С песен и игри се захранват ФЕВРУАРЧЕТАТА ни! - 5 тема

• 28 164
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • NE
Sahasrara Благодаря много! Hug

Копчелино Имаме си същите газове. #Cussing out Давам вечер Абоколикен. Peace Вчера ядохме пиперка и тя докара пръцитата. Stop

# 106
Фейчке, тия капки са лактаза, а тя разгражда млякото, не знам дали ще имат ефект на зеленчуците и плодовете  Sad не знам еспумизана дали ще помогне, явно пак ще се пробват 100 неща, както в началото.
И да се включа в отбора на мрънкащите - последното 20 на свеки - давай му на детето Б компл че много се стряска и много се движи, да се успокой малко, че тя каквото изяде изразходва от мърдане и затова не расте... Banghead
А свекър ми само повтаря - е кога ще проходиш да си те хване дядо за ръчичка и да си те гледам... ooooh! изобщо си няма на идея явно, че тази  Monkey като проходи, аз няма да мога да я стигна, камо ли той и сигурно въобще няма да иска да седи до него хваната за ръчичка... ooooh! направо не ми се мисли, като трябва да я оставя те да я гледат, ама дано не ми се оправдаят притесненията.

Хубав ден от мен  bouquet ние се стягаме за към София Joy

# 107
Хахахаха  Joy Joy JoyКопчелино,много ме разсмя с твоите свекървища JoyЕ защо не оставят детенце да расте на спокойствие,направо са за #2gunfireМилата ти,хем ти съчувствам,хем ми е смешно какви странни индивиди са #Puppy dog
Аз пък да се оплача ,че и ние за поредна нощ не сме спали-незнам защо и ние се будихме 1000 пъти. ShockedДавам и водичка и заспива,ама мнооого пъти.А снощи са я нахапали комарите Sad-горкичката на 4-5 места.Мажа я с бочко за след ухапване,ама май няма ефект.Имам фенистил-обаче някой знае ли дали става за бебоци newsm78
Много  Hug на всички

# 108
  • NE
Стели Фенистил гел можеш да ползваш за бебка. Пише само да не се маже много голямо пространство от кожата.  Peace
Копчелино Знам, че е така, но само Абоколикена ни помага. Странно, но факт! Peace
Иначе семетикон си е за пръцитата. Peace

# 109
Стели, фенистил много добре действа, и ние бяхме с мнооого пъпчици Sad
Иначе ЛЛ препоръча Псило-балсам гел, също върши работа.

# 110
Здравейте мамчета Simple Smile

Дуче Честито зъбче  Wink

Да ви се похваля днес сме много по-добре. Нямаме температура вече втори ден, разстройство от вчера и обрива почти изчезна. Остана само и устичката да мине и сме бомба  Peace
Копчелино Тези твои свекъри направо са за #2gunfire А относно стряскането и ние много се стряскахме даже от по-силен шум плачеше много направо не си поемаше въздух и се оказа, че детенце си имало страх от силни шумове, но вчера една баба и пребая и вече е спокойна.

Това е от нас
Хубав и спокоен ден  Hug

# 111
Привет отново, мацки! Simple Smile
Феята и Безобидна са щедри към нас и редовно ни черпят с разни вкусни нещица Simple Smile Много свежо и приятно е, благодаря ви и аз момичета  Hug
Копчелино, на твоето свеки се чудя как точно си е отгледала децата...  newsm78 Дали на тях е тикала шишета с изк. мляко, вместо да кърми, дали ги е тъпкала с туй-онуй, щото еди кво си... Ама да не ти пука, кимай й там одобрително, пък си прави квото си знаеш  Peace А иначе и нашия дядо няма търпение малкия да проходи, че да го водел за риба. Да го видя като проходи, колко точно пъти ще го заведе за риба. И каква ли риба изобщо очаква да хване с него  Twisted Evil С две думи, на приказки всички са големи мераклии Wink
Нели, браво на вас! И да се оправя бързо ви пожелавам.  Hug
Дуче, честито зъбче и от мен. Дано другите да излизат лесно и без много дискомфорт.
Стели, и ние се будим така, хленчи, пийва малко вида, или цоква малко бибата и заспива. И така по -найдсе пъти на нощ. От зъбите казва педито. Боли ги. Да нямате и вие някое зъбче на път?
Ох, имам чувството, че "зъби" вече е мръсна дума  Crazy Носи много негативни емоции, както за бебоците, така и за нас. Simple Smile
Ние успешно се завърнахме от ДК, без да се дават жертви  Laughing Набоцкаха ми го, намачкаха го, нагледаха го и си го прибрах. Утре ще са готови р-тите от изследванията, та ще видим. Иначе вече сме ги заковали точно 8кг. и 71см. Вече имаме и развитите в пълзенето. Изпъва краката, стъпва на ходилата си, подпира се на ръчички, дупето стърчи нагре и.... забива носа в леглото....  newsm78 После се клати напред-назад, eй така Grinning и си мисли, че е направил нещо Grinning
Скрит текст:
Голям смях пада общо взето. Хапвахме тиквичка с картоф. Не му хареса, ама като го разджурках с малко тиква на Ганчев (много хубава впрочем, чак ми стана любима до момента Simple Smile ) го прекарахме всичкото  Whistling Eдна мама пък ме севтна за тактика, как да не плюе пюрето, гледах я как храни нейния юнак, паднах от смях. Но, оказа се ефективно, всичко си изяде, без да плюе. Simple Smile Та, грабва мамата лъжицата, и биберона в другата ръка, подава бибата, малкото отваря уста, хак лъжицата в устата и после бързо бибата. То докато се усети, вече беше глътнало. Усещам, че ще прилагам и аз номера Grinning
Toва за сега. Утре пак  Hug

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 16:31 от Mama_na_Dimitko

# 112
Оооо, мама на Димитко, благодарности за тактиката!  newsm20 Мега хитро е, признавам. Simple Smile
Аз както иначе нямах НИКАКВИ проблеми с НИТО ЕДНО пюре, от вчера нещо с много голямо неудоволствие яде малката. А съм ѝ приготвила двете най-любими неща в комплект - картоф и пащърнак, че даже с малко млекце го смесих. Да не се начуди човек...  newsm78

# 113
  • NE
Да и ние нещо спряхме да се кефим на плодовете, където нямахме проблеми само. Laughing
Днес дадох пуйка и за мое учудване си хапна едни 60 гр., дано все така да е. Ако му докарам 100 гр. твърда храна на ден съм много щастлива.

# 114
Абе ние докарваме и по 200г. ама мноооого бавно. Малката май ме беше разглезила мен предишните дни като лапаше ли, лапаше... Simple Smile
А момичета, вие давали ли сте само месце? Аз само веднъж давах заек 1 кубче лед горе-долу като количество в около 100г картофено пюре. Не знам дали бебка изобщо е усетила нещо на вкус.  newsm78

# 115
Здравейте,мами  bouquet
Първо да се похваля-направихме кръвните изследвания-супер са,нямаме анемия,увеличени левкоцити и др.Ходихме с ММ,за подкрепление го взех.Първо си мислех,че той като я държи докато и взимат кръв по-малко ще реве,но пак рева...Тъжната истина е,че просто мен ме боли много като я гледам да страда и явно предавам всичко на детето.А с мъжете нещата стоят по друг начин.Както и да е,мина и това Whistling С урината претърпяхме пълен провал,3 неуспешни опита-първия път се наака,втория се беше разляло всичко в памперса,не в колектора,а третия-мама събра необходимото количество в стерилното контейнерче и газ към лаболаторията,и хоп-капачката се отворила #Cussing out Абе,ще направим и това изследване,ама друг път...
Днес бяхме и на детски ортопед-слава богу,всичко е наред. ooooh!Голям страх брах,и аз не знам защо,никакви симптоми нямаше предварително,явно и аз от недоспиване като останалите се смахнах Mr. Green
Копчелино,свекърва ти е лауреат,спор няма LaughingКато се сетя за моята и нейните идеи #Crazyдобре ,че е далече Praynig
А,да ,да споделя и мнение на ортопеда-твърдо да е той за проходилките,без значение от вида.Сега се чудя как да организирам започването на моята принцеса с нашата проходилка-ще трябва да се разместват мебели,няма как newsm78
Flower,ще пратя снимка на ядящото ми гущерче,но дано не свършите темата докато се наканя,офф,това време ,дето не ми стига-май се хванах с повече работа,отколкото мога да свърша Thinking
На мамите с болни бебета-скорошно оздравяване,за газовете-в началото на захранването и при моята бебка имаше от броколи мисля,но нищо сериозно,не съм и давала лекарства,мина си леко...
хубав ден и
до скоро

# 116
  • NE
Sahasrara Пак сте по-добре от нас с количествата. Hug
Аз давам сега само пуйка на HIPP. Добре се приема. Днес смесих и с малко броколи и се получи мега. Peace
Нели Урината я вземи без памперс. Аз оставих Вилито с голо дупе и с пусната чешма. Joy

# 117
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хайде по една чаша от любимата ми Сангрия  Wink

Така ... дребуса си пие АБ-то ... Аз си "взех" къщата и утре по живо по здраво ни чака морето Simple Smile И да се оплача  Embarassed - нали знаете, че като тръгнеш нанякъде все се случва нещо ...е, днес търчах спешно на зъБар, защото вчера ме заболяха венците ... Аз си имам този проблем - отдръпнали са ми се венците и се събира зъбен камък чак до края на корените на зъбите ми и започва възпаление ..., та трябва да ходя на ултразвуково почистване на 3-4 месеца, ама нали се сещате от началото на бременността до сега колко пъти съм ходила ... нула ..., та си направих възпалението в най-неподходящия момент ...

Лека ви нощ и да знаете, че ще ви хвърлям, ако намеря нет, по едно оЧо следващите 10-тина дни Simple Smile

# 118
  • Бурса
Добър вечер на неспящите Simple Smile

Момичета имам нужда от съвет. Днес дадох за пръв път месо-заешко в комбинация с тиквичка (домашно, баба ми гледа зайци), но по принцип знам че месо се дава през ден и сега незнам утре да дам ли пак, хем да се наблюдава за алергична реакция или да дам пак в други ден. И също така да ви питам като направите домашно пюренце примерно 3 дози айде за следващия ден е ок да се даде ако е стояло в хладилника, ама за по следващия става ли или по- добре да си направя ново?
Извинявайте ако сам ви досадила с малко тъпи вапроси  Rolling Eyes ама педи не питам щото много странни съвети дава, като да въведа сега жълтък преди месото например...
Лека и спокойна нощ на мами и бебоци  Hug

# 119
  • Англия
Запис

Общи условия

Активация на акаунт