ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 30 419
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Diddulina и нашият педиатър каза същото,а и доста информация изчетох из форуми,статии и стигнах до същото заключение,че организма трябва да се пребори сам и на тази възраст не се дава нищо.

# 706
И аз не давам нищо, за да се активизира естествената защита.   Peace

# 707
Честит месечинки на бебоците!!!   bouquet

Аз също не давам нищо, педиатърката ни каза чак след годинката ако искам да давам Ункалор.
Момичета, кога мислите да отбивате бебоците? Знам, че някои вече не искат мляко, ние си пием вечер преди лягане задължително, но се зачудих тези дни дали мислите да отбивате, или когато сами спрат да си искат?

# 708
Един малко бюрократичен въпрос.....
Моята щерка е вече български гражданин...Какво имам право,на какво нямам...По документи се води 2 дете..
Отделно...тя продължава да се буди нощем..Дълбокия сън го кара до към 00,30 и после започва будене,въртене,откриване,,да е открита,по някога почва да си играе...Без значение дали е пила мляко или не... newsm78 newsm78....събират и се разпокъсани часове за спане...

# 709
  • София
Ох. Няма да я отбивам засега. Макар да ми се иска понякога вече да мога да излезна вечер някъде. За другото - ами, за второ дете май се полагат някакви пари, но не знам колко.

# 710
mammapak с акта за раждане на детето в общината в която е регистрирана се подават документите и в срок до 1 м,(мисля че толкова беше) се получава сумата от 600 лв за второ дете

# 711
  • UK
Добър деееен

изпуснах ви, но покрай тези двете, хич не ми остава време Mr. Green
Ние сме със сополи, според педи са от зъбите Crazy И днес станахме на 11 месеца, лелеее кога минаха (е аз разбрах кога, де hahaha)

# 712
mammapak с акта за раждане на детето в общината в която е регистрирана се подават документите и в срок до 1 м,(мисля че толкова беше) се получава сумата от 600 лв за второ дете

Мерси...само в рамките на 1 месец ли е ??? Ако е по късно губят ли се ??..
1 месец от регистрирането,не от раждането нали? ..
Някои да знае добър лекър за главата в смисъл череп..Остеополог маи се казва,,,В София ...

# 713
Еднократна парична помощ при раждане на дете – 250 лв. за първо, 600 лв. за второ дете

Майката има право на еднократна помощ при раждане на живо дете, независимо от доходите на семейството, когато детето не е оставено за отглеждане в специализирана институция. Размерът на помощта се определя ежегодно от МТСП и се определя според поредността на децата, родени от майката. Ако до навършване на 2-годишна възраст на детето се установят трайни увреждания 50 и над 50 на сто, на майката се изплаща допълнителна еднократна помощ.

Правото за получаване на еднократна помощ възниква от датата на раждане на детето, като помоща може да бъде поискана в срок от 3 години след тази дата.

Молба декларация заедно с необходимите документи се подава в Дирекция “Социално подпомагане” по постоянен адрес на майката.

# 714
  • UK
Леко ни разлюля  ooooh!

# 715

Shocked Коконче, в кой град си?

# 716
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
А на детски дали няма да има право също? То така или иначе документите се подават на едно и също място, можеш да попиташ Wink

# 717
Аз давах 1 седмица по 1 ампула вит.С и до тук приключих с имуностимулантите.
Ние вече ходим Simple Smile миналата събота правихме прощъпулнник и резултатът е,че ще има кой да ни лекува вкъщи Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 718
Здравейте, мами!
Тая нощ беше мнооого дълга. Марти мисля, че беше сомнамбул  Shocked
Случи се в 11ч, в 2 и към 5-6ч. Ставаше и се покатерваше в креватчето, всичко, което прави и през деня, но едно такова с празен поглед, бавно и мудно. Саже го питах разни работи и той си ги посочваше все едно си беше буден. Само че не беше! Притеснявам се много. Не е ли много малък за това?

# 719
  • Варна
аз имах същия случай скоро и се стреснах като теб но като помислих малко се сетих че доста си играхме преди да заспи и може би се беше превъзбудила и като цяло когато има по емоционален ден след това спи неспокойно

Общи условия

Активация на акаунт