ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 31 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Относно нощното хранене..... Както казва Стани,страх ме е да се похваля,но ще го кажа.
Аз никога не съм хранила Влади през нощта.Още първата вечер,когато се прибрахме и ми казаха,че за да понесе по-леко коликите,да избягвам нощното хранене,а и трябва да му почива стомахчето поне 5-6 часа. -аз така и направих.Спомням си,че първата ни нощ заедно,аз не спях,пазех го,абе да си признаят малко ме беше страх Laughing И той беше ял в 23ч. и аз към 2.30ч  се чудим с мъжа ми,дали да го будим да яде,все пак знам,че ядат на 3 часа,нищо,че ми казаха,да почива 5-6 ч........,но той се събуди чак в 5.10ч. И така си свикна и не съм му давала да яде,будил се е,но му давах малко водичка,залъгвах го с биберона и той пак заспиваше.Бях си решила,иначе,ако стане напечено и вземе да плаче,да му дам да яде,но явно той така свикна и не е искал да яде. А си наддаваше,все беше в горната граница на нор. тегло за него,значи съм си го хранила добре през деня Simple Smile
А и да ви призная има нещо вярно,за това,че когато липсва нощното хранене коликите са много леки.Ние така и не разбрахме,какво са това колики с изключение на един ден от 18 до към 19 само
приплакваше и беше кисел.
Сега не знам,ако имам друго дете,дали ще успя,да го привикна по този начин,но бих се опитала,въпреки че,всяко дете е различно.

# 631
И ние не сме се хранили почти нощно време, с малки изключения в началото. Но пък колики имаше, на периоди. Смених различни видове капки, докато открих една техника за облекчаване, която ни спасяваше в тежки моменти. Не съм знаела за съществуването на групата тогава, иначе със сигурност щях да я споделя тук Simple Smile

(И аз да похваля шошона - вече пълзи. Малко като жабче де, но важното е, че се движи напред, не само назад, както преди Simple Smile )

# 632
  • UK
При Стефи, няма такова нещо, като нощно хранене, но при Теа  Crazy леле мале, то рев, то викове и няма, как след като събуди нас Crazy сестра си, блока и квартала ooooh! се принуждаваме да и дадем млякото Rolling Eyes

Докога така, незнам! Иначе и избиват цели 2 зъба наведнъж tooth най-сетне Mr. Green

Някой да знае онлайн магазин на Дисни? Голяма почитателка съм му искам космонавти за зимата да им взема ама с Мики маус, патока доналд дък и т.н  Joy

# 633
Здравейте!

Извинете ме за страничния въпрос, но да попитам има ли сред вас майки, живеещи в квартал Манастирски ливади или Борово?

Преместихме се и почти никой не познавам тук, а все пак ще е хубаво да запозная сина ми с негови връстници Simple Smile

Майките по детските площадки са много странни.... сякаш всички други дечица са им конкуренция, ужас...

# 634
Нощното хранене в началото му го спрях ,че като се сетя моя позната как е тичала в 2 през нощта за кисело мляко до магазина,си имах едно на ум ...Най-накрая да се похваля Simple Smile имаме си зъбче и второ е на път,но е непоносимо кисел иска само на ръце и гушнат.Polleen малко си ми далеч.аз съм от Белите Брези,иначе за майките по площадките,вярно са така....

# 635
Марти до 5м ядеше през нощта,докато съвсем не ми писна ми за 2 дни му махнах не 1 а 3 хранения,в 12,в 3,в 6 и последното му беше към 21 а първото към 8-и аз и той бяхме доволни,колики имаше,но ги овладявахме с Лефакс и един бабин метод с вълнен плат...сега като говоря за това имам усещането че е било преди 100 години  Laughing Grinning   сега като сме на вълна зъби,хранене и прохождане коликите дори съм ги забравила какво да били  Laughing

# 636
Здравейте момичета Simple Smile Да чукам на дърво ние от 2  седмицци не се будим за нощно мляко (пу,пу).
Да ви питам слагате ли бебетата на гърне и ако да какъв успех имате,че нашия клони към 0 Grinning

# 637
ralito_we ние с" голямата нужда" имаме успех ,което мен много ме радва,намалихме и броя на памперси ,и се надявам така и да продължи,а за пишкането не съм се и опитвала да го уча,мисля на пролет да започна

# 638
ralito_we ние също сме с успех 0 за сега, но и аз се стремя към "голямата нужда" да я вършим във гърне, но не съм се отказала ще продълажам да опитвам Simple Smile

# 639
Здрaвейте и от мен, ние въпреки че си имaме вече две зъбчетa, продължaвaме дa спим неспокойно п/з нощa (мятa се кaто рибa нa сухо), a aз си мислех, че е от зъбите и вече незнaм newsm78 . Пълзи вече достa, прaви бели и държейки се зa мебелите върви, но сaмa все още не се е пускaлa. Инaче и ние още от 2я месец нямaме нощно хрaнене, ядем в 20:30 и после чaк в 07:00, но зaпочвaм дa си мисля дa не би неспокойния и сън дa се дължи нa товa, че може дaе глaднa. Въпреки, че не се буди, просто спи и се върти, кaкто кaзaх кaто рибкa Thinking

# 640
Не знам на какво се дължи това, но Дейвид от няколко дни е много неспокоен. Тези дни започнахме да се местим в новото ни жилище и като сме там само плаче и трябва да съм постоянно при него, а като се приберем в нас е супер весел и си играе сам все едно нямаме дете. От 2 дни спи при мен на спалнята, а таткото е на дивана и малкия се събужда със страшни писъци и трудно го успокоявам.  #Crazy Виждам, че започва да му излиза и 1вото зъбче дали е от това не ми се вярва, но не знам вече какво да мисля ...

# 641
Има 4 зъба, днес му бихме една пропусната хепатитна ваксина. Беше ми обидени сърдит, но се оправи що му дадох Нурофен и му сложих куулпач.
  Embarassed Да се похваля имам поредна продадена картина и ще му направя хубав подарък за рожденият ден!  Mr. Green

# 642
Здравейте и от мен,
редовно ви чета, но нямам много време за писане. Ние отдавна сме с 6 зъба и по принцип е много спокойна, но напоследък много започна да нервничи малката кикимора и нощите са малък ад- едно ставане по 1000 пъти, рев, мрънкане, пищене- всички екстри. Най- вероятно пак са тия пусти зъби. От 3 седмици вече напълно сме спрели да пием АМ и караме само на твърда храна. Доста трудно се раздели с любимото си АМ, но нямаше начин.
Сега сме в приготовления за наближаващия първи рожден ден. То аз се вълнувам най-много от всички. Simple Smile

# 643
Здравейте! Не съм ви писала тез дни, но нямаше какво Simple Smile нищо ново:) Но сега ще преправим това все пак, снощи както си играехме с Хриси на пода и тя се покатери върху мен и стана права, без да се държи, ей така стоя около минута и седна  Crazy толкова ми ббеше готино да я гледам, защото тези дни се опитва да ходи сама, но само падаше, сега може би ще стане по уверена  Crazy нощите са ни все така неспокойни, но чакаме още 3 зъба  Mr. Green и това е от мен Simple Smile

Chatte Noire, честито!   bouquet

редакция: Хриси се пусна и направи първите си 2 крачки сама  Crazy много се зарадвах като я видях Simple Smile нямам търпение да повтори Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 19:17 от verinka123

# 644
  • София
Здравейте,мами Simple Smile Не съм писала от няколко дни,да дам малко отчет Simple Smile
Влади,няма много напредък с гърнето,а и да си призная вината си е моя,но гледам да се поправя Simple Smile Иначе си ходи вече уверено и стабилно,даже и прощъпулника направихме в неделята,която мина и си избра професията ГЕНЕРАЛ Simple Smile ще тръгне по стъпките на дядо си(моя баща) той е пенсиониран вече,но сложихме неговия медальон от армията и Влади си взе него.Макара,че първо взе елката,после я пусна,взе портмонето,пусна и него и накрая си избрала медальона за генерал и си тръгна с него Simple Smile Освен дядо му и баща му до скоро беше гвардеец пак в армията,така че има на кой да се метне Simple Smile А и аз не знам,дали вече съм споменавала,но аз съм хванала шивашки метър и съм скарана със шиенето Simple Smile,мъжа ми е хванал един инструмент,с които не може да борави,моята кума е хванала черпака и не може да готви,а моя приятелка сметалото и математиката и е най-омразния предмет Laughing Laughing Laughing Та от няколко познати,включително и аз имам наблюдение,че май тъкмо обратното се случва Laughing но какъв иска такъв да става,сам ще си избере Simple Smile

Друго интересно около нас......имаме 6 зъба,вечер спи,но плаче на сън,понякога се успокоява с биберона,друг път му е необходимо повече време и трябва да го погушкам малко.Освен това така се върти през нощта,че постоянно си удря главата в таблата,аз го издърпан на долу,той пак се качи на горе и си удря главата и не знам,какво вече да правя.Знам,че спи неспокойно от растящите зъби.......но,докато излязат всичките..............
Яденето,което му взимам от ДК не му стига,аз му давах основното на обяд,десерта след обяд,а супата за вечеря.Но от около две седмици освен основното на обяд изяжда и десерта и се чудя,дали да не взимам по две порции.Иначе всичко яде оттам,харесва му и е хубаво това,защото ще свикне с храната там и после като тръгне на детска градина,ще му е по-лесно с яденето.Защото аз срещах големи проблеми с децата,които не искаха да ядат тази храна и се опитвах да ги храня едновременно някъде около 10-ти и се побърквах направо,таа си мисля,че това е един плюс Simple Smile

Да ви питам на какви възглавници спят децата ви? По-високи,по-ниски?

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 11:06 от Герито87

Общи условия

Активация на акаунт