ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 30 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38  bigdance2  Hands Clap hbday bdbaloni hbday happy bd baloni

Честит Рожден Ден на малката бебка, да е жива и здрава, да расте щастлива и да радва мама и тати!

# 676
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Благодаря ви мноооооооого за пожеланията!
Наистина се получи един прекрасен празник!  Hug Hug Hug

# 677
Честит Рожден Ден, на малката принцеса и на майка и!  Tada Tada
Аз да се похваля, имаме си обеци!  Mr. Green Вече прилича на момиченце!

# 678
Честит рожден ден, нека много да Ви радва малкото момиче.  bouquet newsm59  bigdance2

# 679
MISHANA13 Честит Рожден ден на мънинката принцеса на патерица! newsm38 Пожелавам й да е жива  и здрава, да слуша мама и тати много и да има едно прекрасно детство newsm59

# 680
Добро утро Simple Smile
Момичета, за ортопед ще питам отново. Когато бяхме на първия преглед, докторът каза, че един от следващите препоръчителни прегледи е около годинка - покрай прохождането. Интересува ме какво са ви казали на вас? Дали трябва да е проходило стабилно малкото, за да има повече смисъл от прегледа, или може да е в процес? Ние правим първи самостоятелни стъпчици и се чудя, дали не е рано за този преглед. От друга страна ми предстои отпуска и се опитвам да набутам в нея максимален брой задачи, от които да разтоваря работното ежедневие, та ако моментът за прегледа не е от особено значение, ще наместя и него.

Jaska, честити обеци на принцесата! Simple Smile

# 681
Doichinova да ти кажа на нас Ефремов в Горна баня каза че този преглед е излишен, защото всичко ни е наред и следващия преглед е добре да бъде на 3 г. така че аз не мисля да я водя да преглед сега Simple Smile

# 682
На преглед водихме малкия когато беше на 2 мес, след това като стана на 6 мес, за следващ преглед при ортопед на нас не са ни казвали нищо. След няколко дни сме на преглед и ще попитам педито да ми каже Simple Smile

# 683
  • София
Водих я чак на 6 месеца. Следващият нпреглед като стане на 3 г.

# 684
  • София
И на нас ни казаха за ортопед,около годинка,като проходи и вече има оформена походка,да се види дали всичко е наред.Влади ходи вече около 3 седмици самостоятелно,стъпва стабилно,но мисля,да изчакам още малко и след като навърши годинка да го заведем.

# 685
Здравейте,
минавам да се похваля, най–накрая на Рада и проби първо зъбче, на 11 месеца и два дни Joy.

# 686
  • София
Честито Simple Smile !

# 687
Честито зъбче на малката Рада! Леко и безпроблемно появяване и на останалите бели гъбки!

Благодаря на всички, които ми отговориха за ортопеда!  Hug

# 688
Честито зъбче и от мен! Знам каква радост е, когато е чакано дълго.  Heart Eyes

# 689
Честито зъбче и от мен!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт