ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 31 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, да ви питам някой купил ли си е лятна количка, какъв модел и доволни ли сте? Аз съм още с нашата Hauck malibu, но ми идва тежичка вече. А и търся нещо, което се сгъва компактно и заема малко място.

# 181
  • София
Герито 87, такива са си страничните ефекти от тези хапчета. Аз затова ще си я спра полека. Ако не ти се препълват гърдите силно тези хапчета са си много вредни според мен. Природата си знае работата и ако отбиваш полека е най-добре и за теб и за мушмурока.

# 182
Noemi аз на Пег Перего Плико Мини съм си харесала,но вече за пролетта ,че зимната ми е лека и компактна и няма смисъл да бързам.

# 183
Здравейте момичета!

Нещо много замря форума. При нас днес най-после заваля и разхлади малко.  Mr. Green Честно казано нямам търпение да дойде есента, тези жеги нещо не ми понасят.

На нас ни изби 4-то зъбче, пак имаше мрънкане, рев, неядене. От понеделник сме на ДК, но не мога да разбера дали храната от там не и харесва или заради зъбите не яде  newsm78 . Ще видим днес как ще е, че се видях в чудо вече.

За лятна количка не съм мислила още, със сегашната ми е удобно и поне за сега не мисля да я сменям.

# 184
Наистина позамлъкна темата, пък може би много мами само четат и нашите неволи и чуденки са им полезни, та...

С Марти не се е случило нищо ново като да е мръднал от място, седнал, проял разни чудни за него храни, въпреки упоритите ми опити напоследък Simple Smile E, освен сутрешната "попара", която все ми отказваше, но тая сутрин прибавих малко от любимата му бананова каша /манджа с грозде/ и си я изгълта на един дъх!  Laughing

Встрани от темите за хранене, столчета, колички, пропълзяване, зъби и пр., от известно време пък се радвам на първите съзнателни целувки от моето момче.  Heart Eyes Аз ги наричам по-скоро "хапки" щото като му подам муцунка за целувка, той идва насреща ми и ме целува с отворена уста. Понякога и без да му предлагам, когато съм го гушнала изведнъж му идва прилив на любов и ме захапва като малка пиявица и не пуска. И се хили  Laughing Абе това е то, за което говорехме, въпреки всички мъки и неволи на мамите - най-хубавото от всичко е любовта, която усещам Heart Eyes

Честно, с ден на ден го обиквам все повече и повече това мъниче...

Който получава "целувки" вече, ме разбира...  Grinning

# 185
Kate pate тези целувки са уникални Simple Smile няма такова усещане.

# 186
оооо аз получавам целувки от около 2 месеца и до скоро ги раздаваше само на мен,обгръща ме с ръчички и ме целува  Grinning  разтопяваме направо,тук от седмица-две вече и баща си целува и майка ми....голям кеф е...

# 187
Наистина това да усетиш прегръдка и целувка не детето си е едно от най- хубавите изживявания. Аз започнах да уча бебка да дава боц, да пляска за браво,  Joy е получава се от време на време, знам че още е малка за такива неща. Иначе ние пълзим, изправяме се на всяко удобно място за хващане и честно казано сега ми действа изморяващо, а неми се мисли какво ще е като проходим  Hug
Иначе вие слагате ли малките в проходилки  newsm78

# 188
Наистина това да усетиш прегръдка и целувка не детето си е едно от най- хубавите изживявания. Аз започнах да уча бебка да дава боц, да пляска за браво,  Joy е получава се от време на време, знам че още е малка за такива неща. Иначе ние пълзим, изправяме се на всяко удобно място за хващане и честно казано сега ми действа изморяващо, а неми се мисли какво ще е като проходим  Hug
Иначе вие слагате ли малките в проходилки  newsm78
smile3521
И още как, иначе ще ми разкаже играта, иска постоянно да го водя да "ходи"

# 189
Да, аз я слагам в проходилка от 2 дни. Момичета, благодаря за съветите за проходилка! Обзаведохме се. В началото не помръдваше особено буболечката - по-скоро се опитваше да подрусва дупе, като в бънджито, но вече започва да стопля и да се премества по няколко метра. Радва се и на музикалния панел, а аз все още го търпя, но сигурно скоро ще му махна батериите  Laughing
Ноеми, за лятна количка - имам от каката. Ползвам я, защото пътувахме и лятната заема по-малко място. Предимства: много е лека и се сгъва с една ръка - т.е. мога да държа бебето под мишница и да я прибера в багажника на колата. Недостатъци - малките колела, които ме затрудняват по разбитите тротоари.
О, тези сладки бебешки целувки!  Laughing Laughing Laughing И на тях се радвам, а и на милувки тип щипане! Мечешка им е още радостта на съкровищата, но така чакана и желана, че й се радваме от сърце  Laughing

# 190
Марти ръкопляска от около 1 месец,много е смешен,защото като се наяде си ръкопляска,като сме навън акто си седи в количката изведнъж започва да пляска...голяма е скица  Laughing  опитвам се да го уча на чао,на здравей,но само ме гледа и ми се смее маймунката малка

# 191
И Мишо не поддава на обучение за чао, боц и т.н. А майка ми още от преди 2 месеца твърди, че аз и сестра ми сме можели на неговата възраст и той защо не можел. Като чета, че и други бебета още не правят тези неща, съм малко по-спокойна

# 192
Здравейте!

И аз да се похваля, че вече пляскаме с ръце  Crazy но по въпроса с целувките-преди ги давахме на всички, а сега-само на мама, правиме боц от месец и малко и от както се научихме правим боц със всичко живо Simple Smile иначе друго ново няма при нас Simple Smile

# 193
Ох момичета, като ви чета благородно ви завиждам за целувките и прегръдките.

София е такова диване, ти я гушкаш, то се върти като червейче, все нещо да докопа, да пипне, все някъде обикаля. Само като не е на кеф и допълзява при мене, покатерва се и започва нещо да чопли по мен  Mr. Green 
Иначе пляска с ръце постоянно, ако е на кеф маха за чао, боц рядко прави, но дава 5 и напоследък започна да си подава и играчките (без да ги пуска ест.  Laughing ) Днес даже заформихме нова игра - аз шетам из кухнята, а тя ме гони. Като спра на едно място се изправя и се подпира на крака ми и няма мърдане повече.

Момичета, вашите бебоци правят ли бели вече? Отварят ли шкафовете да разхвърля съдържанието? Моята маймуна като я оставя на земята в спалнята и първата и работа е да отвори нощното ми шкафче и обстойно да проучи какво има вътре.

# 194
Правят. Изпрах си телефона заради него  Flutter.

Общи условия

Активация на акаунт