистина професионалното му отношение, ми се струва в пъти по-важно от добронамерени общи приказки.

Аз лично съм от тия които с  Яков за нищо на света не може да комуникира опитах два пъти - тежка работа, за какво съм отишла като не мога да си задам въпросите за които съм там.
На мен лично ми каза че всичко е наред, но не беше, не за бременост ....за гинекологичен проблем.
Е за същия проблем и Явор Корновски ми каза че всичко е наред, но нали там вече комуникацията лекар пациент е доста добра поне при мен....

Прочетох преди малко  статия за една варненка със силни болки с кръвотечения обиколяла много разигравали я, връщали я никой не искал да направи нищо. Само някакъв  лекар Николай Колев май беше от окръжна и обърнал внимание и се опитал да я лекува и в крайна сметка решил проблема и. Много ме интересуват такива лекари които не отказват и не се опитват да разкарат пациент със сравнително сериозен проблем, които много други са го отпратили.
Та някой знае ли нещо за този доктор Николай Колев от окръжна ако не бъркам,..... от личен опит?

# 379
За мен не е чак толкова труден за комуникация Яков. Наистина, много е обран и понякога е пестелив в обясненията си, но каже ли, че всичко е наред, значи е така.
И, да, наистина професионалното му отношение, ми се струва в пъти по-важно от добронамерени общи приказки.

Аз лично съм от тия които с  Яков за нищо на света не може да комуникира опитах два пъти - тежка работа, за какво съм отишла като не мога да си задам въпросите за които съм там.
На мен лично ми каза че всичко е наред, но не беше, не за бременост ....за гинекологичен проблем.
Е за същия проблем и Явор Корновски ми каза че всичко е наред, но нали там вече комуникацията лекар пациент е доста добра поне при мен....

Прочетох преди малко  статия за една варненка със силни болки с кръвотечения обиколяла много разигравали я, връщали я никой не искал да направи нищо. Само някакъв  лекар Николай Колев май беше от окръжна и обърнал внимание и се опитал да я лекува и в крайна сметка решил проблема и. Много ме интересуват такива лекари които не отказват и не се опитват да разкарат пациент със сравнително сериозен проблем, които много други са го отпратили.
Та някой знае ли нещо за този доктор Николай Колев от окръжна ако не бъркам,..... от личен опит?

Аз съм при Колев, той ми следи бременността. В Окръжна е. Какво по точно те интересува за него?

# 380
 Здравейте! Не мога да си избера лекар за ЖК по здравна каса. Става въпрос за проблемна бременност,след ин витро процедура и с кървене от самото начало. Ходя на прегледи през две седмици в клиниката където ми правиха процедурата, но искам и по здравна каса да ме следят . Някой може ли да ме насочи към някой добър лекар?

# 381
  • На брега на морето
Колев работи в родилното на Окръжна мисля. Това което съм чувала за него е само отрицателно, личните ми прегледи са само от визитациите на които дори не говореше и беше вечно намусен.

# 382
Здравейте! Не мога да си избера лекар за ЖК по здравна каса. Става въпрос за проблемна бременност,след ин витро процедура и с кървене от самото начало. Ходя на прегледи през две седмици в клиниката където ми правиха процедурата, но искам и по здравна каса да ме следят . Някой може ли да ме насочи към някой добър лекар?

Според мен се насочи към някой от АГ  Peace  По здравна е Георгиев , иначе и Папазов е добър, но не е по ЗК.  Лека бременност и пухкав финал   bouquet

# 383
Колев работи в родилното на Окръжна мисля. Това което съм чувала за него е само отрицателно, личните ми прегледи са само от визитациите на които дори не говореше и беше вечно намусен.

Както вече написах ми води ЖК, аз съм изключително доволна (естествено има и някои кусури, като всички лекари, които следят бременности). От 8 месеца ходя при него и нито един път не ме е посрещнал намусен.
Другата седмица ще раждам при него. Тогава ще споделя мнение и за самото раждане.

# 384
Аз родих при Колев миналата година и съм изключително доволна! Не е имало и ден, в който да не дойде да провери как съм, следеше състоянието ми непрекъснато, никога не е бил намусен, винаги отговаряше и ми даваше дори повече информация, отколкото съм искала  Simple Smile Ако имам още деца, пак ще родя при него без да се замисля и за секунда!

# 385
Някой знае ли как да си запиша час при Георгиев от АГ,имате ли някакъв телефон негов. На 1ви трябва да осведомя моята лекарка дали ще имам избор на лекар и ако да да ми подготви документите.

# 386
Някой знае ли как да си запиша час при Георгиев от АГ,имате ли някакъв телефон негов. На 1ви трябва да осведомя моята лекарка дали ще имам избор на лекар и ако да да ми подготви документите.
Той не дава часове, всяка сряда преглежда на 1 етаж в АГ до асансьорите в спешния кабинет, между 14 и 16 ч. Даже понякога слиза и по-рано и винаги има доста момичета. Нареждаш се и си чакаш реда. Кога ти е термина?

# 387
термина ми е 16.06 ,ако се обадя  няма ли да ми запише час примерно към средата на месеца

# 388
термина ми е 16.06 ,ако се обадя  няма ли да ми запише час примерно към средата на месеца
Рано ти е, ако искаш му се обади, но според мен преди края на април едва ли ще иска да те вземе. Аз му се обадих в началото на 7-я месец и ме извика чак в осмия.

# 389
значи мога да си мина още един преглед при моята,а пък после ще му се обадя.

Общи условия

Активация на акаунт