Преотстъпвате ли спалнята си, когато имате гости?

• 15 149
  • 197
  •   1
Отговори
# 135
  Повечете говорите за някакви навлеци, а не за желани гости Laughing

# 136

И най-желаният гост при липса на условия за пребиваването му вкъщи може да се окаже навлек.

# 137
  • София

Laughing Това ме разсмя. Досега не ми се е случвало да позволя на навлек да спи в нас. При условие че не обичам в нас да остават да спят, е абсурдно да преотстъпя спалнята си на когото и да било. Под "когото и да било" разбирам и навлеци, и поканени.

# 138
Няма как да дам еднозначен отговор. Зависи от обстоятелствата. В момента имам спалня за гости и отделна баня, но ако нямам и холът ми е свързан с кухнята, бих предпочела да се "понагърча" за ден-два, но да имам достъп по-рано сутрин например, ако съм на работа.
Според мен подобни неща се решават "в момента". Всеки си преценява ситуацията и гостите и решава, кое е най-удобно.
Ние и сме приемали гости, а и сме гостували и не се е случвало да има напрежение, но сме били все с близки хора и от двете страни е имало съобразяване с обстоятелствата.

# 139
Да, говорим за достъп. Диваните, които са разтегаеми с функция сън, са си иначе съвсем удобни и не се гърчиш.

# 140
 От тая тема оставам с впечатление, че преспиването на други хора, евентуално роднини или приятели, на спалнята на  потребителките, по някакъв начин я осквернява Laughing
Laughing
Аз пък, оставам с впечатление, съпоставяйки тази тема и обществените настроения по други въпроси, че в днешно време човек по-лесно допуска да използват тялото му отколкото спалнята му; че обмяната на секрети на човек с противоположния пол е по-приемливо и символ за незадръстеност докато ползването на една стая и мебелите е по-дълбоко навлизане в интимното пространство.

# 141
  • София
 От тая тема оставам с впечатление, че преспиването на други хора, евентуално роднини или приятели, на спалнята на  потребителките, по някакъв начин я осквернява Laughing
Laughing
Аз пък, оставам с впечатление, съпоставяйки тази тема и обществените настроения по други въпроси, че в днешно време човек по-лесно допуска да използват тялото му отколкото спалнята му; че обмяната на секрети на човек с противоположния пол е по-приемливо и символ за незадръстеност докато ползването на една стая и мебелите е по-дълбоко навлизане в интимното пространство.

Логично - това носи повече удоволствие, нали?

# 142
Laughing
Б** ти прочита и впечатлението!  ooooh!

# 143

Нещо невярно? Iris04 много правилно беше направила аналогия с оскверняването.

# 144
  • София
Правиш аналогия между секс и оскверняване? Интересно...

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 15:33 от milenaka

# 145

Нещо невярно? Iris04 много правилно беше направила аналогия с оскверняването.

А кой каза, че аналогията на Iris04 е вярна?

# 146
  • София
Аз съм най-разкрепостената. Давам да ми оскверняват спалнята, както и да ми ползват тялото.  Flutter

# 147
  • София
Не бих си дала спалнята, не бих спала и на спалнята на познати и приятели. За мен това е лично и интимно място в дома.
Не се е налагало да го правим. У нас са преспивали само много близки приятели и едната баба. Имаме диван.
Не обичам гости с преспиване, не обичам и аз да спя на хората по домовете, освен ако си нямат стаи и бани за гости и виждам, че наистина не бихме ги притеснили.

# 148
  • Sofia
Аз не бих си отстъпила спалнята -има си дивани, а и не обичам много хора да спят вкъщи по много причини. В миналото това е било често явление, но в наши дни не.

# 149
  • Бургас
Не си давам спалнята. При никакви обстоятелства. Обаче съм тежък случай. Не обичам да ме пипат приятели, познати и т.н. Най - много да подам ръка за поздрав. Всякакви други близости не ми допадат. Само децата и мъжа ме прегръщат, гушкат и пипат. Откачам когато хората се навират в мен по опашки, транспорт и т.н.
Пример: ако майка ми или мъжа ми не е с мен на плажа, то оставам без слънцезащита. Просто няма шанс друг човек да ме намаже.
Та с леглото е същото. Достъп до спалнята имат само мъжа и децата. О и кучето.
Не ме гнус или нещо такова. Обяснявам си го като някаква фобия.

Общи условия

Активация на акаунт