Получавате ли нежност от човека до себе си?

• 16 785
  • 84
  •   1
Отговори
# 15
Да, получавам нежност. Все още имам пеперуди в стомаха, въпреки че сме от 8 години заедно. Нещо ми трепва като ми звъни, целуваме, прегръща ме, гали ме, носи ми шоколади  Laughing И му отвръщам със същото, защото тръпката се поддържа от двама.

# 16
Чета аз казаното от  Serendipity* и все едно описва мен. Grinning Преди и аз бях такава, исках само връзки за секс, не давах да ме гушкат, пипат, галят и т.н. Гледах да си тръгвам ако може 5 минути след като приключим със секса и си намирах какви ли не оправдания. Но после срещнах един човек. Много специален... и той така... преобърна ми представите.

Със сегашния ми приятел вече почти 2 години не ни е умряла нежността, нито страстта. Аз обичам да се гушкам, обичам да ме глези. Изобщо не ми идва в повече. А и той умее да го прави, никога не е досаден, а напротив, винаги искам да го гушна, а и той не отказва.

Авторке, това да искаш да имаш тия неща изобщо не е прекалено, даже е наложително.

# 17
Да.Даже понякога прекалено.Малко ми е сладникаво на моменти.Свикнах и се приспособих с времето. Благодарна съм.Много.

# 18
# 19
  • Варна
Нежност ли? Той не знае какво означава тази дума. Освен обиди нищо не получавам.

# 20
Интересно ми е, в такъв случаи защо стоите с тези хора?

# 21
Интересно ми е, в такъв случаи защо стоите с тези хора?

Явно има други неща, ся за едната нежност ли да се махаш, тъпо е.

# 22
Сигурно, но чак пък да се търпят обиди..

# 23
Зависи от гледната точка, обидите за някого, може да звучат, като комплименти за друг.  yes

# 24
Да. Всеки ден. По всякакъв повод. И начин.
Аз съм изключително щастлива като жена, защото имах невероятния шанс да срещна мъж, който проявява отношението си към мен по начин, от който аз самата като жена имам нужда да го усещам...

# 25
Нежност ли? Той не знае какво означава тази дума. Освен обиди нищо не получавам.

И на мен ми е интересно защо сте с такива хора. о.О

# 26
# 27
  • София
Аз не знам за някоя дума или изречение, което за мен да е обида да звучи някъде като комплимент.Например"Много си тъпа"..коя ще се умили от такова нещо  newsm78
Иначе моят ме дарява с нежност. Имаме си моменти, когато не ни е до нежност и се караме, но е много внимателен и обичлив. Особено сега, към края на бременността, забелязвам , че е станал много мил, прегръща ме, гали ме, говори ми някакви неща.Много ми е хубаво и заради тези моменти си залсужава някой път да му преглътна нервните настроения  Grinning Както и той моите  hahaha

# 28
Благодаря на всички , които отговориха ! В крайна сметка разбрах , че няма смисъл да се примирявам с по- малко от това, което давм , аз съм от жените, които обичат нежността, чувствата .... Познахте , оказа се , че наистина съм влюбена в гореспоменатия мъж , а най- хубавото е , че и той в мен ! Вече сме заедно и съм ужасно щастлива , усещам любовта мувъв всяка дума , всяко докосване , всеки поглед ... пожелавам го на всеки .  мислих си ,че няма такива мъже или поне не за мен , но ето че има , щастлива и благодарна съм за всяка секунда, прекарана с него !  Компромисите , които правим , с оправданието " по- добър няма да дойде" , не са допустими , каквото си повикаш , в каквото вярваш , че заслужаваш , това ще дойде ... Когато се примириш с по- малко, пренебрегваш себеси , наказваш се ..., а това не води до удовлетворение , даже обратното ... ставаш все по- недоволна с всеки ден .... Дами , ценете се. , един живот живеете . Понякога несигурното и непознатото са опцийте . А може би най- хубавите неща се случват, когато не ги премисляш , а просто скочиш с главата напред в непознатото .... не буквално , разбира се   bouquet

# 29
Много се радвам за теб. Пожелавам ти това да е най-голямата и прекрасна любов.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт