Интериорен стил по аматьорски - 25

• 83 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Драмата със столовете приключи така - отказах 4 стола, поръчах тези два с черни крака - http://www.vivre.bg/p-236096/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B … 0_sincerity_white и ще купя 2 от икеа - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37521 /за мен тези са супер удобни, скоро ги тествах в магазина/ и ще добавя 2 такива - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=29303 / ако се сещате кухнята има такива елементи/

# 646
На вилата имаме маса 90 на 90, която става 180 на 90, около 400 лв. беше купувана преди 2 години, мога да питам откъде ако искаш?

# 647
Съпружка,а не можеш ли да поръчаш от вивре 2 комплетка от първите столове с небоядисани крака и другите 2 стола от 8-те,които няма да се съберат ще им намериш место другаде.Като пари разликата ти с Икейските е 48лв. защо ти е да ги смесваш с 2-та икейски ?

PS сега разгледах във вивре,то има и двойки,значи явно държиш да ги смесиш  Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 13:54 от lili_lili

# 648
  • Варна
На вилата имаме маса 90 на 90, която става 180 на 90, около 400 лв. беше купувана преди 2 години, мога да питам откъде ако искаш?

Да моля   bouquet

# 649
  • Варна
Здравейте момичета ...аз се загубих лятото,но просто спряхме всякакви ремонти , защото ни дойде друг акъл на главата ...ама за него друг път ...
Въпреки това, настоявах да си завършим олекотеното реновиране на дневната ...то леко-леко, ама както при повечето от вас се разминаха нещата, в крайна сметка приключихме с дивана, сменено бюро с бял плот за кривата ни стена(крива по проект на архитекта ) и  подменени столове ...

Иначе не пропускам да ви следя и чета, ама по много от въпросите съм боса, най-вече настилки и бои, та затова и не се включвам активно...

Ема, добре се  движиш, помня избитите стени, които показа-не казвай ,че не са били на хола ти, а друга стая ... Laughing
Чакам и аз с нетърпение да видя новите ви апартаменти.
От мен мога да покажа само работния ъгъл със снимки    Преди /След , при все че не е върха на интериорния дизайн, но пък ни промени стаята и като всяко ново нещо, засега ни допада ..ще видим след още година, дали пак ще си го харесваме

# 650
  • В сърцето на любимия човек
Г-ца Димитрова - чудесно е   bouquet Много е освежено   bouquet
Би ли ми казала от къде в дивана и дали е разтегателен?

# 651
lili_lili, мога да поръчам 2 комплекта, но не искам, а и столове на икеа с подлакътниците на мен много ми харесват.  

# 652
  • Варна
Г-ца Димитрова - чудесно е   bouquet Много е освежено   bouquet
Би ли ми казала от къде в дивана и дали е разтегателен?
Благодаря ти Пънче  Simple Smile
Дивана е от една сливенска фирма, не знам как се казва, поръчван е от мебелен магазин, който работи с тях. Не видях дали си от Варна, ако да-мебелния магазин е в КАМКО , но сериозно ме мотаха , закъсняха с изпълнението, освен това го бяха изработили в друг вид сива дамаска-едрозърнеста, и настояваха,че вината е моя,т.е. аз не съм уточнила, но в крайна сметка го върнахме и си изчаках този, който поръчах , с много разправии, успяхме и неустойка да си поискаме. Тук има още снимки

Дивана е разтегателен, ние с мъжа ми спим на него всяка вечер, защото спалнята ни е вече детска. Няма механизъм, т.е. издърпва се сядащата част и пада гърба. Доволни сме, има и празно място, където слагаме завивките

# 653
# 654
Благодаря, сега ще разгледам  Hug
По принцип съм от Варна, но любовта ме отведе в София  Blush

# 655
  • София
   Г-ца Димитрова, много ми харесва как ви се получава!   bouquet
  Аз пък да попитам за креслото от къде е?

# 656
  • Варна
Г-це Димитрова имате и моето да!   bouquet

Много светло и комфортно изглежда.

И аз попитам за креслото.

# 657
  • Варна
Креслото -Мартинели, имат го същото и в цвят зелена маслина  Simple Smile

Пънче, името  на дивана е Чарли, така се виждаше в каталога на фирмата https://farm6.staticflickr.com/5554/14362515542_7543bb8b32_o.jpg , която вече не помня, но и с тия разправии, хич не искам да чувам за тях. Може пък други мебелни палати да работят с тях и да го познаеш някъде  Simple Smile

# 658
Комбинацията, в която се поредлага в камко е умопомрачителна  Joy
Но пък цената е страхотна  Peace
Цвета, в който сте си го поръчали е точно това, което търся и за нас и много ми харесва Heart Eyes Все едно е друг диван.
Ще се поразтърся из нета да открия фирмата производител.
Благодаря за информацията   bouquet

# 659
Г-ца Димитрова, много свежо и приятно се е получило! Личи си, че си човек с вкус.
И добре си сменила пластмасовата саксия.

Барба, страхотно е!
Направо се нанасям, особено както съм решила, че ми се живее за известно време в Лондон  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт