ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 31 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
marinela_meri аз слагам бисквитки на Sweet Thing, но честно казано не съм броила по колко - слагам на око, както и млякото. Мляко купувам на Елена, Хармоника и Верея.

За палатката и аз съм на мнение, че заема много място, но ако на нея и хареса, няма проблем.

Ние днес сме екстремно кисели, без апетит и само хленчи за най-малкото нещо. Направо тези зъби вече да излизат, че само се мъчи детенцето  Sad

# 661
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Не съм писала скоро, но сме добре...Минавам днес да почерпя за порасналата ни чаровница, която става на 1 год. днес!

Много бързо мина тази година, дори неусетно! Нека всички се радваме на още много такива изпълнени с много детски усмивки и радости!

# 662
MISHANA13 Честит рожден ден на порасналото съкровище Simple Smile

# 663
MISHANA13 Честит рожден ден нa слънчицето дa рaсте живa и здрaвa и много щaaтливa Simple Smile

# 664
MISHANA13  Честит рожден ден на малката госпожица!!!!  nbirthday  party023  Gift

Нека расте щастлива, здрава и безгрижна!!!

# 665
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Много ви благодаря за хубавите пожелания!  Hug

# 666
Ехее, тук голяма разлика в рождените дни сме имали. Ние сме чак на Нова година. Мишанка, развълнува ме  Hug

Да ви е живо и здраво детенцето, да расте безгрижно и да ви дава мноого обич и светлина в живота!

Весел празник!   bouquet

# 667
  • София
MISHANA13  Честит рожден ден,на малката принцеса newsm59 newsm38 newsm59
Да расте здрава,весела,засмяна и да има едно безгрижно детство !

# 668
ехеее първата рожденичка в групата Simple Smile скоро ще започнем всеки ден да честитим Simple Smile

MISHANA13 честит рожден ден на малката госпожица! да расте здрава и много много щастлива Wink  nbirthday  bigdance2 Tada

# 669
Danetka, аз бях взела на голямата щерка такава къща - обожаваше я. Месеци наред игра с нея, докато не я скъса. Но беше по-голяма, над 2 години, когато вече разнасяше играчките и си ги подреждаше вътре. Е, предполагам и дребосъчето ще я хареса. Ако не - лесно се сгъва и прибира за по-натам Wink
Маринела, аз започнах киселото мляко с най-нисък процент на масленост 0,1 (по съвет на една мама от тук  Hug) и бебешки бисквитки вътре. Сега давам и по-висока масленост, и освен бебешки бисквити, добавям една бисквита "Закуска". В момента дозата на малката за едно хранене е 2/3 кофичка мляко (Верея) + 3 бебешки бисквити Плазмон + 1 бисквита "Закуска".
Ау, първият рожден ден в темичката Simple Smile Мишана, честит празник!   bouquet
Да расте щастливо и усмихнато сладкото ти момиченце! Много здраве и късмет!

# 670
 newsm59 на малката принцеса.Нека носи много радост, щастие и усмивки на семейството.Нека е здрава и много палава   Party Time

# 671
MISHANA13 Честита ви рожденничка.Да расте здрава,много щастлива и да има много успех в живота  newsm59 newsm38
Колко е хубаво,вчера си мислих че скоро започват рожденните дни на малките ни вече пораснали дечица,развълнувах се  Simple Smile

# 672
MISHANA13, честит рожден ден на малката принцеска  bouquet newsm59  party002
Да е жива и здрава, да расте усмихната, щастлива и много да радва мама и тати!

За киселото мляко - аз го въведох преди седмица случайно. Бях си взела за мен мляко на Тертер 4% масленост и дадох на Мишо да го пробва. Хареса му и изяде около 50грама. И аз си мислех, че вече съм въвела киселото мляко без проблем - до вчера. Реших за закуска следобяда да му направя мляко с бисквити, бях взела ЕлБи, но изобщо не му хареса и плюеше. Никога не съм го виждала да му е толкова неприятна някоя храна. Пробвах чисто кисело мляко - не  Sick Надявам се да прояде все-пак

# 673
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Мишана, честита рожденичка! Да ти е жив и здрава!

# 674
  • София
Ехеее, че хубаво! Честит рожден ден нс малката принцеса! И на майка й   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт