Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.10

• 26 965
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Пфууу няма да злобея...... Тъкмо се бях подготвила психически,..... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Размина и се на Зъбла този път Joy

И да ви кажа Кирето ме разочарова,  можеше да съблече тази тениска, щеше да има по-голям ефект..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Исках да видя  баклавата....

# 481
Пфууу няма да злобея...... Тъкмо се бях подготвила психически,..... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Размина и се на Зъбла този път Joy

И да ви кажа Кирето ме разочарова,  можеше да съблече тази тениска, щеше да има по-голям ефект..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Исках да видя  баклавата....

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ако беше по баклава ...........
 после като започнат да го номинират един след друг , ще трябва да стой до машина за лед.... Joy Joy Joy Joy Joy

много отслабнал ми си види , ама туй ще е от лИбовна мъка ....не може си покаже обичтЪ към севгелито  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 482
  • София
Берен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Също се е заляла!
Предизвиква: Кенан, Енгин Хепилери и Есра Дерманджъолу
http://instagram.com/p/r_7PtrKVo3/?modal=true

# 483
Здравейте слънца ! Прегръдки за всички.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :
Последната седмица ми беше чок зор, ама идвам точно на време за актуални новини и сними. Браво на Керем. Да, отслабнал, продължава да брадясва, изправена коса, влиза в нов образ. Сериозен - предизвикателството е такова. А може и след ГБ да не му е толкова весело и безгрижно.
Да си припомним чаровната му усмивка с един много хубав весел и сравнително нов клип от слънцата

Aşka inat Simple Smile

# 484
Берен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Също се е заляла!
Предизвиква: Кенан, Енгин Хепилери и Есра Дерманджъолу
http://instagram.com/p/r_7PtrKVo3/?modal=true

Обичам яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя ...много ме кефи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 485
  • София

Кате и аз много я обичам Берен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не мисля, че някога ще има жена/актриса която да харесвам повече от нея. Тя е уникална  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 486
 http://instagram.com/p/r_62MgDOoX/
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

тази коя беше//// Много ми е позната...

# 487
  • София

Мерием се прави на шут  Joy Joy Joy Joy Joy

# 488

Не мисля, че някога ще има жена/актриса която да харесвам повече от нея. Тя е уникална  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

толкова е хубава , малка и сладка ..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

това е главната от ВВ  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 489
  • София

толкова е хубава , малка и сладка ..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

това е главната от ВВ  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ако не знаеше, че е на 30, ще си кажеш, че не е на повече от 20

# 490
  • Дъблин
ООООО Керем се е залял!!! Браво на него въпреки, че нямяше ледчета! Да вземе пример от как си Берен и батко си Кивко!! С истнски ледета трябва!!!!

И сега едно показно какво не трябва да се прави!! Със сълзи на очи съм се смяла!!

# 491

И да ви кажа Кирето ме разочарова,  можеше да съблече тази тениска, щеше да има по-голям ефект..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Исках да видя  баклавата....

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ако беше по баклава ...........
 после като започнат да го номинират един след друг , ще трябва да стой до машина за лед.... Joy Joy Joy Joy Joy

много отслабнал ми си види , ама туй ще е от лИбовна мъка ....не може си покаже обичтЪ към севгелито  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нищо, нищо... баклавата да видим.... Ей Кире, Кире......... Как не се сети да покажеш баклавата.. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 492
http://instagram.com/p/r__pvVOK0m/?modal=true

И Гьокче се е заляла.... Предизвикала  Демет и Жале ( Ебру и Дениз)

# 493
  • Керодиспансера
Хелън  Hug Hug питахме за теб  Naughty усети се липсата ти Heart Eyes

# 494
  • София

Мише , нали си по тениските на К.Б - на тениската е написано

" Дайтона " - легендарна международна писта за автомобилни състезания -в района на Дайтона биич- Флорида  Peace

Само на мен ли ми се струва тъжно това момче . И тази коса,  и тази брада ..

Краси, тъкмо щяй да коментирам тениската му.  Heart Eyes

За другото сте прави, в този бизнес всичко е интереси и явно внимават преди проекта, макар че не си спомням Киво напр. да се е крил и да е отбягвал Берен след ЗП. И те са приятели.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт