Копчелино Имаме си същите газове.
Давам вечер Абоколикен.
Вчера ядохме пиперка и тя докара пръцитата.
не знам еспумизана дали ще помогне, явно пак ще се пробват 100 неща, както в началото.
изобщо си няма на идея явно, че тази
като проходи, аз няма да мога да я стигна, камо ли той и сигурно въобще няма да иска да седи до него хваната за ръчичка...
направо не ми се мисли, като трябва да я оставя те да я гледат, ама дано не ми се оправдаят притесненията.
ние се стягаме за към София
Копчелино,много ме разсмя с твоите свекървища
Е защо не оставят детенце да расте на спокойствие,направо са за
Милата ти,хем ти съчувствам,хем ми е смешно какви странни индивиди са 
-горкичката на 4-5 места.Мажа я с бочко за след ухапване,ама май няма ефект.Имам фенистил-обаче някой знае ли дали става за бебоци 
на всички 

А относно стряскането и ние много се стряскахме даже от по-силен шум плачеше много направо не си поемаше въздух и се оказа, че детенце си имало страх от силни шумове, но вчера една баба и пребая и вече е спокойна.

Много свежо и приятно е, благодаря ви и аз момичета 
Дали на тях е тикала шишета с изк. мляко, вместо да кърми, дали ги е тъпкала с туй-онуй, щото еди кво си... Ама да не ти пука, кимай й там одобрително, пък си прави квото си знаеш
А иначе и нашия дядо няма търпение малкия да проходи, че да го водел за риба. Да го видя като проходи, колко точно пъти ще го заведе за риба. И каква ли риба изобщо очаква да хване с него 

Носи много негативни емоции, както за бебоците, така и за нас. 
После се клати напред-назад, eй така
и си мисли, че е направил нещо 
) го прекарахме всичкото
Eдна мама пък ме севтна за тактика, как да не плюе пюрето, гледах я как храни нейния юнак, паднах от смях. Но, оказа се ефективно, всичко си изяде, без да плюе.
Та, грабва мамата лъжицата, и биберона в другата ръка, подава бибата, малкото отваря уста, хак лъжицата в устата и после бързо бибата. То докато се усети, вече беше глътнало. Усещам, че ще прилагам и аз номера 
Мега хитро е, признавам. 

С урината претърпяхме пълен провал,3 неуспешни опита-първия път се наака,втория се беше разляло всичко в памперса,не в колектора,а третия-мама събра необходимото количество в стерилното контейнерче и газ към лаболаторията,и хоп-капачката се отворила
Абе,ще направим и това изследване,ама друг път...
Голям страх брах,и аз не знам защо,никакви симптоми нямаше предварително,явно и аз от недоспиване като останалите се смахнах
добре ,че е далече 

И да се оплача