Интериорен стил по аматьорски - 25

• 83 723
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз ги видях тези плоскости в Салекс, за гръб на кухня са добре (кухнята на Lady April е страхотна), но за цяла стена не ми допада. Просто си личи, че е не е истински бетон. Той е доста по-матов, по различен начин отразява светлината. Всъщност където съм виждала бетон в интериор, по разни заведения, също в клуб Малееви, навсякъде  е истински бетон..и стои супер.

# 31
За бетонна стена/мазилка бих потърсила оферти от фирми правещо щампован/фурмован бетон на стена. Предполагм правят и нормален бетон.

В нета има много инфо, просто трябва да се попрочет:http://www.misiamoiatdom.com/125-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B5%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%85%D1%83-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B0

# 32
...... Гледал съм по разни списания как се нарежда и ламинат по стените за да се продължи ефекта на пода по стената и стои добре .

едит : един вид като ламперия да стои
Ние имаме останал паркет..... искам и аз да го продължим по стената.... да ви попитам как се праави, лепи ли се, как се задържа на стената????

или директно се лепи на фино шпаклованата стена или ако не е равна стената се прави една скара от летви и паркета се лепи за нея или се закрепва по друг начин .

@Ема - може ли да дадете информация кой е производителя на плоскостите .
@valya_bl не ме притеснява че ще седи много студено - аз по принцип не обичам топлите цветове.
@titina - относно изпълнението на истински бетон нямам притеснения . и аз и баща ми сме инженери и все ще намерим някоя бригада да вдигне кофраж и да лее бетона на части . но не искам да се получава претоварване върху подовата конструкция и гредите върху които стоят зидовете

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 20:08 от Archo

# 33
Благодаря за темата.   bouquet

# 34
  • Отвъд алеята зад шкафа
Спомням си, че някой беше питал за това как се подреждат картини и снимки на стена, пускам схеми:

# 35
gadamer, приятелката ти по доста хлъзгава плоскост се пуска с този розов интериор  Laughing Дано да постигне желаното, макар че според мене ще е трудно без дизайнер.
В този блог има интересни идеи, а и розовият бил "цветът на годината" (доколкото виждам за 2011  Wink)
http://troveinteriors.blogspot.com/2011/02/pink-color-of-year.html

# 36
  • Отвъд алеята зад шкафа
Говорих с нея, розовото си го представя само под формата на акценти, харесала е например ето тези 2 възглавнички:

# 37
Благодаря за темата   bouquet

# 38
  • Варна
Ema, мерси за новата тема   bouquet

Задачи, виждам, раздавате тук  Mr. Green

Скрит текст:

И малко разкош Simple Smile

И още розово-черни спални http://www.pandashouse.com/pink-and-black-bedrooms.

Това е много артистично, но не е по зададените параметри

Май не съм много полезна. Не ме бива много с търсачката, а май вчера точно гледах розови спални. И сега не мога да открия къде.
Ето това също е много вдъхновяващо. Стената може да е черна. Параванът също + злато. И завивки в пастелно розово.

Страхотно!

# 39

За да не търся темата, обичам да я чета!  bouquet

Скрит текст:

И една черно-бяла спалня

# 40
@Ема - може ли да дадете информация кой е производителя на плоскостите .

# 41
Не знам,плоскост или бетон на една стена,или като някакъв елемент щом харесва на някой ок,но да направиш всички стени с плоскости за жилище е доста крайно Simple Smile!

# 42
Искам да сложа няколко картини в коридор.
Трябва ли да са с една и съща рамка?!
Стила им е екзотеричен- разни фигури в пространството.
Коридора е прав и дълъг.

# 43
Не знам,плоскост или бетон на една стена,или като някакъв елемент щом харесва на някой ок,но да направиш всички стени с плоскости за жилище е доста крайно Simple Smile!

обсъждаше се при нас само като краен вариант Simple Smile

# 44
Здравейте,

От доста време следя темата. Опитваме се да постигнем изчистен скандинавски стил, бели стени, естествен паркет и свежи цветни петна за акцент, като повечето интериори в често цитирания тук сайт http://www.alvhemmakleri.se/.  Харесали сме си го доста преди да стане така популярен  Simple Smile
Искам да поздравя Lady April - много ми допада интериора, който е постигнала.

Знам, че фокусът на темата не е избор на фирми, за което се извинявам, но искам да ви помоля за съдействие.
В момента сме на етап избор на врати, но се оказва за момента мисия невъзможна сред фирмите за врати в София. Ще ви покажа какви врати търсим и искам да помоля за помощ ако някои от вас си е поръчвал подобни и е доволен да ми прати контакти на фирма.

Искаме да имаме подобни врати:

Скрит текст:

Искаме или да са масив или MDF лак мат.
Като детайл на таблата искаме да е нещо подобно:

Скрит текст:

Ще съм много благодарна ако някой ми помогне.

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 10:16 от trohichka

Общи условия

Активация на акаунт