Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.10

• 26 877
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
# 706
   Да Ви поздравя   Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8&list=RDbjNLCbIMzZs#t=126  

Еви  Hug , аз харесвам леко брадясали мъже , а не брадище да не разпознаеш кой е там  Mr. Green hahaha hahaha hahaha  Но за Керем , няма такава опастност  Peace

# 707
Уффффффф искам някой да предизвика Ханде Praynig Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 708
Краси, аз също харесвам тридневните бради, още повече, че на Керем му отива така!
Леко не съм съгласна с прическата, позализан с букли  Thinking
Интересно ми е, сериала в сегашно време ли ще се снима или ще е ретро като ориджинъла  newsm78

# 709
  • София
Краси, аз също харесвам тридневните бради, още повече, че на Керем му отива така!
Леко не съм съгласна с прическата, позализан с букли  Thinking
Интересно ми е, сериала в сегашно време ли ще се снима или ще е ретро като ориджинъла  newsm78
В сегашно ще е най-вероятно.

# 710
 Аз харесвам бради, много са хубави, ама  зализани коси НЕ ХАРЕСВАМ...... Тук вече ме губят, сега ако му пуснат и рошава коса, язък за хубавото ни  момче.... Честно , ако е с дълга коса, лично ще отида и ще го подстрижа или по-добре ще  заведа Мичона ooooh! ooooh! ooooh!

# 711
# 712
  • София
Баръш Фалай -http://instagram.com/p/sDF6cNDS69/?modal=true

# 713
Да попитам нашето Ханденце какво прави на 1-вата снимка.

# 714
    Влади , според мен и по - дълга коса ще му спретнат , щом до момента не се подстригва  Peace

# 715
Да попитам нашето Ханденце какво прави на 1-вата снимка.
Яде тортичка  Mr. Green Mr. Green

# 716
  • Керодиспансера
Момичета, как сте  Hug Hug Hug Hug Hug
Бу, Баръш да не се е залял и той, че не мога да отворя инстаграма newsm78
Тери, събирай много слънце, оглеждай се за познати лица и се ослушвай за клюки  Mr. Green

Готови ли сте за голямото събитие утре  Mr. Green hahaha hahaha hahaha Поздравителна картичка ще пратим ли на ЗвИздЪта  hahaha hahaha hahaha Не може тъй да се излагаме и да не я уважим  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 717
Косата му е къдрава и не знам като я оставят да расте ще стане едни къдрици едно чудо. Mr. Green Heart Eyes
Сигурно Керемче я е купил. Mr. Green Heart Eyes

# 718
От сега почваме с поздравите за РД на ЯТ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 719
   Влади , според мен и по - дълга коса ще му спретнат , щом до момента не се подстригва  Peace

Мичониииии , хващай ножиците ...Отива да подстригваме Кирето..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт