Ама сега, на втори преглед на мисълта ми, проходилка или бънджи, разликата не е голяма. Най-много с тва бънджи, гравитацията да ни подейства силно в един даден момент и да обелим носа.
А аз се чудя, ако оставим татковците за едно денонощие да гледат отрочетата, дали ще издържат физически и психически?
И после ние да ги питаме, "Слушкахте ли днес?" 

а и
- итко изяде 1/2 пюре от броколи. Голяма отврат, ама яде, ще-неще.
Сутринта бяхме на един детски РД, на едно хлапе. Много яко си изкарах. Е, Димитко едва ли, щото го щипаха и мачкаха разни непознати лелки, но пък на мама й беше добре, защото повече от 30 мин не беше залепен за мен като рекламен стикер. Чу-дни-чко!
Даже пих кафе и ядох торта, без да тикам количка напред-назад, да бутам биберони в устата или да дрънча с дрънкалки през това време.
През това време, аз успях да поизчистя (доколкото мога), да пусна пералня и точно, когато бях готова да достигна душевен катарзис, на дивана пред телевизора - малкото се събуди. Сега започваме всичкото клоунстване за деня на нова сметка.
на всички и лека и спокойна нощ!
) 
За тортатааа...
Блатовете са от готовите този път

-ки
Онзи ден, точно на половин годинката ни изби зъбчето
Имаше малко кръв в устата, но не знам дали от самото избиване или защото беше наръфала един шивашки метър и с металното в края може да се е наранила.
Другото..днес сутринта я слагах на гърне пробно и викам пиш-пиш,а тя се върти и гледа котката.Аз и обяснявам ,че онова е пис-пис,а тя пак си гледа котката
И всички непослушковци и
- ки да са добрички и да спинкат
, че морето ви чака
.
, много исках да си кърмя спокойно до 1 годинка поне. Сега ще видим как ще е .
. Сега го е подхванало да се върти като луд доде го държиш. Ту напред, ту назад и ми е много трудно вече като се носим, защото не иска на хълбок и само се върти.

Та, мекиците май ще са за вечеря... 
Безсънието явно вече ми се отразява и психически, избива ме на агресия каточели?
Още от рано днес се размрънках, но ще ме прощавате.
После ще пиша, кой е оцелял след ДК 

Иначе банановата каша аз си я ям. Като цяло хич не сме по кашите, а имам за 60 лв каши.
Добре, че си ги обичам. 

Препоръчани теми