Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.10

• 26 879
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • Дъблин
Йоооооооо!!! Ко си правите?  На всички  Hug Hug Hug Hug

Ходих да гледам "Костенурките нинджи", много яко беше!!! смях до дупка!!!

Разбирам Тери била в Измир!! така се прави!! браво на Тери. отива при роднинитена Кремчо! Веднъь да спечели роднините 2/3 от работата е опечена Simple Smile хаххаха

@Кате...Кате..Кате.... с тези песни душата с памук може да ми извадиш!!!!

@Влади - новата темичка е супер!!!

@Дани - ама ти се запиля с тези книги!!!! нооооо като знам аз че сега съм същата и непускам книгите в момнета, не се учудвам Simple Smile  Хайде весело!!!

Аз Черешките ги загледах и мога да кажа, че ми харесаха. леко разпускащо.... Simple Smile

# 691
# 692
  • Дъблин
Живота наистина е карнавал!!!

# 693
# 694

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сладур той, айде да почват снимките, да видим каква ще е тая работа  Peace
седим и чакаме  Laughing Laughing Laughing
Не, сериозно, нямам търпение да видя как ще му се получат нещата и най-вече как ще стои до друга партньорка  Blush Само да не стане така, да очакваме всеки момент да изскочи Зейно от някое кьоше  Joy

За последните гифчета - скъса ми сърцето тук това момче  smile3518

# 695
Здравейтее  Heart Eyes
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Бях в Измир на обяд, но не видях бабата и дядото, иначе щях да им кажа за българските снахи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Видях само университета, дето наградиха нашите - Еге  Mr. Green
Тука в Турция са откачили. Ходихме в Урла преди да дойдем тук да разгледаме. Отиваме до едно крайбрежно кафене и си поръчваме кафе и някакви безалкохолни, тоя едвам ни разбра, после ги донесе , поискахме вода донесоха ни чай, и накрая донесоха едно плато с храна  Shocked което не сме поръчвали  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Досрамя ме да поискам да отида до тоалетна да пишкам да не ме настанят в стая да спя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сега сме в селото, дето снимаха Фатмето - Ълдър  Peace Харесва ми

Сега по темите : Харесва ми Керем така с брадата  Crazy Crazy Crazy
С интерес ще погледна това клипче, като излезе  Mr. Green Сигурно ще танцуват  Joy Joy
Бу, благодаря за клипчето със Сарп. Отстрани Бирче викаше повече от него  Joy Joy Joy
Много целувки и прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 696
Здравейтее  Heart Eyes
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Бях в Измир на обяд, но не видях бабата и дядото, иначе щях да им кажа за българските снахи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Видях само университета, дето наградиха нашите - Еге  Mr. Green
Тука в Турция са откачили. Ходихме в Урла преди да дойдем тук да разгледаме. Отиваме до едно крайбрежно кафене и си поръчваме кафе и някакви безалкохолни, тоя едвам ни разбра, после ги донесе , поискахме вода донесоха ни чай, и накрая донесоха едно плато с храна  Shocked което не сме поръчвали  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Досрамя ме да поискам да отида до тоалетна да пишкам да не ме настанят в стая да спя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сега сме в селото, дето снимаха Фатмето - Ълдър  Peace Харесва ми

Сега по темите : Харесва ми Керем така с брадата  Crazy Crazy Crazy
С интерес ще погледна това клипче, като излезе  Mr. Green Сигурно ще танцуват  Joy Joy
Бу, благодаря за клипчето със Сарп. Отстрани Бирче викаше повече от него  Joy Joy Joy
Много целувки и прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ей това се казва сериозно момиче - предава онлайн от мястото на събитието ....
Да си изкараш весело Тери ....и внимавай с на Керем дядо му ..... Той е опасен .......
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 697
  • София
Тери - Искам снимки от Ълдър!

# 698
Тери да си изкараш хубаво и ако видиш Керемче не припадай веднага изчакай малко и след тва направо у ръцете му. Hug Hug Hug Mr. Green

# 699
Тери  Hug Hug ти остави дядото, ами си отваряй очите на четири, щото може Керемчи да използва последните си почивни дни и да се отбие да го види  Joy
Айде весело да си изкараш и като се върнеш много да има за разказване  Peace

# 700
Здравейтее  Hug Hug Hug Hug
Тери, приятно прекарване  Hug Hug
Вени, браво за книжката (със закъснение  EmbarassedHug Hug

Влади, темата си е супеееееееееееееееер  newsm10  Hug Hug

# 701
# 702
   Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

Малко по отблизо Керем  Peace  Явно в новия сезон ще го гледаме с много брада  Peace ,и  косата колкото порасне   Peace

Тери  Heart Eyes  това село , ми звучи,  че е много хубаво !

# 703
  Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

Малко по отблизо Керем  Peace  Явно в новия сезон ще го гледаме с много брада  Peace ,и  косата колкото порасне   Peace

Тери  Heart Eyes  това село , ми звучи,  че е много хубаво !

Краси  Hug на последната снимка Керем маааалко не ми е по вкуса, ама малко  Laughing

# 704
Керем лош ли ще го дава нямам търпение да го гледам лош. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт