ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 31 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
И мен Дейвид от много време си ме целува и прегръща, ама целувките само на мен ги дава докато прегръдките на всички ги раздава, просто си е много гальовен. С проходилката постоянно ходи на обувалника и бута обувките ни, от няколко дни отваря и фурната, човърка из шкафовете и гледа всичко, просто и за 1 минута не може да го оставим без да го гледаме, че не се знае колко бели ще направи  Joy

# 196
Марти лази само на спалнята  Laughing   сложа ли го на земята не помръдва,та още няма бели при нас

# 197
Бели още няма записани малкото, но днес се опита да бръкне в контакта и май ще обезопасявам скоро. Още не съм решила дали да взимам специалните заключалки за шкафове, хладилник и т.н... Преди с голямата вкъщи така бях обезопасила, но като тръгнехме на почивка и слагах една ролка хартиено тиксо в багажа - същата работа ми вършеше. Поне се маха от мебелите, без да остави следа, докато някои шкафове и маси в нас си носят следите от залепените преди години предпазители  Laughing
А вашите дечица разбират ли от "не"?

# 198
Разбира от "не" и още как. Аз казвам не, тя ме поглежда, спира да прави каквото прави, дарява ме с една пакостлива усмивка и бавно продължава  Grinning .

И аз се чудя за обезопасяването, но и аз още не съм решила как ще го правя.

# 199

Разбира от "не" и още как. Аз казвам не, тя ме поглежда, спира да прави каквото прави, дарява ме с една пакостлива усмивка и бавно продължава  Grinning .

И аз се чудя за обезопасяването, но и аз още не съм решила как ще го правя.

ххахаха същата работа сме и ние .... Crazy

# 200
  • UK
   Съвсем ви изпуснах  Crazy но да пишеш от тел е мъкаа

# 201
Кокона,  че аз почти винаги от телефона пиша  Grinning не се оправдавай.

Абе на фъстъка нещо много му е пораснал перчема. Той само отгоре де /на мама папагалчето/. Кога може да му намаля косичката? Някой вече да е рязал лентата?  Laughing

# 202
ооо ние подстригахме Марти с машинката- 2 номер ...и той беше вече с коса почти за панделки  Laughing   и един ден с мм го "подновихме" Simple Smile

# 203
Катенце, ние още нямаме достатъчно за подстригване,обаче и ние сме като папагал-само отгоре имаме косица  Laughing

# 204
Здравейте ! Днес на бързо подстригахме малкия с машинката,такъв рев дръпна,припотих ...

# 205
superslims браво на вас. Ние също имаме доста коса, но не смея да режа, защото бебо много рязко се върти настрани, когато реши, че нещо му е интересно Laughing

Днес като му сменях памперса на повивалника и ме гледаше и започна да казва 'мам-мам'. Много сладко, макар че знам, че не е истинско и осъзнато "мама"

# 206
Noemi и моето така се върти,когато се ядосва.мама ми казва само когато плаче,и то не е сигурно,че е мама Simple Smile иначе си повтаря тата папа баба .Да питам обиколници имате ли на кошарите? че  Алекс хич не ги понася ,дърпа ги ,изпокъса им връзките,а без тях  не става,че  се върти и се удря

# 207
Аз още държа обиколник, само от тази страна на леглото, която е по-близо до прозореца. Другия го махнах преди доста време. Но хубаво ме подсещаш да го махам и този Wink Мисля, че щом дребното вече се изправя, няма място за обиколник, защото се появява риск да се покатери по него и да се прехвърли през решетките.  ooooh!
За удрянето... при нас беше проблем в началото на изправянето, като изпусне ръчичката и забоде чело в решетките... но мина много бързо този период, буквално за дни. При въртене май не се е удряла моята дребосъчка... чак се замислих сега как е възможно, след като я намирам нощем във всякакви положения и се върти спейки. Вероятно просто го прави на по-бавна скорост и допирът до решетките не е болезнен.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 11:06 от Doichinova

# 208
Марти казва "мама" обикновенно когато има зор  Laughing   ако съм го зарязала я в кошарата,я в столчето за хранене  Laughing
аз обиколник никога не съм слагала в кошарата,струваше ми се несигурно и опасно....а удрянето...оле.. Laughing   как си тряска главата с кошарата не е истина,в началото докато свикна че не му пука на всеки удар подскачах и тичах към детската а той ме гледа и ми се смее,ударите са ни много,но хубавото е че изобщо не ги отразява...нали е МЪЖ  Laughing Grinning
ние с мм го подстригахме с ашинката,мислех че ще плаче,че ще се върти,а той така се заигра с кабела й че не разбра какво става и после като се видя в огледалото ефекта беше  Shocked  Laughing Laughing голям смешник беше докато осъзнае че това е той,но с нова прическа

# 209
и аз не съм слагала обиколник, но и ние доста удари се сдобихме,, но те идват от това, че Хриси откакто се изправи права се опитва да ходи като се държи за креватчето или кошарата, та в креватчето доста удари понесе... обаче това не и пречи да опитва и продълажа да с емъчи да се движи сама  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт