ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 31 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Божее, дете-мечта! Моето почти нищо не хапва! 30-60 мл готвена храна вчера, 30 кисел и 80 мл пюре! Суче нещо, ама то също не й стига. Пълен провал с яденето.
За бутането в пръчките съм сложила обиколници. Засега така я караме, въпреки че четох, че са опасни в тази възраст.

# 646
Гери ние имаме една възглавница или по-точно подобие на възглавница, която само си стои и Хриси грам не спи на нея, защото е точно като твоя Влади аз свалям надолу тя след 3 мин е горе в таблата и се удря даже понякога плаче от болка, толкова силно се удря

# 647
  • София
Да ви питам на какви възглавници спят децата ви? По-високи,по-ниски?
С някаква тъничка, съвсем обикновена, от Икеа, ако не се лъжа. Нямаше как да минем без нея, защото Пипи започна да си подпъхва плюшени играчки преди да заспи.

# 648
Герито, Марти все още спи без възглавница, не виждам смисъл засега от нея.  Peace

# 649
И Мишо има много тънка възглавничка, а и често си я избутва някъде из леглото, така че реално спи и без възглавница. Иначе за удрянето в леглото - и той така се удряше и затова решихме вече да спи в кошарата си за игра. Там поне няма в какво да си блъска главата

# 650
Моята буболечка нощем спи на възглавницата против задушаване, която представлява 2см. дебело парче дунапрен с дупки Simple Smile
През деня обожава да е на огромна, пухкава възглавница, като се излежава блажено, бори се с нея, гушка я и накрая вирва дупето нагоре, забожда главата, леко обърната на една страна, и така заспива.

# 651
Марти спи с обикновенна бебешка възглавничка,от дунапрен,пробвахме с силикон но не му е удобна....за ДК и Марти си яде всичко,при нас е около 190гр на порция,които също не му достигаха и аз намерих разковничето  Naughty  при нас кухнята се разлива от 11-12ч,когато отида към 11-11,20 си ми сипват колкото трябва (190гр) ,но ако отида към 11,45-11,50 ми пълнят бурканчетата до горе и Марти е доволен и сит  Laughing

# 652
  • София
И Влади спи на такава против задушаване с дупки,като на Дойчинова,но я избутва и спи без възглавница,а и аз съм я закрепила на горната табла,за да не се удря.Но иначе като легне при нас на леглото и винаги иска да легне на моята,която е огромна и мека,а на баща му е ортопедична и твърда и като го сложа на нея и той се дърпа и пак ляга на моята възглавница.Явно обича да му е мекичко Simple Smile и затова ви попитах,че той до към 6-я месец не спеше на възглавница(така ми беше казал д-р),а му бях сложила сгъната една пеленка.

# 653
  • София
В нашата кухня за си сипани предварително в пластмасови кутийки и са по 250гр.

# 654
Здравейте момичета  Grinning

Ние за сега успех с ходенето нямаме. Ако я държа за ръчички и я пусна стои доста стабилно, но си търси опора и още я е страх да се пусне самичка и да върви, но като се почувства готова сама ще го направи.  Simple Smile

София никога не е спала на възглавничка, главно защото много се върти и няма смисъл за сега.

Аз искам да питам, някоя мама купувала ли е на детето си от тези?
 http://kywa-za-igra.pazaruvaj.com/intex/kywichka-palatka-intex-7 … OQBeYoaAlIo8P8HAQ

Понеже знам, че децата много обичат да се "завират" някъде да играят, и мисля да взема такава палатка, но се чудя дали някоя от вас има такава и дали на детето му харесва да играе там.  Simple Smile

# 655
  • София
Не се бях замисляла за такава палатка,но е добра идея.Влади много обича да се провира през тръбичките на стола за хранене,минава под столовете,масата и забелязвам,че му е много интересно.Но нас като,че ли нещо по разчупено ще ни трябва Simple Smile Иначе палатката е много хубава,виждала съм в джъмбо и къщички и палатки за игра Simple Smile

# 656
Данетка, много ми хареса идеята за къщичката, мисля да взема и на Марти.  Hug

# 657
Здравейте момичета  Grinning

Ние за сега успех с ходенето нямаме. Ако я държа за ръчички и я пусна стои доста стабилно, но си търси опора и още я е страх да се пусне самичка и да върви, но като се почувства готова сама ще го направи.  Simple Smile

София никога не е спала на възглавничка, главно защото много се върти и няма смисъл за сега.

Аз искам да питам, някоя мама купувала ли е на детето си от тези?
 http://kywa-za-igra.pazaruvaj.com/intex/kywichka-palatka-intex-7 … OQBeYoaAlIo8P8HAQ

Понеже знам, че децата много обичат да се "завират" някъде да играят, и мисля да взема такава палатка, но се чудя дали някоя от вас има такава и дали на детето му харесва да играе там.  Simple Smile

Имали сме подобна палатка,на мен не ми харесва , сякаш от мушама и е голяма,  доста място заема ....
Сега моето питане , все още не съм давала кисело мляко...на 11 мес сме, тези кото дават за вечеря ,как го давате , в какво съотношение с бисквитите и колко ,марка също?

# 658
Danetka8 аз не съм имала ама кумувете ни имат, купиха я преди 2 години (имат 2 момичета) децата са на 6 и 3 години и да ти кажа сега много си играят с нея, наистина е малко голяма и е као мушама, но на тях доста им харесва Simple Smile

marinela_meri давам го с бисквити "закуска" 2 бисквитки и млякото да покрие тук при нас има една марка "Огоста" прави се в нашия град и много се доближава до квасеното на баба от едното време, затова избрах него Simple Smile иначе като пазарувах веднъж в магазина, една от продавачките ми обясни, че са най-качествени млеката на които пише БДС, били по стандарт и върху тях имало по-голям контрол 

# 659
  • София
marinela_meri За съотношението мляко,бисквита е много общо,все пак децата са различни и зависи,колко ще иска да изяде.Влади не винаги яде едно и също количество.Но аз слагам бисквити "Закуска" по 4,понякога и 5(когато е за закуска),почти половин кофичка кисело мляко и 1 банан Simple Smile Звучи доста,като количество,но Влади го изяжда.Понякога наведнъж,друг път му остава малко и го дояжда след 15мин-30мин.
Млякото,което използвам е "Верея" или "Елена" 2,9%

Общи условия

Активация на акаунт